תחזור, תחזור ../images/Emo14.gif
שמונה שנים חיכיתי לזה. שמונה פאקינג שנים. שמונה שנים לראות את פרינס עומר מלהטט במבטאו המשגע, יורה "מיי ליילה" ו"Rידג' פוRסטR" ואונס באכזריות את גופתה של טיילור השרויה בתרדמת (מושפעת מקיל ביל 1
). אבל לא! פרק אחד מסכן נתנו לי לשמוע את עומר ופרק נוסף רק של שבריר שניה של חיוכו הערפדי. לא הוגן!! אני דורשת להפוך את פרינס עומר לדמות קבועה בסדרה; מתוקף החסינות הדיפלומטית שלו הוא יכול לפשוע בלי הכרה ולעולם לא להגיע לכלא. לא לשווא הטיסו את מה-שמו מהודו! טוב שהלכתי לישון אתמול מוקדם ולא ראיתי את הפרק, כי אחרת יכול להיות שהייתי ממורמרת כמוכם, אבל למען האמת די נהניתי. לא התרגשתי יותר מדי, אבל גם לא ציפיתי להתרגש. רק החלקים שהם דיברו על הילדים שלהם צבטו לי קצת והתיאורים על טיילור בבידוד בארמון של עומר, אם כי זה מתוקף ההערצה לעומר (אני רוצה ש.ח של פרקי מרוקו!). עכשיו אני יותר מבטוחה שת'ורן וניק מנהלים רומן - ראיתם איך ניק נלחץ כשברידג'ט הגיעה בהפתעה? ואיך הוא נדרך כשהיא אמרה לו "חבל שלא הייתי כאן לשפשף לך את הגב"? מי צריך אותך מותק, ת'ורן כבר שפשף
. הרומן הזה היה יכול להיות פיצוצי ומפרק אחד שלהם אני יכולה להגיד שהכימיה הכי טובה שהיתה לניק עם מישהי בסדרה זה ת'ורן. gay marriage כבר חוקיים בלוס אנג'לס?
סטפני, ת'ורן ואריק דווקא היו משעממים. יותר מעניין אותי לראות את התגובה של סטפני כשהיא תראה את טיילור או שהיא תתוועץ עם ברוק מה לעשות עם רידג'. הדבר הכי חשוב - הפתיח. ג'ק ווגנר נדחק הצידה, כדי לפנות להאנטר טיילו מקום מיד אחרי הארבעה הראשונים הותיקים. אאוץ'. דיקן, קלארק וסמנתה כבר לא מופיעים. התאומות הסתומות וגבריאלה תפסו את מקומם. חדשות טובות: אמבר עדיין שם. ב-16.6 גם אנטוניו יצטרף ויקל את ייסורי הפרידה מדיקן