ארה"ב - רביעי

../images/Emo58.gif ארה"ב - רביעי

מה היה לנו היום? הקטור הוכיח שקול סקסי להחריד זה לא מספיק. צריך קצת שכל. את זה אין לו כי כרגע הכל מרוכז באיבר אחד והוא לא המוח. לא משנה כמה יטיפו לי וכמה יחשבו שאני לא אובייקטיבי, השטות הזו של סטפני-ת'ורן-טיילור כצוות המוביל של פורסטר פשוט לא עובדת. הדבר היחידי שבאמת שמתי לב אליו בפרק הוא הסקסיות שדנטה השפריץ עם החולצה ההדוקה הזו. רק לי נדמה שהוא לקח את החולצה מהארון של תומאס?
(טלי, הריר שלך מגיע עד לכאן
)

Mikel20

New member
ארה"ב - רביעי וחמישי - הצביעות

בחיים שלי לא ראיתי צביעות כזאת...רידג' כזה צבוע, שקרן וכל מילה אחרת מיותרת...איך הוא מעיז לעמוד שם ולהגיד "אני לא יכול לבגוד באבא שלי"... מישהו צריך לרענן את הזיכרון שלו, מי עבר למרונה? מי קנה את ספקטרה ועיצב בשבילם רק כדי להכניע את פורסטר? מי ניסה לפני שנה להדיח את אריק מעמדת המנכ"ל...מי??? כמה שטויות בפרק אחד...ואחרי זה הוא בא לטיילור ואומר לה "הילדים שלנו מחכים שניסע איתם לביג בר"...COME ON, רידג', איפה אתה היית כשטיילור חיכתה לך בבית? הלכת לרדוף אחרי ברוק והסקנדלים שלה...איפה היית כשהבן שלך היה צריך אותך בכל סאגת גבי?? נו באמת, פתאום אכפת לו מהמשפחה שלו? פתאום הוא שם משהו על אבא שלו? ועוד הוא אומר "איך אני יכול להפנות את הגב לאימא של הבן שלי??" ומה עם אישתך?? חתיכת אפס, אני עדיין לא מבין למה טיילור לא זרקה אותו מהבית. ודווקא ברידג'ט שיחקה אותה הפרק, עם העימות של כל הגורמים במשחק הזה, שמה את כל הקלפים על השולחן ואת כל השלדים היא הוציאה החוצה..פעם ראשונה שמעניין אותי לדעת מה יקרה בהמשך..

../images/Emo58.gif חמישי

נשבר לי מההורמונים של ברידג'ט. "תחזיקו ידיים", "תתנשקי עם אריק". מישהו צריך להסביר לה שלא כולם חייבים לעשות את מה שהיא רוצה. שתיקח את הילד/ה המעצבן/ת שלה ותירקב בשקט עם דנטה. היא בכלל צריכה להגיד תודה שאמא שלה רוצה את בעלה, אחרת היא הייתה מוצאת את עצמה בסניף של פורסטר באינדונזיה כמו אחיה
. לגבי רידג'/טיילור - אני עם רידג' במאת האחוזים. כמו שטיילור דורשת ממנו להבין אותה ולאהוב אותה, כך הוא יכול לדרוש את זה ממנה. למה היא לא יכולה לתמוך בצעד שלו? למה הוא חייב לתמוך בה?

Guy K

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב ששי - TAYLOR ../images/Emo23.gif I

הניתוחים הפלסטיים עשו לה רק טוב. הם אמנם הפכו אותה לתואמת ליסה רינה, אבל היא נראית הרבה יותר מאושרת ממה שנראתה עד היום. תודה לאל שהאנטר סופסוף נפטרת מבעלה האינפנטיל והצביעות שבה ניהלה את הקריירה שלה עד היום. טיילור בלימוזינה עם הקטור, אמנם לא מתנשקת איתו, אבל מספיק שיכורה כדי להמרח עליו כל הדרך, ולצחקק בהיסטריה כשהוא משפריץ עליה שמפניה! GO TAYLOR! זו הפעם השנייה מאז שטיילור הגיעה לסדרה שבה התעניינתי בעלילה שהיא מככבת בה בלי רידג' או ברוק. (הראשונה אגב היתה מרוקו אבל גם זה היה עם ברוק ורידג', בעצם). טיילור והקטור מקסימים ביחד. מה היא עשה עם רידג'? שאר הפרק? ברוק, ברידג'ט, אריק וניק משחקים את משחק הזוגות הידוע - נישואי נוחות. אריק מנסה לשכנע את ברידג'ט שתשאר עם ניק כדי שהוא יוכל להשאר עם ברוק, ברדג'ט מנסה לשכנע אותו להפרד מברוק כדי שהיא תהיה פנויה לניק, ניק משכנע את ברידג'ט להשאר איתו, וברוק משכנעת את עצמה שהכל נורמלי במשפחה הזו. אבל למי בכלל אכפת מברוק הפקאצה כשיש לנו כאלו סצינות של טיילור???

Mikel20

New member
הפרק של טיילור!

זה היה הפרק הכי טוב שלה מאז שהיא חזרה לסידרה... סוף סוף רואים אותה בלי שום רידג'/ברוק/ילדים מעצבנים או כל פורסטר אחר והיא פשוט עשתה את זה מושלם...הקטע בלימוזינה היה כזה הזוי, כ"כ לא טיילור! סוף סוף קצת פלפל לדמות. וכרגיל, סטפני כבר מריחה את הבגידה של טיילור, כמו כל בולדוג מוצלח. אהבתי את התשובה של ניק "אנחנו אוהבים אותך יותר מאשר אחד את השני"...אני קניתי את זה, ג'ק ווגנר שיחק מצויין אבל דנטה וסטפני מחכים בפינה ולא נראה לי שהיא תיפול בכזאת קלות.

../images/Emo58.gif שישי

מיי מיי, מי היה מאמין שטיילור יכולה להיות שרלילה?
הפרק הזה העלה למעשה את השאלה הכי חשובה בשנים האחרונות בסדרה: בלי חולצה - הקטור או דנטה?

sashkashurik

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שני האייקונים הם גם לדנטה וגם להקטור בלי חולצה.
וחוץ מזה, ביום שישי הבנתי שסן דייגו זה המקום היחיד עלי האדמות בו משודרת הסידרה באיחור של יום אחד! ולמה? כי הייתי בסופ"ש ארוך בפאלם ספרינגס, באיזה מלון, חופשת גב-בטן. אז השכבתי את התינוק לישון, זה היה בדיוק בצהריים, ב12:30 פתחתי טלויזיה ויחד עם כל העולם ראיתי את הפרק של יום שישי! פרק בו טיילור הייתה שיכורה עם הקטור בלימוזינה וטיילור שאוטוטו שוכבת עם הקטור כשרידג' בטח ייכנס אוטוטו הביתה. ביום שני ישודר הפרק הזה בסן דייגו, ואני לא אצטרך להקליט כי כבר ראיתי אותו! וביום שלישי אני אחזור להיות מאחור...
ועכשיו השאלה: יש איזה משהו שאני יכולה לעשות כדי שגם בסן דייגו ישדרו פרקים בזמן?

M a g n u s

New member
איזה כיף לראות את טיילור../images/Emo58.gif

כ"כ משוחררת, בהיי מטורף, כ"כ הרבה יותר טוב מטיילור המוסרית והמאופקת
הקטור סקסי בטירוף, ובינו ובין טיילור יש כימיה מטורפת. סטפני כרגיל עם החושים החדים שלה- כולה היא ראתה את הקטור בתצוגה והיא כבר מתחילה להבין מה קורה
ועד שמראים את דארלה... היא צריכה ללכת להשכיב את אלכסנדריה
אני מאוד מקווה שטיילור והקטור הולכים לעשות את זה מחר- רק לא לשכוח
, שלא תהיה לנו פדיחת אר.ג'יי טייק 2

../images/Emo58.gif

אני בספק אם משהו יקרה. הם לא יגרמו לטיילור לבגוד בבעלה. היא אמורה לשמש כמצפון המוסרי של הסדרה. היא יכולה לפלרטט אבל לבגוד? אם זה יקרה (בלי שרידג' ייפול לאיזה פיר בוער), אוריד את הכובע בפני בראדלי

Guy K

New member
../images/Emo58.gif אין מצב

לא יקרה כלום. טיילור עדיין מוכרת לצופים בתור דמות מתחסדת. רק אם הם ימשיכו בקו הזה, לעוד הרבה זמן, ויפרידו בינה לבין רידג', היא תוכל להשתרלל. בסופו של דבר דמויות מובילות לא בוגדות אף פעם - רק אם הן חושבות שנפרדו, או שהן הולכות למות, או שהן חושבות שהבעל שלהן בגד בהן, וכו'. אפילו ברוק לא בגדה אף פעם בבעלים הרבים שלה ככה סתם. והיא שרלילה.

למעלה