ארה"ב שישי

NOA N1

New member
בצחוק לינה

אני מקווה שלא גרמתי לך התקף או משהו

girlontop

New member
לא קונה את השמועה הזאת ../images/Emo18.gif

זה נשמע לי אכזרי מדי, אפילו בשביל בראדלי. מבחינת ההגיון בוודאי שלא תמצא כאן, כמו שאחרי שתי בדיקות אבהות של ברידג'ט אף רופא לא עלה על זה שרידג' ואריק הם לא אבא ובן
קראתי איפשהו שעוד דמות מהעבר חוזרת בקיץ, אבל לא להרבה זמן, והשמועות האחרונות אומרות שזאת שילה ובייבי דיאנה.

NOA N1

New member
בעצם../images/Emo18.gif

אם טיילור חיה, שילה לא אשמה במותה לא? היא סתם יושבת בכלא אני חושבת שרידג' חייב למישהי התנצלות

Mikel20

New member
היא כבר לא

להזכירך היא ברחה מהכלא ועכשיו היא מגדלת את דיאנה הבת שלה באיזה שהוא חור בסוף העולם ותצוץ מתישהו במהלך השנים... והוא לא חייב לה התנצלות, גם על ירי מקבלים מספר שנים טובות בכלא...

S c a r l e t t

New member
התנצלות?

הגזזמת, גם אם היא לא מתה ורק ירתה בה זה מספיק חוץ מזה עם כל מה שהיא עשתה במשך השנים התנצלות זה הדבר האחרון שמגיע לה

NOA N1

New member
בסדר

אבל בכל זאת שילה לא הרגה אותה בניגוד למה שכולם חושבים.

S c a r l e t t

New member
אומרים ש...

עוד דמות מהעבר חוזרת והיא תהיה עם ילד/ה קטנים אז הגיוני מאוד שמדובר בשילה. האמת היא שגם מתאים להחזיר אותה עכשיו כשטיילור בעצם לא נהרגה. בקשר לבדיקת אבהות של אר.ג'י גם אני קצת בספק עם בראד ילך עם זה כ"כ רחוק

לינה18

New member
לטלי../images/Emo18.gif

לי זה לא נשמע אכזרי מדיי. הרי את בעצמך כתבת שיש סיכוי שריג' ישאר עם ברוק כי אר-ג'יי קטן וזקוק לאבא יותר מילדיה הבוגרים של טיילור. ואז מה טיילור תעשה? זה לא ברור גם ככה שמחזירים אותה רק בשביל להפריד בין ברוק לריג'? אחרת מה המטרה של זה? ריג' ישמח שהיא חיה, אבל ישאר עם ברוק. נו, כן, בטח. בקשר לשילה ודיאנה-זה יהיה מעניין. אה,ומעניין בת כמה דיאנה תהיה
.אולי גם היא תלך לפתות את ריק, אם יחזירו אותו. אולי הם יעשו עוד משולש של אמבר-ריק-דיאנה.

girlontop

New member
שחזור הודעה של shlomihagu

מי זאת דיאנה? מי אבא שלה? מאסימו? --- בבקשה לא לכתוב בכותרת דברים שמרמזים על ספוילרים ו/או שמועות, תודה. דיאנה היא הבת של שילה ומאסימו.

גרטה1

New member
יכול להיות שזו../images/Emo18.gif

פלישיה חוזרת עם התינוק של ניק.... בסוף יהיו לניק 3 ילדים מ-3 אמהות שונות (אבל קרובות משפחה...) וכולם בני אותו גיל! אני מעדיפה שזו שילה שחוזרת אבל גם עלילה עם תינוק לפלישיה שהסרטן חוזר וניק וברידג'ט יגדלו את הילד יכול להיות מעניין. לגבי אר ג'י- קראתי על השמועה, לא יודעת אם היא נכונה, אני מקווה שלא, כי אר ג'י היה הסיכוי האחרון לילד משותף לברוק ורידג', ואני מקווה שברדלי לא ילך על זה. אגב, אבא של בראדלי, יוצר הסדרה ומי שיצר את של ברוק ורידג' והיה אחראי על הסדרה בימי הזוהר שלה, נפטר אתמול אז עכשיו באמת הכל יכול להיות! קראתי באחד הפורומים שאם אר ג'י יהפוך לדי-ג'י, ברידג'ט תהיה בהריון (שזה די צפוי) וטיילור חוזרת אז ניק יתלבט בין ברוק לברידג'ט, ברוק בין ניק לרידג' ורידג' בין ברוק לטיילור-כלומר חגיגה גדולה, לא יודעת אם אני כל כך רוצה את זה. שמועה נוספת שמתעקשת שמגיעה ממקור מתוך האולפנים-ברידג'ט אכן הבת של רידג' מה שיבטל את נישואיה לניק-אני מקווה שאם זה הולך לכיוון הדוחה הזה זה רק אם מתברר שרידג' הוא לא הבן של מאסימו, או ניק לא-בכל אופן ניק לא יכול להיות דוד של ברידג'ט! ואם כבר-הסדרה הזו הופכת יותר ויותר לימי חיינו, אז אולי שיהיה כמו הסיפור של הופ-ג'ינה ויתברר שטיילור היא לא באמת טיילור אלא באה להרוס את המשפחה? (מה שאולי יוכל להסביר מה למען השם יש לה נגד ניק וברידג'ט שהיתה צריכה לקרוע את התמונה שלהם!!!!)

girlontop

New member
אבל זו לא היתה

טיילור שקרעה את התמונה. היד היתה גברית - זה היה אחד החוטפים, כנראה עומר בעצמו. למה הוא קרע אותה? ניחוש פרוע שלי: טיילור איכשהו שמעה על החתונה והחליטה ללכת בכל מחיר, מה שעיצבן את עומר ובגלל זה הוא קרע את התמונה. אין לי הסבר הגיוני אחר.

יניב1

New member
ממש הסרט בית קברות לחיות

היה הפרק הזה. עם המוסיקה המותחת הזאת, האווירה הקריפית והבגדים המלוכלכים אפשר היה לחשוב שמדובר בסרט אימה ולא בפרק מתוך אופרת סבון אמריקאית שהולכת ונעשית בידיונית יותר ויותר - וחבל שכך. כבר אמרתי שלמרות שהייתי הראשון שהצר על מותה של טיילור - אני גם הראשון שקם נגד שובה. לברוק ולרידג' מגיע להיות יחד מאושרים ואמנם אני מת כבר לראות את המבט של ברוק על הפנים כשתגלה שטיילור חיה - אבל גם מרחם עליה. העולם שלה יתהפך, פעם נוספת - שלא לדבר על כך שאם אר.ג'יי הוא של ניק ולא של רידג' בכלל היא תשתגע כבר וזהו. מצחיק איך עכשיו כל מיני קטעים וסצנות שהיו בעבר סביב מותה של טיילור כל כך חסרות משמעות (סירובו של רידג' לפנות את "גופתה" וכד') מקבלות פתאום תפנית כל כך חדה. ומצד שני, כמו שכבר נאמר כאן היא אכן מתה לו בידיים בדיוק כמו שקרוליין מתה לו בידיים ולא "שבה" לחיים. ולא משנה מה בראדל יעשה ואיך הוא יסביר - שום דבר מכל זה לא יתקבל בהבנה. דבר אחד בטוח: הפרקים הבאים יהיו מלאים הסברים, פלאשבקים ופיות פעורים. אני כבר לא יכול לחכות!

girlontop

New member
האמת,

קראתי פעם ראיון עם ג'ואנה ג'ונסון והיא סיפרה שכשהיא חזרה לסדרה בתור קארן, ביל בל עליו השלום שאל אותה אם היא רוצה לחזור כקרוליין או כדמות אחרת לגמרי והיא בחרה באופציה השניה. כלומר, אילולא הבחירה שלה יכול להיות שגם קרוליין היתה קמה לתחיה אחרי המוות בזרועותיו של רידג'...מצד שני, המוות של קרוליין לא היה כזה מוחלט כמו של טיילור - תמיד היה אפשר להגיד שביל ספנסר חטף אותה ושם אותה באיזה בית חולים וזה עוד היה נראה די אמין. או שלא.

לינה18

New member
לגרטה-בקשר למה שכתבת../images/Emo18.gif

קודם כל לא משנה מה יקרה, אף אחד אף פעם לא יעז להגיד שריג' הוא אבא של בריג'ית. לא יקרה כדבר הזה.לא אחרי מה שקרה ביניהם. עכשיו, בקשר לשאר הדברים שהזכרת. יש לי רעיון להמשך ארועים בסידרה.תיכתבו את דעתכם על זה: אר-ג'יי יתגלה כבן של ניק. ברוק וריג' יפרדו והוא יחזור לטיילור. בריג'ית גם כן תיכנס להריון מניק, אבל תפיל את הילד. ואז היא תוותר על ניק למען אר-ג'יי, כדי שיגדל עם שני ההורים לצידו. לא ניראה לי שניק יתנגד במיוחד, ולא ניראה לי שלברוק יהיה כל-כך אכפת מבריג'ית כשריג' יעזוב אותה. אז גם היא לא תתנגד במיוחד. אבל מה, כמובן כשברוק תתחתן עם ניק, יתגלה...תנחשו מה... שאר-ג'י הוא כן הבן של ריג'.כתוצאה מזה ברוק וניק יפרדו וחוזר חלילה. כי אם ראינו את הגופה של טיילור בארון מתים בהלוויה שלה ואחרי זה היא חוזרת, ואם אחרי שכבר במאה אחוז כולם בטוחים שאר-ג'יי הוא הבן של ריג' והם בכל זאת יגידו שהוא מניק, אז מה ימנע מהם, בעוד נגיד חצי שנה מאז פרידה של ברוק וריג', לחזור ולאמר שהוא כן של ריג'? ויצא שאר-ג'יי המיסכן יחליף שם כל חצי שנה.

גרטה1

New member
ללינה../images/Emo18.gif

האמת? אני רואה את הסדרה מהיום הראשון ומאד שמחתי לשמוע על חזרתה של טיילור אבל אם הכל זה בשביל להפריד בין ניק לברידג'ט ולהחזיר את ניק וברוק-אני מפסיקה לראות את הסדרה הזו! די נמאס כבר! למה ברוק צריכה כל הזמן להרוס את החיים של הבת שלה?! למה סוף סוף שיש לברוק ורידג' ילד משותף (וככל הנראה לא יהיו להם יותר ילדים) אז מתברר שהוא לא של רידג'? נכון שעכשיו הכל יכול להיות, לי פשוט נמאס לראות ולצפות סוף סוף לעלילה טובה בשביל שהיא תתנפץ לי בפנים! הרי אם ברוק תחזור לניק זה ברור ב-1000% שהיא לא תאהב אותו כמו שברידג'ט אוהבת אותו אז למה לחזור לזה? בפורומים השונים יש כמה מתומכי "ניקט" שדווקא שמחים שאר ג'י יהיה די ג'י וזה לא יפגע בהם, אני לא רואה איך. אני חושבת שאם אר ג'י יהיה די ג'י אז מצידי שברידג'ט תהיה הבת של רידג', כבר לא אכפת לי, לפחות תהיה סיבה קורעת לב למה היא וניק לא יכולים להיות ביחד, או אפילו למה היא תצטרך לעשות הפלה, רק שזה לא יהיה קשור לברוק!!!! (אני יודעת שעכשיו פתאם כולם מתחילים לרחם על ברוק אבל אני רק מהמחשבה של שחזור ברוק-דיקן כבר שונאת אותה!!!!!!!)

לינה18

New member
תגובה../images/Emo18.gif לגרטה ולכולם

אני דבר אחד למדתי מהחזרה הנוכחית של טיילור. בסידרה הזאת הכול פתוח. אם הייתם בטוחים שאר-ג'יי של ריג', אז מצפה לכם הפתעה, כי הוא בכלל של ניק. עכשיו, ברגע שבו תתחילו להאמין שהוא מניק, אז surprise surprise , הוא בכל זאת של ריג'. ועוד דבר-אפילו אם אר-ג'יי ישאר לעד של ניק, אז חשבתם שברוק מבוגרת מדיי מכדי להיכנס להריון? טעיתם! כי היא בגיל לא מוגדר וגם מהבחינה הזאת הכול פתוח . אז למה להגיד שלברוק ולריג' כבר אף פעם לא יהיה ילד ביחד אם אר-ג'יי לא שלו? אם הדבר יהיה רצוי לבראדלי לצורכי עוד איזה טוויסט, אז הכול יכול לקרות. וגרטה-גם אני לא בעד שברוק שוב פעם תהרוס לבת שלה את החיים. אבל מה, ברגע שבו ריג' חוזר לטיילור, אני הופכת לאגואיסטית בדיוק כמו ברוק, ולא אכפת לי מבריג'ית יותר החל מאותו הרגע. מצדי, שיחזירו את ברוק לניק.

גרטה1

New member
נמאס לי!

אני מבינה שהכל יכול להיות אבל אם ברוק הורסת לברידג'ט עוד נישואים ואם בראדלי הורס לי את הסיבה היחידה שאני רואה היום אני גם מפסיקה לראות את הסדרה הזו!!!!!!!!!! ואני גם אשנא את ברוק ואכתוב בכל מקום שמצידי יהרגו אותה-הרגו את טיילור והיא חזרה לחיים אז שיתנו לנו כמה שנות חופש מברוק וכבר המצב יהיה יותר טוב. ולינה-חשבתי שאת בעד ברוק-רידג', אני רואה שויתרת יותר מהר ממה שמעריצי "בריקי" בכלל מוכנים לקוות. אגב סמנתה עוזבת באופן ודאי (השחקנית חתמה חוזה ל-3 שנים בכל ילדי) אז הדרך פנויה לברוק והקטור היא לא צריכה לחזור לניק. גם מביאים בחור חדש וכמו שקראתי במקום אחר, היום יש רק 3 גברים בסדרה שברוק עוד לא שכבה איתם ואם יביאו מישהו חדש זה יהיה 4 אז הנה אופציות נוספות לברוק-רק שלא תתקרב לניק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shiri from the block

Active member
מסכימה איתך לדעתי לברוק אסור להתקרב לניק, אם כבר נגיד הוא לא היה עם בריג'יט אין לי בעיה, אבל כבר יש לו מישי.. חבל להרוס.. אבל גם שברוק לא תיהיה עם הקטור כי זה יהיה פשוט איכס../images/Emo5.gif לא יכולה אפילו לדמיין לראות אותם ביחד.. קיצר, או שתישאר עם ריג'(אני מאוד מאוד מקווה) או שתיהיה עם הבחור החדש..

למעלה