ארה"ב חמישי

גרטה1

New member
../images/Emo58.gifארה"ב חמישי

יחסית לשלישי רביעי היה שיפור אבל זה רק בגלל שאני אוהבת את ניק וברידג'ט
) השבוע הזה הולך ומתברר שאולי אחרי שטיילור תחזור יתחילו הענינים לזוז אבל בנתיים החזרה שלה משמימה ביותר-אין בכלל כימיה בינה לבין רידג', האנטר טיילו פשוט נראית נורא, לא מוצאים כמעט זכר לאישה המדהימה שהיא היתה ושרואים מידי פעם בפלשבקים. דבר אחד אולי קצת מעודד-בסוף הפרק היו סימנים לכך שאולי טיילור לא תהיה "הקדושה" שהיא תמיד היתה-גם אחרי שרידג' אמר לה שהוא נשוי היא המשיכה לנשק אותו! עוד דבר לא מובן-טיילור של פעם היתה רוצה דבר ראשון לראות את הילדים שלה ולא להתמרח על רידג' ולרצות לשכב איתו-זה יותר מתאים לברוק,אולי הן מתחלפות וזה הטוויסט המסתורי? :- Dואם כבר ברוק-היא היתה היום מצוינת (יחד עם סטפני כמובן) וממש ממש ריחמתי עליה-פתאם רידג' התחתן איתה "רק בשביל למלא את החסר" שהוא שכנע אותה לעזוב את ניק הסיבה שלו היתה משום מה אחרת... לגבי ניק וברידג'ט-אני אוהבת אותם ונהנית מכל סצינה שלהם. אני גם אוהבת שלשניק חשובים החיים הפרטים שלו והוא מבין שלא הכל צריך להיות סובב סביב רידג' ומה שקורה לו. אגב-שמתי לב בימים האחרונים שכאלו ששונאים את ברידג'ט סתם מותחים עליה ביקורת. לפני יומיים כתבו שאחרי שניק סיפר לה על חפירת הקבר של טיילור היא היתה אדישה ורק אמרה "רידג' המסכן"-אבל היום ראו שהיא ממש דאגה לברוק והיתה מזועזעת מהמעשה. גם אלו שמבקרים אותה שהיא נראית תמיד כשופטת את אורח החיים של ניק ומתנהגת כמו נסיכה מפונקת התבדו-עובדה שהיא מוכנה להתחתן בצ'אק ורק עם ניק ללא אורחים וללא מסיבה-אז אולי מספיק לבקר אותה ללא סיבה?! ועכשיו זהירות- הפרק של יום שישי הולך להיות כנראה מיוחד מאד-א"א להשיג ספוילרים והאתר הרשמי מושבת מאתמול-מעניין מה הולך להתגלות בו! ועוד אובדן ליפים והאמיצים-מי שקיווה לראות את ג'ימס ווריק אז הוא לא ישוב-הוא חתם חוזה עם "כל ילדי" (כמו סמנתה ומייסי-האם יש תחרות סמויה בין הסבוניות?!)

girlontop

New member
סשה עוברת לראות כל ילדיי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה, לא?
פרק מעולה! ישבתי מהופנטת אל מול המסך, עד שנכנס לי פירור לעדשה ובלית ברירה נאלצתי לעצור וללכת להוריד אותה (נכון שזה היה סיפור מעניין?
) הסצינה בין ברוק וסטפני היתה מצוינת. משחק נהדר של שתיהן, סטפני כרגיל משחקת על החולשות של ברוק ומערערת את בטחונה העצמי, ממש כמו בימים הטובים. כמו שניק אמר בגאוניות היום וקרע אותי מצחוק, "האישה הזאת אף פעם לא מחמיצה הזדמנות לבשר בשורות רעות"
הסצינה של רידג' וטיילור היתה ענקית. הפרצופים של רון מוס מעולים, ממש משכנעים (בלי ציניות!). טיילור, בשחצנות משהו, מבטלת את הקשר של רידג' וברוק ואומרת "נתגבר על זה". רידג' עוד לא טורח להזכיר את קיומו של RJ משום מה. הוא גם לא מספר את כל האמת: איך אחרי שתי דקות שטיילור מתה הוא כבר היה במיטה עם ברוק ואח"כ התנשק לו עם ברידג'ט. ואכן, גם אחרי שהוא אומר לטיילור שהוא נשוי הם מתנשקים בטירוף. אזהרה: אם מישהו לא יתלוש להאנטר טיילו את הפאה המזעזעת מהראש אני אעשה זאת, and it's a promise. או שהיא שמה שיערות של מטאטא על הראש או שהיא תקעה אצבע בשקע והתחשמלה. הפתרונים לעומר
הסצינה של ברידג'ט וניק היתה נחמדה, אבל נמתחה יותר מדי. אהבתי את הקטע עם העוגה ולעשות את הכל הפוך, זה היה חמוד. עכשיו אני רוצה לעבור למשהו אחר: הטקטיקה המבריקה החדשה של היפים - נו מור ספוילרים. עדיין לא שוחררו ספוילרים לשבוע הבא, למרות שהאתר הרשמי חזר, ובמקומם יש מודעת אבל לזכרו של ביל בל. כמו כן, העיתונאי שמסקר את היפים וצח"מ לסואופ אופרה דייג'סט כתב השבוע שיותר לא נותנים לו להסתובב חופשי במסדרונות CBS, אלא מושיבים אותו במשרד והיחצ"נית של הסדרה צמודה אליו בכל רגע. כלומר, אפילו אחרי שטיילור חזרה מתבשלים שם דברים מאחורי הקלעים. גם צח"מ לקחה דוגמא מהיפים ובקרוב צופיה יזכו ל Y&R Shocker משלהם (שומע, צהובון?
). אולי לא עומד שום דבר מאחורי כל המסתורין הזה, אבל עצם יצירת ה buzz וההטרפה של הצופים "מה יהיה, מה יהיה?" הוא רעיון מעולה. החתמת השחקנים על חוזים שישתקו ולא ידליפו, הגישוש בחושך מצרים של הצופים, שאין להם מושג מה הולך להיות הלאה, כי כרגע כל עלילה יכולה לקרות, כל אלה הם חלק מטקטיקה מחושבת וגאונית בעיניי. כל הכבוד להם!

S c a r l e t t

New member
בראד עלה על הגל

והוא הולך לנצל כל רגע. הוא עושה כל מה שרק אפשר כדי לגרום לעוד ועוד צופים לחזור או לאנשים כמו סשה לא לנטוש ע"י כל המתח שהוא יוצר סביב העלילות החדשות...אני לגמרי אוהבת את זה אבל בכלל לא בטוחה שיש הרבה אמת מאחורי זה, אבל כנראה שאת זה עוד נצטרך לגלות בהמשך. בכל מקרה, אני חושבת שאנחנו הולכים לראות טיילור אחרת לגמרי. האנטר כבר הפסיקה עם האובססיה לנצרות שהיתה לה ואין סיכוי שהיא תחייב שוב את ההפקה לסדר לטיילור משפחה אמריקאית ממוצעת. אמנם האנטר לא חזרה לימיה הפרועים אבל לפי כמה סרטים וסדרות שהיא עשתה בזמן האחרון אפשר לראות טוב מאוד שכבר לא מפריע לה להיות ה bad guy מידי פעם, לא מפריע לה לסכסך ולגרום לצרות, ורואים את זה כבר בפרק האחרון שהיא המשיכה לנשק את רידג' גם אחרי שגילתה שהוא נשוי, דבר שטיילור של פעם לא הייתה עושה. טיילור החדשה הולכת להיות יותר אסרטיבית ודינמית ולא הבובה על החוטים שנוהלה בידי רידג', היא הולכת להיות כמו טיילור שהכרנו לפני עידן ה happy family טיילור עם דעות משל עצמה, ולא עקרת בית שיושבת עם הילדים כל היום. עכשיו, זאת רק השערה שלי אבל בהסתמך על הפרויקטים האחרונים שלה, ועל הפריקם האחרונים לדעתי זה הכיוון. האנטר ראתה לאן כל הסעיפים בחוזה הביאו אותה ולמדה את הלקח

Guy K

New member
למעשה

אם ננתח את המצב של האנטר טיילו בשנים האחרונות, הרצונות והצרכים שלה ממש לא רלבנטיים. היא היתה חותמת על כל חוזה שהיפים והאמיצים היו מגישים לה - גם אם זה היה אומר שטיילור חוזרת בתור מי שהיתה נערת ליווי בכל השנים שלא היתה על המסך. כאילו ברצינות, האנטר טיילו לא עשתה שום דבר משמעותי מאז שהיא עזבה את הסדרה. היא שיחקה בכמה סרטים שאף אחד לא שמע עליהם פרט למעריצי האנטר השרופים במיוחד, סרטים שלא רואים בטלויזיה ולא הגיעו לקולנוע, היא השתתפה בשתי פרסומות מהזן הנמוך ביותר - אינפומרשלס' - שבהם משתתפים בדרך כלל רק אלו שכבר אין להם סיכוי לעבוד בשום מקום לגיטימי (תשאלו את צ'אק נוריס), היא לא קיבלה שום הצעה מאופרות סבון אחרות, ההפקה של היפים איימה עליה בתביעה אחרי שניסתה למכור באתר שלה מזכרות מהסט, ובקיצור, המצב על הפנים. מה יותר מראה עד כמה היא היתה נואשת, אם לא השילוב של הפרסומות לתכשיר להלבנת שיניים וניתוחי הפנים שהיא עשתה? א-קיצר, האנטר 2005 היא שחקנית מובסת שראתה שגם אם הופעת שלוש פעמים ברשימת האנשים היפים ביותר בעולם - סלבריטיז באים והולכים, ואי אפשר להתפרנס מלהיות ביצ'ית, אז היא תחתום על כל חוזה שתקבל ותגיד תודה רבה - במיוחד כשקתרין קלי לאנג, קימברלין בראון ובובי איקס, שחקניות די שוות ערך לה, עדיין מתפרנסות יופי.

S c a r l e t t

New member
נכון, אבל מצד שני

כסף זה לא דבר שחסר לה ואם העקרונות האלה באמת היו חשובים לה היא לא היתה עושה חצי מהפרויקטים שהיא עשתה. נכון שהיא לא נהייתה ג'וליה רוברטס הבאה ולא התפרסמה בגדול כמו שכולם (ובעיקר היא לדעתי) שיערו וחשבו שיקרה אבל כסף ממש לא חסר לה והיא עשתה כמה וכמה סרטים, הנחתה תוכנית ועשתה הרבה הופעות אורח. אם העקרונות האלה עדיין היו חזקים ןמשמעותיים לגביה היא לא היתה לוקחת את התפקיד.. כנראה היא פשוט הבינה שאין קשר בין מה שהדמות שלה מייצגת לבין מה ומי שהיא. מהתתחלה היה קשה לי להבין למה היא ניסתה לשקף את עצמה דרך טיילור והפכה אותה בדרך לאשת משפחה מסורה ומשעממת..

girlontop

New member
לא יודעת אם היא נואשת

לכסף - למרות שאני בטוחה שהיא צריכה אותו, כי בעלה לא עושה הרבה כרגע - אבל היא בהחלט עושה לעצמה חיים קשים. קודם כל, היא כבר לא גרה בקליפורניה ולכן לא עובדת בהוליווד באופן קבוע. היא גם לא מוכנה להיות רחוקה מהמשפחה שלה להרבה זמן, מה שגרם לה לאחרונה לוותר על פיילוט שאמור היה להצטלם בקנדה ועל כל מיני תפקידים שלא הסתדרו עם הלו"ז המאוד נוקשה שלה. יש גם את הקטע הנוצרי וההטפות הפרו-לייפיות שלה בלארי קינגים למיניהם, שהם מטרה "נעלה" יותר ממשחק. אבל מה לעשות שעם צלב לא הולכים למכולת, או יותר נכון למנתח הפלסטי?
אני חושבת ששני הצדדים הוטבו בעסקה הזאת. האנטר בטח קיבלה חוזה יפה, שגם הותאם ללו"ז שלה, אם כי ברור שהיא לא מקבלת ולא תקבל את השכר של ה core four (הבנתי שעל זה היו הסכסוכים בעבר). גם ההפקה השיגה את מה שהיא רצתה. אני בכלל לא בטוחה שהיא ויתרה על הדרישות הנוצריות שלה, אם באמת הן היו כאלה מוגזמות כמו שהשמועות טענו. צריך לחכות ולראות איך הדמות של טיילור תתפתח ולאיזה כיוונים יקחו אותה, אם בכלל.

S c a r l e t t

New member
קשה לדעת עכשיו

אבל טיילור ממשיכה להתנשק עם רידג' אחרי שהיא גילתה שהוא נשוי מדליק נורה אדומה מבחינתי... מבחינתה זו די העבודה האולטימטיבית כרגע, היא לא עובדת כל השבוע והיא גרה בוגאס ככה שהיא צריכה לעשות רק גיחות קצרות מספר פעמים בשבוע לאל.אי והיא יכולה לחזור הביתה. היא ויתרה על הרבה הצעות בגלל העניין הזה. בקשר לנצרות והנסיון שלה להיות מטיפה באמת שאי אפשר לדעת עכשיו אבל לדעתי גם לפי פרויקטים אחרונים שהיא עשתה היא בהחלט הרגיעה את עצמה ואת הניסיון לחנך ולהטיף לכל העולם

Guy K

New member
היא גרה בלאס וגאס..?

כמה מצחיק ,נדמה לי שגם קימברלין בראון, לא?

S c a r l e t t

New member
נראה לי שכן...

לגבי האנטר אני בטוחה לגבי קימברלין...פעם אחרונה ששמעתי היא גם גרה בוגאס, מצחיק ששתיהן הגיעו לשם בסוף

Guy K

New member
עיר החטאים

הסלוגן של ווגאס הוא What happens in Vegas stays in Vegad
אקיצר קימברלין והאנטר יכולות לחזור למסיבות סקס וסמים שלהן.. אף אחד לא יידע
(מעניין אם הן אומרות שלום כשהן נפגשות. נראה לי שהן מעדיפות לשחזר את סצינת הרצח
)

S c a r l e t t

New member
משום מה קשה לי להאמין

שהן אומרות שלום, היחסים לא נגמרו על הצד הטוב ביותר

לינה18

New member
תקשיבו מה הרעיון שלי../images/Emo58.gif

זה כל-כך לא נשמע לי כמו טיילור, שחשבתי על משהו, או שמשהו השתבש לה במוח, או שזאת בכלל לא טיילור, כי אם מורגן שעברה ניתוח פלסטי כדי להראות כמו טיילור וסוף-סוף גם לקבל את ריג'. מה דעכתם?(אני יודעת שאוהבתי טיילור כמובן לא יאהבו את הרעיון).

sashkashurik

New member
עם המזל שלי,

"כל ילדיי" משודרת פה באיחור של שבוע.
(אני לא יודעת, סתם ניחוש פראי
).

B&B Shocker

and Y&R shocker?
נייס אני תמיד דגלתי בדעה שהתחמקות מספוילרים עושה רק טוב. יותר מותח ומוסיף עניין, כמו שאמרת - גם אם אין - אתה לא יודע למה לצפות וזה גורם לך להסתקן יותר... אני ביזמתי לא מחפש ספוילרים, אבל כשאני נתקל בהם בפורומים אני פשוט קורא. אם לא יהיו בכלל לא תהיה שום בעיה.
הפרק של אתמול באמת היה טוב. ברידג'ט וניק חמודים ביחד, בסצינות של טיילור ורידג' ממש הייתי דרוך והיה מאוד מעניין. גם הספוילרים לשבוע הבא (שמת אז הייתי חייב לקרוא
) מראים שיהיה שבוע טוב ב"יפים"...

SoldieRonit

New member
../images/Emo46.gif אל תשאי את שם הסדרה לשווא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רונית סופר היחידה שרואה אותה בארץ !! רוצה לדבר עם מישהו על זה שהיילי ומטאו התחתנו שאריקה עומדת לספר לאדמונד את האמת ושמריה מתה אבל אין אין עם מי לדבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב:לכל מי שלא הבין -זה היה רמז לטלי ,שאמרה לי שהיא צופה בסדרנ ומאז נעלמו עקבותייה

girlontop

New member
../images/Emo18.gif ספוילר לפרק הבא

אני קראתי את זה כבר בשבוע שעבר ואני לא יודעת אם זה נכון או לא, אבל הבנתי שרידג' חוזר הביתה ומספר לברוק שטיילור חיה. היא חושבת שהוא משוגע, אבל פתאום נשמע צלצול בדלת וטיילור בפתח! הפרק אמור להסתיים ברידג', ברוק וטיילור יושבים על הספה ביחד, בוהים אחד בשני

girlontop

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif בשבוע הבא בארה"ב

ברוק פותחת את הדלת לטיילור ו...מתעלפת.
ברוק מתאוששת ומספרת לטיילור על RJ - מה שרידג' לא טרח לעשות.
טיילור פוגשת את הילדים שלה: פיבי בורחת בצעקות (
) וסטפי צועקת עליה שהיא מתחזה (
). האפי פמיליז אינדיד. כל מי שעוד לא השתכנע מסיפור עומר, אל דאגה - ההסברים עוד לא נגמרו ועוד נשמע הרבה על התחיה של טיילור. עוד על הסיפור בראיון עם האנטר טיילו. חדשות ליהוק:
אדריאן פרנץ (אמבר) ירדה למעמד שחקנית אורח. מנגד, יש שמועה שהמפיקים מלהקים ידיד מהעבר של אמבר בשם ג'וני.
ההפקה עדיין מחפשת ידיד לגבריאלה (תפקיד לא קבוע). מה עם ג'ימי רמירז?

למעלה