ארה"ב-רביעי

../images/Emo58.gif ארה"ב-רביעי

אם מישהו יגיד שאי פעם הקלדתי את המשפט הבא, אני אכחיש - גאד, איזה כיף לשמוע את ג'ק ווגנר שר. כל כך התגעגעתי ל-going back again
פלישיה ערה. למי אכפת? רידג' מעיק. למי אכפת? סלייטר מחייך יותר מדי.

../images/Emo58.gif ושכחתי - המשך...

ברוק אמרה לניק את מה שמליוני מעריצים ושונאי ניק חושבים: even when i was trying to forget you, i couldn't forget THAT SONG

Mikel20

New member
וואי איך

הצלחת לשרוד את הסצינות האלה ובאמת להקשיב למה שיש לשני אלה להגיד?? ברגע שרק הרגשתי ש"הנה מגיע השיר הזה שוב" הרצתי פשוט את כל סצינות ברוק-ניק בלי לחשוב פעמיים, הם כ"כ נוראיות!

א ר י ק ל

New member
שישי-ארה"ב-../images/Emo58.gif

*מאסימו הצדיק- דוחף את האף לעניין ברוק וניק. ודוחק בו ללכת בדרך הישר,ולא לחזור לברוק. *מאסימו הרשע- ג'קלין המסכנה..

לינה18

New member
בחיי, עוד מעט בריג'ית תוכל../images/Emo58.gif

להיתחרות בברוק בכל הסבל שהיא עוברת וכמות המכות שננחתות עליה, וזאת לעומת התקופה היחסית קצרה שלה בסידרה. זה מתחיל להיות מוגזם.

לינה18

New member
איזה קטע בקשר לשיר הזה-פעם שנאתי

אותו, אבל כשבפעם האחרונה לא מזמן הדלקתי סטר וורלד ושם בדיוק ברוק עם ריג' וניק נזכר בזמן שלהם יחד,( כמובן, עם השיר הזה ברקע,)בפעם הראשונה אהבתי את השיר והייתי ממש מופתעת.

Shiri from the block

Active member
חח גם אני ראיתי היום SW ואמבר הייתה שם../images/Emo7.gif עם תומאס../images/Emo99.gif ודיקן גם היה../images/Emo7.gif אוףףף הלוואי שהם יחזור../images/Emo10.gif

איך אני יכולה להוריד את השיר

GOING BACK AGAIN בקאזה ?כי אני רושנת את שם השיר וזה לא מוצא לי אותו איך קוראים לזמר ששר אותו?

M a g n u s

New member
מצטרף לשאלה- גם אני התאהבתי בו../images/Emo70.gif

כמו שגם התאהבתי פתאום בקשר של ברוק וניק
בכלל- אני כולי מבולבל ממש כמו ברוק- מצד אחד יש לנו את רידג' שהיה הורס בצעירותו ושתמיד תהיה לו פינה חמה שמורה בליבנו
, מצד שני יש לנו את ניק, פשוט, חתיך, גברי ונטול כל פוזה בוורלי- הילסית
- בקיצור,הבחירה קשה... אז בחזרה לטופיק- איפה אפשר להשיג את השיר המהמם הזה

גרטה1

New member
אין אפשרות

בהתחלה שהדיסק יצא היה אפשר לקנות שירים בודדים אבל לא היה ביקוש וזה הופסק. הדיסק עצמו ג"כ לא נמכר הרבה ורק למעריצים של ג'ק ווגנר אז אין סיכוי שתמצאו באופן פירטי. SORRY. מי שרוצה צריך לקנות את הדיסק דרך האתר הרשמי של היפים והאמיצים.

בקשר ל...

סלייטר: נו מה לעשות שגומות החן שלו זה הדבר היחיד שמביא לו עבודה...

Mikel20

New member
ארה"ב - שישי ../images/Emo58.gif איזה שטויות

נו באמת, מאסימו גורם למעצרה של ג'קי בשביל לסחוט את ניק שיעזוב את ברוק?? על מה בדיוק הוא עצר אותה?? העלמת מס ברשת הבוטיקים שלה?? איזו עלילה מטומטמת וחסרת כל היגיון. אני חושב שברידג'ט וג'קי מתחרות מי הכי חסרת מזל בסידרה הזאת. אף אחת משתי אלה לעולם לא תיהיה באמת מאושרת. והכי חשוב בפרקים האחרונים....לאיפה נעלמה טיילור?

../images/Emo58.gifאני לא הבנתי דבר אחר

לפני כמה פרקים אריק לא אמר לסטפני שהוא אוהב אותה?! מה בעצם הוא עדיין עושה עם ג'קי?

למעלה