../images/Emo58.gifארה"ב יום שלישי
איזה פרק משעמם!!!! פרק עם כל כך הרבה פוטנציאל לרגש אבל בכלל לא נגע בי. אני חושבת שרון מוס שחקן גרוע, והאנטר טיילו חייבת להפטר מהפיאה ומהר! בפעם הקודמת שטיילור חזרה והתגלתה לרידג' היה פי אלף יותר מרגש, אני זוכרת שכמעט בכיתי, הפעם-אפילו הנשיקות שלהם
-אני חושבת שבכלל אין כימיה בין השחקנים. אני מקווה מאד מאד שהמפגש של טיילור עם הילדים יהיה הרבה יותר מוצלח! אגב, מתברר שטיילור כבר יצאה מהקומה חודשיים ככה שבאמת יכול להיות סיפור מעניין מה היה כל התקופה הזו. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל הקטע הכי מעניין היה עם סטפני-אריק ות'ורן. משחק מעולה של סטפני וגם לא רע של אריק הם באמת נראו מזועזעים. לא הבנתי את הקטע עם ניק וברידג'ט בכלל לא היה שייך-רק בשביל להראות שזה ערב החתונה שלהם ונראה כאילו ניק בכלל לא זוכר מיהי ברידג'ט?! בקיצור מאכזב...(נקודת זכות אחת לגבי ניק-הוא בכל זאת חפר בבית הקברות בלילה, זה יכול לערער כל אחד, אבל עדיין הוא נראה לי אובססבי מידי לדעת על טיילור) והערה לסיום-
לפי הפרומואים נראה שטיילור בכלל לא יודעת שרידג' נשוי, לא כל שכן שיש לו ילד נוסף, אז נראה לי קצת מופרך הרעיון שעומר שינה את תוצאות האבהות של אר ג'י ככה שטיילור תחשוב שאין לה סיבה לחזור לרידג' אז מאד ייתכן שמדובר בשמועה בלבד
איזה פרק משעמם!!!! פרק עם כל כך הרבה פוטנציאל לרגש אבל בכלל לא נגע בי. אני חושבת שרון מוס שחקן גרוע, והאנטר טיילו חייבת להפטר מהפיאה ומהר! בפעם הקודמת שטיילור חזרה והתגלתה לרידג' היה פי אלף יותר מרגש, אני זוכרת שכמעט בכיתי, הפעם-אפילו הנשיקות שלהם