ארה"ב - שישי

Guy K

New member
נו, אתם רוצים שיסגרו את הפורום???

נראה לך הגיוני לשים לינק לאתר הורדות לא חוקי בפורום? מה נסגר איתך?

sashkashurik

New member
הגיוני מאוד! ../images/Emo46.gif

כבר אמרתי את זה בעבר, אבל אחזור על זה: רשתות הטלויזיה צריכות להבין שיש לאנשים אלטרנטיבות. חוקיות או לא, הן ישנן! ברגע שרשתות הטלויזיה יבינו זאת ויפסיקו להוריד פרקים מלוח השידורים סתם כי ראש ממשלה הפליץ, אז נפסיק גם להוריד מהאינטרנט! עד אז מותר ואף רצוי להוריד מהאינטרנט, להינות מהשידורים בלי פרסומות ובמיוחד בלי זה שקוטעים שידור בגלל שמישהו חצה את הכביש, וגם צריך להודיע על כך שמורידים פרקים מהאינטרנט בפומבי! לא עוד זלזול בצופי הסדרות!!!

Guy K

New member
זו לא הדרך

ואין מה לנסות להציג את זה בתור מחאה פוליטית-חברתית. בסך הכל מדובר כאן בקבוצת צופי סבוניה שרוצים לראות את הפרקים שמשודרים בארה"ב במקום לחכות חודש וחצי עד שיגיעו לארץ. אני לחלוטין יכול להבין את זה, אבל זה לא הופך את זה ליותר לגיטימי או חוקי. רוצים להוריד פרקים מהאינטרנט, סבבה. רוצים לדבר על זה, מגניב. רוצים לקדם את נושא שיתוף הקבצים, תצטרפו לקבוצת דיוור בנושא ותשלחו מכתבים לפוליטיקאים ובעלי ערוצי טלויזיה. אבל להציב לינק לאתר הורדות לא חוקי - לא יקדם שום מאבק, אלא יציג אתכם בתור לא רציניים, ויכול לגרום לסגירת הפורום, סנקציות נגד צפניה שלא מחק את הלינק (וזה רק כי הוא לא שם לב אליו), או נגד מי שהעלה את הלינק לפורום.

M a g n u s

New member
את האמת לא ממש חשבתי על זה

ומבחינתי אתה צודק, אבל יש דרך להגיד דברים בצורה קצת יותר חביבה. סה"כ זה נעשה מתוך כוונה טובה ולא מאיזה רצון לגרום נזק לפורום או למנהלו.

שלום גם אני "חדשה" בפורום

אני בעצם כבר נכנסת מזמן לפורום וקוראת בהנאה את הספוילרים, מתה על ספוילרים. אני מאנשי ברוק, למרות שלפעמים היא ממש מרגיזה, אבל זה נעשה ככה שאי אפשר לכעוס עליה, היא ממש מתוקה, לעומת זאת את טיילור אני ממש לא יכולה לסבול, היא בפירוש מעצבנת ב"צדקנות" שלה ולדעתי מאז שהיא קמה לתחיה עם השפתיים המנופחות היא גם ממש לא יפה. כמו כן אני תמיד שמחה לשמוע שרידג' וברוק ביחד, הם פשוט נשמות תאומות, כל כך מתאימים. סטפני? מצידי שתלך המכשפה התחמנית לכל
ות

למעלה