ללא ספק אנחנו במגמת עלייה
וסוף סוף אני יכול לומר בפה מלא אחרי כל כך הרבה זמן שנהניתי מהפרק. המשך סצינת טיילור-רידג' אכן היתה טובה, מסכים לגמרי שרון מוס שיחק בצורה נפלאה. ועכשיו, כשסוף סוף יש סיבה למסיבה אפשר לחזור לחלוקת הציונים הישנה שלי. זוכרים אותה? אז ככה:
לרידג' - החזרה של טיילור תעשה לדמות שלו רק טוב, והאהדה אליו תשוב.
לטיילור - על "בוא נעשה אהבה" עוד לפני שהיא ראתה את הילדים שלה. ממש ממש לא אופייני לדמות - משהו שכבר מדליק סימן שאלה ראשוני. וחוץ מזה שהיא נראית רע היא אכן ביטלה את ברוק מהר מדי. מצד שני, לפחות היא קלטה די מהר שהוא התחתן עם ברוק - בזה כנראה לא היה לה ספק. הזיכרונות מהתחייה הקודמת שלה כנראה בכל זאת עשו את שלהם
לסצינה המצוינת בין ברוק לסטפני. בדיוק כמו שטלי אמרה: סטף שוב מתחילה "לשגע" את ברוק שכל הזמן אומרת לה "אבל טיילור מתה, איננה, היא מתה" - מה שיעצים את ההלם שלה מתחייתה. אין לי ספק שברגע שסטף מגלה שטיילור בחיים היא זורקת את ברוק וחוזרת לקרוא לה "זנזונת"
ניק. ג'ק ווגנר פשוט משחק מעולה. תמיד אמרתי שלדעתי הוא מתאים יותר לברוק מאשר רידג'. הדמות שלו נהדרת בעלת קסם מיוחד שכלל לא מגיע לברידג'ט. ואמנם עברתי למחנה ברוק, אבל זה לא אומר שאני חושב שאם היא תישאר עם רידג' היא תישאר מאושרת. בדיוק ההיפך.
ולסיום , העובדה שטיילור ורידג' התחבקו והתנשקו בסוף אחרי שהיא אמרה לו ש"נסדר כבר" את עניין ברוק רק מרמזת לנו שזה לא עומד להיות כל כך פשוט, מן הסתם. המבט של רידג' בהחלט הראה שהוא לא שכח את אר.ג'יי - פשוט לא היה לו אומץ לספר על זה לטיילור. מצד שני, אין לי ספק שבראדלי בחר להשאיר לברוק לבשר את הידיעה הזאת לטיילור - קלף המיקוח העיקרי שלה במלחמתה על רידג'.
ללא ספק, הולך להיות מרתק ביותר!