ארה"ב שלישי

girlontop

New member
נשארת צעירה

תודות לחבריה הטובים מיסטר בוטוקס ומיסטר קולגן. לזכותה אומר שלפחות היא לא מתפרעת איתם כמו האנטר טיילו...

../images/Emo58.gif

ברוק הזדקנה ועוד איך! אתמול בפרק, תוך כדי שרידג' לא הפסיק למזמז את טיילור, היא נזכרה איך היה אחרי שטיילור מתה (חיחי), ושם היא נראתה כמו הבת של הברוק של עכשיו, וזה כולו היה לפני שלוש שנים, לא? בקיצור ממש שמתי לב להבדל והייתי בהלם. כשרואים אותה יום-יום, אז לא רואים ככה את השינוי...

Shiri from the block

Active member
נכון כשיש לפעמים פלאשבקים רק אז שמים לב עד כמה שהיא התבגרה../images/Emo7.gif אבל בשבילי היא תמיד תישאר צעירה../images/Emo99.gif

girlontop

New member
תחזור, תחזור ../images/Emo14.gif

שמונה שנים חיכיתי לזה. שמונה פאקינג שנים. שמונה שנים לראות את פרינס עומר מלהטט במבטאו המשגע, יורה "מיי ליילה" ו"Rידג' פוRסטR" ואונס באכזריות את גופתה של טיילור השרויה בתרדמת (מושפעת מקיל ביל 1
). אבל לא! פרק אחד מסכן נתנו לי לשמוע את עומר ופרק נוסף רק של שבריר שניה של חיוכו הערפדי. לא הוגן!! אני דורשת להפוך את פרינס עומר לדמות קבועה בסדרה; מתוקף החסינות הדיפלומטית שלו הוא יכול לפשוע בלי הכרה ולעולם לא להגיע לכלא. לא לשווא הטיסו את מה-שמו מהודו! טוב שהלכתי לישון אתמול מוקדם ולא ראיתי את הפרק, כי אחרת יכול להיות שהייתי ממורמרת כמוכם, אבל למען האמת די נהניתי. לא התרגשתי יותר מדי, אבל גם לא ציפיתי להתרגש. רק החלקים שהם דיברו על הילדים שלהם צבטו לי קצת והתיאורים על טיילור בבידוד בארמון של עומר, אם כי זה מתוקף ההערצה לעומר (אני רוצה ש.ח של פרקי מרוקו!). עכשיו אני יותר מבטוחה שת'ורן וניק מנהלים רומן - ראיתם איך ניק נלחץ כשברידג'ט הגיעה בהפתעה? ואיך הוא נדרך כשהיא אמרה לו "חבל שלא הייתי כאן לשפשף לך את הגב"? מי צריך אותך מותק, ת'ורן כבר שפשף
. הרומן הזה היה יכול להיות פיצוצי ומפרק אחד שלהם אני יכולה להגיד שהכימיה הכי טובה שהיתה לניק עם מישהי בסדרה זה ת'ורן. gay marriage כבר חוקיים בלוס אנג'לס?
סטפני, ת'ורן ואריק דווקא היו משעממים. יותר מעניין אותי לראות את התגובה של סטפני כשהיא תראה את טיילור או שהיא תתוועץ עם ברוק מה לעשות עם רידג'. הדבר הכי חשוב - הפתיח. ג'ק ווגנר נדחק הצידה, כדי לפנות להאנטר טיילו מקום מיד אחרי הארבעה הראשונים הותיקים. אאוץ'. דיקן, קלארק וסמנתה כבר לא מופיעים. התאומות הסתומות וגבריאלה תפסו את מקומם. חדשות טובות: אמבר עדיין שם. ב-16.6 גם אנטוניו יצטרף ויקל את ייסורי הפרידה מדיקן

לינה18

New member
יופי, אני שמחה ../images/Emo58.gif

ששמו אותה אחרי ברוק ולא לפניה, כמו בפתיח הישן. אף פעם לא חשבתי שזה צודק, בהתחשב בזה שברוק היתה בסידרה לפניה.

S c a r l e t t

New member
יש כבוד...

אחרי יום וחצי כבר החזירו אותה לפתיח? good news אני ממש מקווה שהיא תתחיל להירגע עם כל הבוטוקס בשפתיים שלה. הפיאה נוראית אבל עם זה עוד יש תקווה שהיא תרד אבל השפתיים שלה נראות נורא! היא לא מבינה שהיא יפהפייה?? היא אחת הנשים הכי יפות על המסך גם בגיל 40+ למה היא הורסת?

יש לי פתרון...

לניק ות'ורן. בל"א gay marriage עוד לא חוקיים, אבל הם תמיד יכולים לנסוע לוגאס ולהתחתן ב: The "Say I Do" wedding drivethrough אני לא צוחקת, באמת יש כזה דבר...

sashkashurik

New member
פרק משעמם מאוד!

כל-כך התאכזבתי...
טיילור נראית כל-כך רע שבא לי להקיא! השפתיים האלה, האף המגעיל. וכשרידג' שאל: IS THIS REALLY YOUR FACE? הוא ידע את מה לשאול!
הדבר המוזר הוא בשולי הפרק - ביל בל נפטר לפני כמה ימים ומאז, בסוף כל פרק יש הקדשה קצרה לו IN MEMORY. מעניין שזה נפל על פרקי בית קברות! כל הפרק בבית הקברות ואז IN LOVING MEMORY...

../images/Emo58.gif שני-שלישי

*כי את רביעי עדיין לא ראיתי
* אז טיילור חזרה. יופי באמת. כולי צמרמורות. לא כל כך למען האמת. הפרק של יום שני היה בהחלט מיוחד. וטלי - ממש הוצאת לי את המילים מהמקלדת לגבי ניק ות'ורן, כשראיתי את זה תהיתי "האם ג'ק ווגנר כתב את הסצנה הזו?"
רק כמה הערות - מאוד. אבל מאוד אהבתי איך שעומר נכנס ברידג' על כך שהוא זנח את טיילור (ואני לא אגיד שהסאב טקסט הוא שרידג' אוהב יותר את ברוק. אופס. אמרתי.
). מאוד. אבל מאוד לא אהבתי שמשאירים יותר מדי קצוות פתוחים לעלילה שתיסגר בחלום/הזיה/איבוד שפיות של רידג' ולכל אלה שטוענים שטיילור ואנטוניו חתומים על חוזה רב-שנתי. יופי. גם שרה בקסטון הייתה ותראו איפה היא היום. הסבוניה הזו היא הסבוניה עם חילופי החומרים הגדולים ביותר בעולם הסבון וזה ממש לא דבר טוב.

למרות שבעצם ../images/Emo58.gif

אם הכל יהיה רק חלום והיצור הזה הוא מת, לא יהיה מאושר ממני. הרגעים הגדולים של הסדרה היו בכל הפעמים שהיא מתה
אה כן, ועומר נתן לה צ'אנס שלישי בחיים. גם מתמטיקה היא לא יודעת הפסיכולוגית הזאת.

girlontop

New member
לא אכפת לי כמה זמן הוא יהיה

(טוב, האמת שכן אכפת לי
) - ברגע שיוודע שם הדמות שלו תוקם לו גלריה! התמונות כבר מחכות בתיקיה
סתם שתדע, רידג' אמר היום לטיילור: "ברוק רק מילאה את החלל [שלך]". מה זה אהבה, חבל על הזמן
Run, Brooke, run!

S c a r l e t t

New member
באמת?

אני לא מאמינה שהוא אמר דבר כזה? אמנם תמיד ידעתי שהוא אהב את טיילור יותר אבל להגיד דבר כזה כשהוא עוד נשוי לברוק?? Go Taylor

לינה18

New member
לדעתי ריג' לא אמר לה את ../images/Emo58.gif

האמת. לדעתי, הוא היה מוכן להגיד לה כל דבר ברגע שבו הוא קיבל אותה חזרה מהמתים. לא כל דבר שהוא אומר לה הוא באמת מיתכוון לזה. בערך כמו לא כל מה שהוא אמר לברוק כדי שתעזוב את ניק בשבילו היה נכון. אה, ולא מתאים לטיילור להמשיך להיתנשק איתו אחרי שהיא מגלה שהוא נשואי לברוק. היא אמורה לפרוץ בבכי, לצעוק מכעס והפתעה או משהו כזה. זאת באמת כבר לא אותה אחת.

למעלה