ארה"ב שישי

Mikel20

New member
הפרק היומי ארה"ב - שישי../images/Emo58.gif

הנה גם אני פותח בפעם הראשונה שרשור על הפרק היומי בארה"ב, אז מה היה לנו? - הביקור נמשך בבית הקברות, חופרים חופרים וחופרים, ת'ורן בתפקיד המצפון של רידג' שאומר לו להפסיק, וכמובן ניק, שמסכים אבל תומך בהמשך החפירה רק בשביל השקט הנפשי של רידג'...עד שהם סוף סוף מגיעים לקבר הוא מעיף אותם מהמקום, אני אישית לא יודע איך הם הסכימו, עד שהם חפרו לא מגיע להם לראות לפחות אם הוא צודק או לא??? ניק במפגן משפחתי ביותר עם המשפט "הוא דם מדמינו", אפשר לחשוב איזו משפחה מאושרת הייתם לפני זה?? נו טוב, כבר אמרנו, מה שאישה מתה יכולה לעשות.... - הפלאשבק של סטפני על טיילור היה ממש יפה, וממש ישן, אני חשוב שזה היה מתקופת הנישואין הראשונים שלה לרידג' תקנו אותי אם אני טועה.... - וכרגיל הדיאלוג של ברידג'ט ותומאס משעמם, את מי הם מעניינים כשיש חפירות ארכיאולוגיות בבית הקברות? - סה"כ פרק די טוב, הכנה מושלמת לשיא המתח שיישבר כנראה ביום שני...

Mikel20

New member
וגם תוספת ספוילר מסוג ../images/Emo18.gif

לפי מה שהבנתי רידג' יפתח את הקבר ביום שני ויראה את הגופה של טיילור בדיוק כמו ביום שהיא הונחה שם...מעניין..... הוא ייגע בה ויבין שזאת למעשה סוג של בובה ואז עומאר יבוא ויהיה שמח... ועוד דבר, הם ממש מנסים לגרום לנו להאמין שהיא לא מתה עם כל עניין תעודת הפטירה של טיילור...מצטער זה לא עובד, היא הרי מתה לרידג' בידיים, לא הגיוני שהיא המשיכה לנשום והוא חשב שהיא מתה.

לינה18

New member
מילא ריג' ../images/Emo58.gif

טעה כשחשב שהיא מתה לו בידיים, הוא לא רופא! איך הרופאים האלה אמרו לכולם שהיא מתה ונתנו להם לקבור אותה בחיים? או שאתה בעצם אומר לי שבארון הקבורה היתה בובה?

Mikel20

New member
אז ככה, המשך ../images/Emo18.gif

הסיפור יהיה כזה, כאשר טיילור הייתה בבית החולים , מארק אמר לה שיש עוד ניתוח אחד שאפשר לעשות אבל הסיכוי שהיא תמות על שולחן הניתוחים הוא גבוה מאוד ולכן היא החליטה לנתק את עצמה מהמכשירים ולמות מוות מכובד ורידג' כיבד את זה...מסתבר שעומאר לא! הוא הגיע לבי"ח כשהוא שמע שהיא נורתה ע"י שילה..הוא הבין שיש עוד מה לעשות, ואחרי שהיא "מתה" כביכול לרידג' בידיים הוא סידר שהיא תוחלף בבובת שעווה שהייתה דומה כ"כ עד שהפורסטרים אפילו לא הבחינו בהבדל...מכאן שתעודת הפטירה נחתמה ע"י "רופא" מרוקאי וכך איש לא ידע מה באמת קרה... הוא לקח אותה למרוקו ושם כביכול היא נותחה את אותו ניתוח שהציל את חייה...אבל הכניס אותה לקומה למשך שנים..... יפה בראדלי....לא יכולת להמציא סיפור "אמין" יותר.....

Shiri from the block

Active member
אויש.. זה נשמע כזה דפוק../images/Emo4.gif כמו משו שיותר מתאים ל"ימי חיינו" מאשר להיפים והאמיצים.. אני לא אוהבת את השטויות האלה.. באמת אני כבר מעדיפה שפשוט הייתה מופיעה וזהו, בלי המצאות מיותרות..

לינה18

New member
יה, אהבתי את ההסבר!../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

ממש ממש מקורי! ובקשר לאמינות-אף הסבר לא יהיה אמין במיקרה של מותה של טיילור. אני אישית מקבלת את ההסבר הזה. אני אפילו ממש ממש אוהבת אותו.

עוד פרט מעניין

אם לא היינו מכירים את רידג' כבר כמה שנים טובות, הייתי חושבת שהוא ממש מקצוען בחפירת קברים. ידע להביא איתו את כל הציוד ההכרחי כדי לעשות את העבודה ביעילות הכי טובה.

girlontop

New member
הוא VIP בהום-דיפו ../images/Emo3.gif

היה פרק די מאכזב לדעתי. לא יודעת, החפירות בקבר עושות לי ממש ממש רע. אני כל הזמן חושבת על השלד ששוכב שם (probably not...) וזה מלחיץ אותי בטירוף. כבר אמרתי שאני ובתי קברות לא הולכים ביחד? ניק ות'ורן לא היו צריכים לעזוב את רידג' שם לבד. מקסימום היו מתחבאים בצד ומחכים לראות את התגובה שלו, אבל לא נוטשים. אני קראתי תיאוריה (סשה, שימי לב. בעצם, עזבו, היא לא תקרא את זה עד יום שני גם ככה
), שהסיבה שהם לא נשארו איתו היא כדי שהם לא יראו שהקבר ריק ואז אח"כ התסריטאים יוכלו להגיד שרידג' בעצם הזה את כל הסיפור...מצד אחד זה נחמד שאין לאף אחד באמת מושג לאן הם הולכים עם הסיפור הזה - האינטרנט גועש עם שמועות ותיאוריות - אבל מצד שני זה קצת מתסכל, כי לא בא לי שעוד כמה חודשים פתאום יגידו לי "gotcha!". אני שונאת שעובדים עליי ואני גם ככה פתי מאמין לכל דבר
אני דווקא אהבתי את השיחה של תומאס וברידג'ט, כי תומאס ממש מתחיל להתחבב עליי כשחקן. הוא לא משהו מיוחד, אבל הוא השתפר הרבה מאז שהוא התחיל. יש לי הרגשה שהוא יגרום לי לשלוף הרבה טישואים בקרוב... הפלאשבקים קצת העיקו עליי, כי כבר ראיתי אותם מיליון פעם וכנראה בגלל שאני לא מעריצת טיילור ולא חיכיתי בקוצר רוח שהיא תחזור לסדרה. הפאה של סטפני בפלאשבק מ"המוות" של טיילור היתה ממש מזעזעת וטוב שהיא נפטרה ממנה. האנטר טיילו היתה אחת הנשים הכי יפות אי פעם בטלוויזיה. פשוט מדהימה. אני לא מאמינה שקראתי את הספוילר של מיקי, כי הוא לגמרי הרס לי את הפרק הבא (טלי מטומטמת, מתי תלמדי?). בלי להתייחס אליו, אני רק רוצה לציין שהכותבים דווקא מנסים למלא את כל החורים בסיפור ולא מזלזלים כמו שחשבתי שהם יעשו. הידע הרפואי שלי מבוסס על סדרות בתי חולים, סרטים וספרים לא מדעיים, אבל מאוד סביר שהדופק של טיילור נפסק כמעט לחלוטין והנשימה שלה גם כן, ורק רופא עם סטטוסקופ ומכשור רפואי היה יכול לקבוע שהיא באמת מתה, בעוד האדם המצוי (רידג') לא היה יכול לקבוע כזה דבר בוודאות. את זה אני עוד יכולה לקבל. מה שאני עוד מחכה לגלות (ספוילר לפרק הבא) טיילור הרי אופרה והולבשה לכבוד ה wake (הדבר הכי מזעזע שהנוצרים הביאו לעולם; חבורה של אנשים שותים ומשוחחים כשגופה שוכבת באמצע החדר. יאק!). אם כך, המאפר לא שם לב שהוא מאפר בובה ולא בן אדם? או אולי האנשים של עומר השתלטו גם על הקטע הזה והתחזו לחברת קברנים? ולמה נייט מסיקס פיט אנדר לא הגיע להופעת אורח?
הסיפור הזה הוא אכן far fetched ואני אחכה לשבוע הבא לראות אם הם הצליחו לתפור סיפור שהוא איכשהו הגיוני, שאפילו קלה לשכנוע כמוני תקנה. בינתיים הם בדרך הנכונה, אבל עוד יש להם כמה חורים למלא. בכל מקרה, אני ממש שונאת את הרעיון שהביאו את עומר לעלילה הזאת ולא מישהו אחר. זה בהחלט מיחזור שלא היה צריך להיות. אני עדיין בעד בלייק

S c a r l e t t

New member
אני לא יכולה עם הניחושים האלה

אני רוצה לראות את החוזה שלה, ועכשיו! בקשר לכל הקטע עם הבובה, אם כבר עומאר וכל החבורה שלו בטח גם היו אלה שכביכול איפרו אותה ככה שלא היה חשש שמהמאפר יגלה...תראי סך הכל הוא נסיך אפשר לשער שיש לו מספיק כסף כדי להכניס לשם אנשים שלו או לשחד אנשים מבית החולים (כמובן שתמיד אפשר גם לנקוט בשיטת שילה קרטר- איומים והפחדות) קצת מאכזב באמת שהביאו את עומאר, אבל אני נשארת עם ראש פתוח, כרגע הכל יכול לקרות מבחינתי, לשם שינוי העתיד לא בדיוק צפוי, אז אני אשתוק לפני שאני מבקרת את בראד. וטלי, עזבי את בלייק איפה שהוא, שלא יתקרב לטיילור שלי, אמרתי לך שהוא הרביץ לה!!!

girlontop

New member
נתת לי רעיון

אני בעד לעשות עלילה חינוכית על אישה המוכית מכות רצח ע"י בעלה ולתת לג'קי את התפקיד

../images/Emo58.gif

ממתי כל הבתים בלוס אנג'לס הפכו למקדשים עם תמונות של טיילור? ג'יזס, בכל מקום נתקלים בה

Mikel20

New member
עוד ../images/Emo18.gif מדהים!

עוד לא יודע כמה זה נכון, אבל השמועה אומרת שעומאר היה מעורב בחיי הפורסטרים הרבה יותר ממה שהם יודעים -- והוא חיבל בבדיקת האבהות האחרונה של RJ כך שייראה שרידג' הוא האבא...מה שאומר שלניק אחרי הכל יש בן מה שיגרום צרות לזוג הטרי ומה שאומר ששוב לברוק אין שום אחיזה ברידג'! תאמת זה נשמע קצת מופרך, אחרי הכל גם דיקן ביצע את אותה בדיקה ומצא שרידג' הוא האבא - איך בדיוק עומאר חיבל לו בבדיקה הרי אף אחד לא ידע עליה... מה נסגר איתם בבית חולים? אי אפשר כבר להאמין לאף בדיקת אבהות שעושים?

Shiri from the block

Active member
אוי נו באמת.. אם זה באמת יהיה של "ניק" אז אני כבר אפסיק לצפות בזה.. זה כבר שיא הטימטום..

לא לא לא ../images/Emo70.gif [B&B SHOCKER SPOILER]

קיבלתי את הסיפור עם עומאר והבובה, הניתוח והתרדמת. בסדר, את זה עוד איכשהו אפשר לקבל. אבל למה גם החיבול בבדיקת אבהות של RJ?? אני מאוד מקווה שזו סתם שמועה, כי אחרת זה יהרוס את הסיפור. ככה לברוק יש סיבה טובה לנצח ולהישאר עם רידג' - הילד קטן וזקוק למלוא תשומת הלב מאמא ואבא. הילדיחם שלו עם טיילור גדולים. זה יהיה כ"כ לא הוגן אם RJ לא יהיה הבן של רידג'. לו ולברוק מגיע ילד משותף. חוצמזה שתמיד רציתי שיוכח שאהבת האמת של רידג' היא ברוק ולא טיילור, אני מאוד אתאכזב אם הוא ירוץ לטיילור שוב. ואגב, הפרק עם החפירות היה טוב. מאוד קריפי, מה גם שראיתי את זה אתמול באמצע הלילה, כך שזה היה מאוד אידיאלי לאווירה קריפית. ורי נייס

לינה18

New member
תגובה לצהובון

"חוצמזה שתמיד רציתי שיוכח שאהבת האמת של רידג' היא ברוק ולא טיילור"-איזה מישפט אידיאלי!

לינה18

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo46.gif

הבנתי, זה כדי שלריג' אפילו לא תהיה היתלבטות קלה שבקלות כשהוא יבחר ביניהן, נכון?
אין, אין, הפעם הם ממש הגזימו! אני כבר לא דורשת שישאירו אותם ביחד, אבל להשאיר לברוק לפחות ילד 1 מיסכן ממנו זה כל-כך מוגזם לבקש? והכי מופרך בכל הסיפור הזה הוא שלריג' כל הזמן היתה הרגשה שזה הבן שלו, וגם לברוק, והם המשיכו לטעון את זה גם אחרי שהיתגלה שהוא מניק! וגם, את בדיקת האבהות האחרונה, דרך אגב, לא ביצעו בבי"ח, זה היה מארק שביצע אותה. אז עכשיו הם יגידו שגם את מארק עומאר שיחד? או שהוא בכלל סימם אותו בזמן ביצוע הבדיקה? אה, ועוד דבר, האם זה אומר שמשנים לאר-ג'יי את השם?

למעלה