ארה"ב - שישי

../images/Emo58.gif ארה"ב - שישי

כי שאר הפרקים לא מחייבים התייחסות. איזה אושר! סופסוף אחרי שנים של סבל מהמתחסדת המעצבנת הזו - ברוק תופסת את טיילור בוגדת עם הקטור. אוי, זה היה כל כך נהדר. אני לא יכול לתאר לכם כמה רחב היה החיוך על הפנים שלי. שניה, אני אגיד את זה למי שפספס - אולי אני גם אדגיש: ברוק תופסת את טיילור בוגדת עם הקטור! איזה אושר. איזו הנאה. איזה כיף. מה אמרתם? אה כן. ברוק תופסת את טיילור בוגדת עם הקטור!

../images/Emo58.gif

יכול להיות שהמסר שלי לא הובן כהלכה. ברוק תופסת את טיילור בוגדת עם הקטור!
<אין כמו שמחה לאיד. מואה-אה-אה-אה>

Shiri from the block

Active member
הבעיה היא../images/Emo58.gif שכל מי שבעד טיילור לא קורה ספויילרים אז לכל ההתלהבות שלך אין ממש טעם../images/Emo3.gif

Mikel20

New member
היא אכן תפסה

אבל זו לא הייתה ממש בגידה, הרי כל הערב היא נאבקה בפלוץ המנמנם הזה, ואפילו סילקה אותו מהבית..ברגע של סערת רגשות היא נישקה אותו (מה שקרה כבר מאותה סיבה בעבר) ואז ברוק נכנסה.... עד שהיא לא שוכבת עם הבחור או לפחות נפגשת איתו בסתר בכוונה תחילה, זו לא בגידה שצריך לעשות ממנה יותר מדי.. אם ברוק הייתה נכנסת כשהם במיטה, אז באמת.......WOW! אבל מה שכן, זה היה הרגע היחיד המעניין בכל שבוע שעבר.

Mikel20

New member
I'm doing the best I can ../images/Emo6.gif

תראה כדי שזה ייחשב בגידה לפי הסידרה הזאת, היא הייתה צריכה ליפול בזרועותיו, להגיד לו שהוא הדסטיני שלה ושרק לו היא חיכתה כל החיים.

Shiri from the block

Active member
לא לא זה מה שנחשב בגידה אצל ברוק../images/Emo3.gif אצל טיילור, דווקא בגלל שהיא כל כך "קדושה" כל דבר קטן שהיא תעשה נחשב כבגידה רצינית.. כי אצלה זה יותר משמעותי, אם היא בוגדת זה 'אוי ואבוי סוף העולם!!../images/Emo2.gif' ואצל ברוק זה 'נו, כרגיל..' ../images/Emo3.gif

ואגב ../images/Emo58.gif

די כבר עם התירוץ המגוחך של "סערת רגשות". הם החליפו נוזלים יותר מפעם אחת ולאורך כמה חודשים. אם זה הולך כמו ברווז, נשמע כמו ברווז ויש לזה טעם של ברווז - קוראים לזה הלוק החדש של פורסטר. או במילים אחרות - קאט דה קראפ. היא בגדה.

לינה18

New member
אני דווקא חשבתי משהו אחר../images/Emo58.gif

כשקראתי על זה. שאלולא ההתערבות של ברוק, אולי באמת טיילור היתה בוגדת. ככה ברוק בעצם מנעה זאת ממנה!(נשיקה זה עוד כלום, ריג' יסלח לה על זה בקלות!)

ת נ י ן

New member
../images/Emo59.gifשמועותעדכונים../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

ידעתי שברוק תתפוס אותם. חבטה למעריצי טיילור הצדקת. בארה"ב צולמו הפרקים עד לסוף ינואר-ברוק ורידג מגגשים דרכם זה אל זו אבל ברוק ממשיכה עם מבטי הציפיה לניק. זה לא משנה כי הוחלט שבריקי מת וחלף מהעולם. ניק וברידג'ט עדיין ביחד. ברידג'ט בהריון. פלישיה גוססת. פברואר-יתחילו לצלם משבוע הבא: ברוק וריד'ג חוזרים. (תמונת הקאסט החדשה מעידה על כך,גם) ברידג'ט אמורה ללדת מתי שפלישיה מתה. שמועות--- ברוק תהיה בהריון ב-2006. ברידג'ט יולדת בזמן והתינוקת חיה. האמהות משנה אותה. מתברר שריד'ג וברוק נשואים חוקית וסטפני עושה הכל מאוחרי הגב כדי לגרום לגירושיהם. ההריון קצת מוזר,רק ריד'ג מבחינתי יכול להיות האבא, מישהו אמר רוח הקודש?! וסטפני כרגיל פיין אין דה אס,בזמנו גם אמרתי שהנישואים תקפים,ומוזר לי איך המפיקים התכחשו לכך.. בקיצור המשולש הנצחי והכיפי חוזר,והפעם באשמת הבוגדת. מחליפת הנוזלים,ציידת החלזונות.

M a g n u s

New member
נשמע מעולה../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

למרות שרידג' עולה לי על העצבים כל פעם מחדש כשהוא מפקיר את ברוק- הם הזוג המושלם מבחינתי- תמיד היו, תמיד יהיו. הבעיה היא שכשהם ביחד זה קצת לא מעניין- אולי אם סטפני תהיה הפארטי- פופר יהיה הפעם מעניין
אני רק פוחד מהבלתי נמנע- מהיום בו יתגלה שאר.ג'יי הוא בכלל של ניק

Kazz

New member
דיעות.

זה נשמע גרוע , בבקשה לא. בתקופה האחרונה זה נראה שהם חוזרים לניק וברוק בגדול , ושהנבואה של סטפני תתגשם וגם שבריג'ט תפיל בהמשך. אני ממש מקווה שהשמועות לא נכונות ושרידג' וברוק לא חוזרים ביחד. ועוד תינוק? זה לא ייתכן , יש יותר מדי דמויות חדשות בדמות תינוקות בזמן האחרון.

Shiri from the block

Active member
לאאא!!../images/Emo58.gif דיי! ברוק כבר בת 100 בסדרה!! היא לא יכולה להיכנס להריון שוב!!../images/Emo46.gif אבל לגבי השאר אני מקווה שזה נכון../images/Emo9.gif פורסמה התמונת קאסט? אפשר לראות אותה איפשו?

../images/Emo58.gifנהדר

הלואי וטיילור תעיף את רידג' ותשאר עם הקטור. רידג' הדפוק ששכל הזמן לא מבין איך היא לא מבינה שגבר מאוהב בשתי נשים עכשיו שיבין מה זה שאשה מאוהבת בשני גברים. ההריון של הברוקולי יכול להיות מניק . הלואי שברידגט תלד את התינוק ת מגיע לה היא הכי בסיידר מכולם

Kazz

New member
זה פתטי.

כל השנים האלה , והנה המעידה של טיילור וכל מעריצי ברוק משתגעים , זה מראה עד כמה פתטית ברוק. כבר לא נשאר לה כלום חוץ מלקוות שטיילור תמעד. ההבדל בין המעידה הזו לנפילות החוזרות והנשנות של ברוק ענק. חוץ מזה , באמת עשו את זה טוב. טיילור התעקשה והתעקשה , כאשר כולנו יודעים שאם זה היה הפוך , וזו הייתה הברוק - הם כבר היו מזמן במיטה.

Shiri from the block

Active member
ממש לא נכון.. כשברוק ות'ורן היו ביחד, וריג' וטיילור עשו את התכסיס שלהם, אז ברוק סירבה וסירבה וסירבה לריג', היא ממש לא נכנעה בקלות..

shiranush4

New member
שאלה...

אני חדשה בפורום רציתי לשאול מאיפה אתם יודעים מה קורה בפרקים בארה"ב?

M a g n u s

New member
חלקנו פשוט מתגוררים בצפון אמריקה

אבל גם אם לא- יש אתר שמאפשר להוריד את הפרקים שמשודרים בארה"ב... הפרקים עולים בד"כ יום אחרי שידורם בארה"ב. כנסי לקישור למטה ותגלגלי עד לקטגוריית TV Shows, שם תמצאי קישור להורדה של הפרק...

למעלה