יכול להיות שזו../images/Emo18.gif
פלישיה חוזרת עם התינוק של ניק.... בסוף יהיו לניק 3 ילדים מ-3 אמהות שונות (אבל קרובות משפחה...) וכולם בני אותו גיל! אני מעדיפה שזו שילה שחוזרת אבל גם עלילה עם תינוק לפלישיה שהסרטן חוזר וניק וברידג'ט יגדלו את הילד יכול להיות מעניין. לגבי אר ג'י- קראתי על השמועה, לא יודעת אם היא נכונה, אני מקווה שלא, כי אר ג'י היה הסיכוי האחרון לילד משותף לברוק ורידג', ואני מקווה שברדלי לא ילך על זה. אגב, אבא של בראדלי, יוצר הסדרה ומי שיצר את של ברוק ורידג' והיה אחראי על הסדרה בימי הזוהר שלה, נפטר אתמול אז עכשיו באמת הכל יכול להיות! קראתי באחד הפורומים שאם אר ג'י יהפוך לדי-ג'י, ברידג'ט תהיה בהריון (שזה די צפוי) וטיילור חוזרת אז ניק יתלבט בין ברוק לברידג'ט, ברוק בין ניק לרידג' ורידג' בין ברוק לטיילור-כלומר חגיגה גדולה, לא יודעת אם אני כל כך רוצה את זה. שמועה נוספת שמתעקשת שמגיעה ממקור מתוך האולפנים-ברידג'ט אכן הבת של רידג' מה שיבטל את נישואיה לניק-אני מקווה שאם זה הולך לכיוון הדוחה הזה זה רק אם מתברר שרידג' הוא לא הבן של מאסימו, או ניק לא-בכל אופן ניק לא יכול להיות דוד של ברידג'ט! ואם כבר-הסדרה הזו הופכת יותר ויותר לימי חיינו, אז אולי שיהיה כמו הסיפור של הופ-ג'ינה ויתברר שטיילור היא לא באמת טיילור אלא באה להרוס את המשפחה? (מה שאולי יוכל להסביר מה למען השם יש לה נגד ניק וברידג'ט שהיתה צריכה לקרוע את התמונה שלהם!!!!)