../images/Emo58.gifארה"ב חמישי
יחסית לשלישי רביעי היה שיפור אבל זה רק בגלל שאני אוהבת את ניק וברידג'ט
) השבוע הזה הולך ומתברר שאולי אחרי שטיילור תחזור יתחילו הענינים לזוז אבל בנתיים החזרה שלה משמימה ביותר-אין בכלל כימיה בינה לבין רידג', האנטר טיילו פשוט נראית נורא, לא מוצאים כמעט זכר לאישה המדהימה שהיא היתה ושרואים מידי פעם בפלשבקים. דבר אחד אולי קצת מעודד-בסוף הפרק היו סימנים לכך שאולי טיילור לא תהיה "הקדושה" שהיא תמיד היתה-גם אחרי שרידג' אמר לה שהוא נשוי היא המשיכה לנשק אותו! עוד דבר לא מובן-טיילור של פעם היתה רוצה דבר ראשון לראות את הילדים שלה ולא להתמרח על רידג' ולרצות לשכב איתו-זה יותר מתאים לברוק,אולי הן מתחלפות וזה הטוויסט המסתורי? :- Dואם כבר ברוק-היא היתה היום מצוינת (יחד עם סטפני כמובן) וממש ממש ריחמתי עליה-פתאם רידג' התחתן איתה "רק בשביל למלא את החסר" שהוא שכנע אותה לעזוב את ניק הסיבה שלו היתה משום מה אחרת... לגבי ניק וברידג'ט-אני אוהבת אותם ונהנית מכל סצינה שלהם. אני גם אוהבת שלשניק חשובים החיים הפרטים שלו והוא מבין שלא הכל צריך להיות סובב סביב רידג' ומה שקורה לו. אגב-שמתי לב בימים האחרונים שכאלו ששונאים את ברידג'ט סתם מותחים עליה ביקורת. לפני יומיים כתבו שאחרי שניק סיפר לה על חפירת הקבר של טיילור היא היתה אדישה ורק אמרה "רידג' המסכן"-אבל היום ראו שהיא ממש דאגה לברוק והיתה מזועזעת מהמעשה. גם אלו שמבקרים אותה שהיא נראית תמיד כשופטת את אורח החיים של ניק ומתנהגת כמו נסיכה מפונקת התבדו-עובדה שהיא מוכנה להתחתן בצ'אק ורק עם ניק ללא אורחים וללא מסיבה-אז אולי מספיק לבקר אותה ללא סיבה?! ועכשיו זהירות- הפרק של יום שישי הולך להיות כנראה מיוחד מאד-א"א להשיג ספוילרים והאתר הרשמי מושבת מאתמול-מעניין מה הולך להתגלות בו! ועוד אובדן ליפים והאמיצים-מי שקיווה לראות את ג'ימס ווריק אז הוא לא ישוב-הוא חתם חוזה עם "כל ילדי" (כמו סמנתה ומייסי-האם יש תחרות סמויה בין הסבוניות?!)
יחסית לשלישי רביעי היה שיפור אבל זה רק בגלל שאני אוהבת את ניק וברידג'ט