ארה"ב שלישי

גרטה1

New member
../images/Emo58.gifארה"ב יום שלישי

איזה פרק משעמם!!!! פרק עם כל כך הרבה פוטנציאל לרגש אבל בכלל לא נגע בי. אני חושבת שרון מוס שחקן גרוע, והאנטר טיילו חייבת להפטר מהפיאה ומהר! בפעם הקודמת שטיילור חזרה והתגלתה לרידג' היה פי אלף יותר מרגש, אני זוכרת שכמעט בכיתי, הפעם-אפילו הנשיקות שלהם
-אני חושבת שבכלל אין כימיה בין השחקנים. אני מקווה מאד מאד שהמפגש של טיילור עם הילדים יהיה הרבה יותר מוצלח! אגב, מתברר שטיילור כבר יצאה מהקומה חודשיים ככה שבאמת יכול להיות סיפור מעניין מה היה כל התקופה הזו. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל הקטע הכי מעניין היה עם סטפני-אריק ות'ורן. משחק מעולה של סטפני וגם לא רע של אריק הם באמת נראו מזועזעים. לא הבנתי את הקטע עם ניק וברידג'ט בכלל לא היה שייך-רק בשביל להראות שזה ערב החתונה שלהם ונראה כאילו ניק בכלל לא זוכר מיהי ברידג'ט?! בקיצור מאכזב...(נקודת זכות אחת לגבי ניק-הוא בכל זאת חפר בבית הקברות בלילה, זה יכול לערער כל אחד, אבל עדיין הוא נראה לי אובססבי מידי לדעת על טיילור) והערה לסיום-
לפי הפרומואים נראה שטיילור בכלל לא יודעת שרידג' נשוי, לא כל שכן שיש לו ילד נוסף, אז נראה לי קצת מופרך הרעיון שעומר שינה את תוצאות האבהות של אר ג'י ככה שטיילור תחשוב שאין לה סיבה לחזור לרידג' אז מאד ייתכן שמדובר בשמועה בלבד

לינה18

New member
יופי, זה אומר שמצפה לה ../images/Emo18.gif

הפתעה!
אבל כעיקרון, זה דווקא הגיוני ההפך ממה שאמרת, שעומר כן שינה את בדיקת האבהות בשביל שתהיה לטיילור סיבה להסס מלחזור לריג', אחרי שהיא תגלה על אר-ג'יי(היא חייבת להישאר צדיקה עד הסוף, לא?) ולא אמרתי שהיא לא תחזור, אבל יתכן שהיא תהסס.

יניב1

New member
מסכים חלקית

אין ספק שהחזרה הראשונה של טיילור מהמתים, לפני עשר שנים, היתה הרבה יותר מוצלחת, יותר מרגשת ומצמררת. הפרק הנוכחי לא הצליח לרגש אותי יותר מדי. טיילור אכן נראית על הפנים עם התספורת הזאת שלה (או פיאה?) והשפתיים הנפוחות. ציפיתי כמובן גם ליותר רגש, למשהו שיסעיר. אולי אני שופט מהר מדי את מהלך העניינים אבל לא יודע, זאת היתה פגישה מחודשת נחמדה ולא יותר מזה. האמת היא שלכל אורך הסצינה ביניהם חשבתי לעצמי "אבל מה עם ברוק לעזאזל? תגיד לה כבר שנישאת לה מחדש, תגיד לה!". איכשהו כל הזמן הייתי עם ברוק ועם מה שיהיה אחר כך. אין מה לעשות, בשבילי טיילור עדיין מתה והחזרה שלה לא משפיעה עליי יותר מדי. אולי בהמשך עם ההתפתחויות החדשות שיהיו. אבל חוץ מזה, גורנישט. גם לא הסצינות עם אריק-סטפני-ת'ורן וניק-ברידג'ט הצליחו לעורר עניין, מבחינתי הן סתם היו שם כדי שהפרק לא יהיה כולו רק על טיילור-רידג'. מאכזב מאוד מאוד מאוד.

לינה18

New member
ליניב

איך הפתעת אותי! חשבתי דווקא שאתה בצד של טיילור. אני שמחה כמובן שאתה לא
. בכל אופן, לגבי מה שרשמת, לא ניראה לי שריג' ימהר כל-כך לספר לטיילור מה הישתנה בשנים האחרונות. לי ניראה יותר שזה יהיה משהו בסגנון החזרה של מייסי ב"הברוקיה".

לינה18

New member
במחשבה שניה../images/Emo18.gif

טיילור הרי תצפה לחזור לבית שלה. ריג' לא באמת יצפה שברוק לא תגיד לה כלום, נכון?

../images/Emo23.gif../images/Emo58.gifפרק מהמם

טיילור מהממת . היא ורידג מזה חמודים עם כל ה
ות שלהם. איזה מסכנה טיילור תהייה שהיא תשמע שהוא התחתן עם ברוק , אבל לא נורא , גם ככה הנישואים האלה לא קיימים כי הוא בכלל לא התגרש מטיילור ולכן הוא עדיין נשוי לטיילור והנישואים שלו לברוק מתבטלים. הפרק הבא הולך להיות מהמם ,שכולם יגלו שהיא בחיים.

Kazz

New member
איכס.

מה זה הדבר הזה , נראית כמו דיונון.

taylor18

New member
איכס את/ה בעצמך !

היא מדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לראות אותה !!!!!!!!!!!!!! תאווה לעיניים תודה רבה על פרסום התמונה !!!!!!

girlontop

New member
../images/Emo88.gif בבקשה לא לרדת לפסים אישיים

לכל אחד בפורום יש זכות להביע את דעתו בנוגע לעלילה, לדמויות ולשחקנים. לאף אחד בפורום אין זכות להעליב או לקלל גולשים אחרים בשל הדעות שלהם או בשל כל סיבה אחרת. אנחנו מאמינים בפלורליזם, חופש דעה ומתן כבוד לכל אחד, ולא משנה מהי דעתו. אני מקווה שזאת היתה פליטת פה חד-פעמית.

taylor18

New member
כן מצטערת..

אני יודעת שזה לא יפה מצידי בכלל את יכולה למחוק את ההודעה הזאתי פשוט זו ממש הגזמה להגיד על טיילור שהיא איכסה..וזה מעצבן שכולם יורדים עליה..בכל מקרה את צודקת לגמרי . לרדת לפסים אישיים זה לא לענין.. אני לא אעשה את זה יותר.. אני פשוט לא אגיב לעלבונות חסרות בסיס שכאלה

Shiri from the block

Active member
איזה כולם יורדים עליה? לבנתיים לפי מה שאני ראיתי הרוב לטובה.. הרוב פה שונאים את ברוק.

Shiri from the block

Active member
חחח מי לא? אני לא אתן עכשיו שמות, אבל אפשר לערוך סקר ותראי שהרוב לטובת טיילור../images/Emo3.gif

למעלה