ארה"ב חמישי

ani88

New member
אילו פרקים יפים../images/Emo99.gif

חבל שאני לא יכולה לראות אותם

יניב1

New member
ללא ספק אנחנו במגמת עלייה

וסוף סוף אני יכול לומר בפה מלא אחרי כל כך הרבה זמן שנהניתי מהפרק. המשך סצינת טיילור-רידג' אכן היתה טובה, מסכים לגמרי שרון מוס שיחק בצורה נפלאה. ועכשיו, כשסוף סוף יש סיבה למסיבה אפשר לחזור לחלוקת הציונים הישנה שלי. זוכרים אותה? אז ככה:
לרידג' - החזרה של טיילור תעשה לדמות שלו רק טוב, והאהדה אליו תשוב.
לטיילור - על "בוא נעשה אהבה" עוד לפני שהיא ראתה את הילדים שלה. ממש ממש לא אופייני לדמות - משהו שכבר מדליק סימן שאלה ראשוני. וחוץ מזה שהיא נראית רע היא אכן ביטלה את ברוק מהר מדי. מצד שני, לפחות היא קלטה די מהר שהוא התחתן עם ברוק - בזה כנראה לא היה לה ספק. הזיכרונות מהתחייה הקודמת שלה כנראה בכל זאת עשו את שלהם
לסצינה המצוינת בין ברוק לסטפני. בדיוק כמו שטלי אמרה: סטף שוב מתחילה "לשגע" את ברוק שכל הזמן אומרת לה "אבל טיילור מתה, איננה, היא מתה" - מה שיעצים את ההלם שלה מתחייתה. אין לי ספק שברגע שסטף מגלה שטיילור בחיים היא זורקת את ברוק וחוזרת לקרוא לה "זנזונת"
ניק. ג'ק ווגנר פשוט משחק מעולה. תמיד אמרתי שלדעתי הוא מתאים יותר לברוק מאשר רידג'. הדמות שלו נהדרת בעלת קסם מיוחד שכלל לא מגיע לברידג'ט. ואמנם עברתי למחנה ברוק, אבל זה לא אומר שאני חושב שאם היא תישאר עם רידג' היא תישאר מאושרת. בדיוק ההיפך. ולסיום , העובדה שטיילור ורידג' התחבקו והתנשקו בסוף אחרי שהיא אמרה לו ש"נסדר כבר" את עניין ברוק רק מרמזת לנו שזה לא עומד להיות כל כך פשוט, מן הסתם. המבט של רידג' בהחלט הראה שהוא לא שכח את אר.ג'יי - פשוט לא היה לו אומץ לספר על זה לטיילור. מצד שני, אין לי ספק שבראדלי בחר להשאיר לברוק לבשר את הידיעה הזאת לטיילור - קלף המיקוח העיקרי שלה במלחמתה על רידג'. ללא ספק, הולך להיות מרתק ביותר!

יניב1

New member
אה ושכחתי לחלק ציון ../images/Emo6.gif

מרוב שעבר כל כך הרבה זמן, כנראה... בכל אופן, הציון לפרק
8 וחצי
- ונראה לי שזה עוד יעלה...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ומסכנה ברוקי שלי../images/Emo10.gif כמה סבל הולך לעבור עליה בימים הקרובים../images/Emo10.gif

לינה18

New member
תגובה לשבוע הבא בארה"ב../images/Emo18.gif

פיבי וסטפי לא מזהות את אימן? זה מצחיק!
איזה בנות סתומות! בטח תומס לא יהיה כזה סתום. מאוד מבאס בקשר לאמבר. נקווה שהיא עוד תחזור. מעניין מה תהיה התגובה של טיילור בקשר לאר-ג'יי. ג'י, אני יודעת-היא תגיד שבדיקת האבהות לא מוכיחה דבר והם יעשו בדיקה חוזרת שבה נגלה... או שבעצם, זה יהיה פשוט מדיי וקצר מדיי. אם אכן תהיה בדיקת אבהות חוזרת, היא לא תבוא כל-כך מהר. אני אישית מקווה שגם טיילור עומדת לסבול קצת מהגילוי על אר-ג'יי.

sashkashurik

New member
...

"השבוע הזה הולך ומתברר שאולי אחרי שטיילור תחזור יתחילו הענינים לזוז אבל בנתיים החזרה שלה משמימה ביותר-אין בכלל כימיה בינה לבין רידג', האנטר טיילו פשוט נראית נורא, לא מוצאים כמעט זכר לאישה המדהימה שהיא היתה ושרואים מידי פעם בפלשבקים. דבר אחד אולי קצת מעודד-בסוף הפרק היו סימנים לכך שאולי טיילור לא תהיה "הקדושה" שהיא תמיד היתה-גם אחרי שרידג' אמר לה שהוא נשוי היא המשיכה לנשק אותו! עוד דבר לא מובן-טיילור של פעם היתה רוצה דבר ראשון לראות את הילדים שלה ולא להתמרח על רידג' ולרצות לשכב איתו-זה יותר מתאים לברוק" - עוד הוכחה שהכל בראש של רידג'. אני, לפחות, עדיין לא השתכנעתי שזו אכן טיילור ואני מתייחסת לכל העניין כחלום/הזיה/אשליה/וכו'.

למעלה