ארה"ב חמישי

לינה18

New member
../images/Emo45.gifלצפניה

מסכימה לגבי סטפני. ברור שלריג' יש דעה משלו. אף אחד לא מיתווכח עם זה. אבל "שנים של הסתה מטורפת מצד סטפני ומצד המשפחה" לא יכלו שלא להשפיע על התת-מודע שלו. לגבי מה שאמרת על ונציה-לא הבנתי אם היתכוונת לברוק שעשתה את מה שהסיטואציה גרמה לה לעשות?

faery18

New member
סיגל, אני מסכימה עם כל מילה שלך

זה לא שהכל הוגש לטיילור על מגש של כסף,היא זכתה בשם: טיילור פורסטר בזכות עצמה,בזכות זה שהיא כל-כך טובה חכמה מתחשבת מסורה וכמובן מהממת. כל התכונות האילה של טיילור כבשו את רידג' והם שגרמו לו להתאהב בה. ונכון ברוק הייתה צריכה להתאמץ ולהאבק כל חייה על ליבו של רידג',וזה מראה שרידג' לא אוהב אותה כמו שהוא אוהב את טיילור. לדעתי ברוק צריכה להוציא את רידג' מהראש ולהבין שהוא לא הגבר בשבילה,ושהיא לא יותר מפשרה בשבילו.

faery18

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo70.gifעכשיו הבנתי../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

נראה לי שרידג' לא צבע את השיער והשאיר אותו אפור בשביל העלילה. כלומר, בטח בראדלי רצה להראות שגם רידג' הזדקן והתבגר לא רק תומס והתאומות,כי זה באמת לא הגיוני שתומס והתאומות ייראו מבוגרים בעשר שנים מאז "מותה של טיילור" ורידג' יישאר כמו שהוא היה. וזה באמת לא היה נשמע הגיוני כאשר רון מוס אמר: שהוא משאיר את שיערו לבן בכוונה כי נמאס לו לצבוע אותו
(כנראה הוא אמר את זה כי לא הייתה לו ברירה והם היו חייבים לשמור בסוד את חזרתה של טיילור לסדרה) בכל אופן, זו רק השערה.. אבל לי זה נשמע די הגיוני..

S c a r l e t t

New member
אבל....

רון לא ידע שהאנטר חוזרת. וחוץ מזה הוא הפסיק לצבוע לפני די הרבה זמן.. ובראד אף פעם לא ממש דאג לאמינות בקשר לגילאים. זה הדבר היחיד בסדרה שלא קשור אפילו למציאות ולא יכול להיות הגיוני לא משנה מאיזה כיוון מסתכלים עליו

לינה18

New member
לסיגל

"אני מודה, קשה לי לתפוס איך אתם, מעריצי ברוק, עדיין רוצים לראות אותה עם גבר שברור שלא מעריך אותה (לא שיש לי ספק למה...אין הרבה מה להעריך) ולא אוהב אותה ברמות שהיא אוהבת אותו."-זה לא ברור למה? כי ריג' מוצג כפרס האולטימטיבי שהאישה בסידרה זוכה בו. למרות שטלי מפרשת את זה בצורה אחרת, בראדלי בהחלט מציג את זה בצורה כזאת. חוץ מזה שאם ברוק כן מקבלת אותו, אז זה הניצחון האולטימטיבי של הדמות האהובה עליי. זה שהוא פגע בה לפני זה, ניחא, אני מוכנה לשכוח את זה כל עוד הוא גורם לה אושר כשהיא איתו. "אני רוצה שלטיילור יהיה טוב, ואם זה אומר גבר אחר so be it."-אבל זה לא אומר גבר אחר. היא יכלה להיות עם ת'ורן לפני נישואיה האחרונים לריג', אבל כמובן שהיא לא היתה מסוגלת לבחור בו. ולא ניראה לי שהיא מסוגלת להיות מאושרת עם גבר אחר(ברוק לעומתה כן מסוגלת, לפחות לתקופות מסויימות, כי לברוק גם אין הרבה ברירות).

S c a r l e t t

New member
עדיין לא ברור לי...

"רידג' מוצג כפרס האולטימטיבי???" אני ממש לא רואה את זה ככה, כן כולן רבות עליו כבר שנים אבל אם באמת בוחנים את המצב רק קרוליין וטיילור הצליחו להיות באמת מאושרות איתו. כן , ברוק מאושרת עכשיו אבל כולנו יודעים בדיוק כמה זמן זה נמשך. ברצינות, רידג' אפילו לא בטוח שהוא ראה את טיילור באמת וכבר הוא שוכח מי זאת אישתו. הוא פוגע בברוק פעם אחר פעם והאושר שלה איתו הוא סתם אשליה שלא מחזיקה מעמד יותר מידי זמן. אז בתור מעריצים שלה אתם צריכים לחשוב קצת מעבר למה שבראד מנסה להעביר מהפרק הראשון ותראו שלברוק עדיף בבלי רידג'. עדיף לה לשכוח ממנו ולהתקדם הלאה ואז היא תוכל להיות באמת מאושרת. ובקשר לטיילור וגבר אחר. אני דווקא כן מאמינה שהיא יכולה להיות מאושרת עם מישהו אחר. עם תורן זה לא עבד כי היא לא באמת אהבה אותו, היא סתם פנתה אליו למצוא נחמה כשהיא היתה במצוקה. זה היה ברור מהשניה הראשונה שזה לא הולך להימשך או להחזיק מעמד. ותעשי לי טובה ברוק אף פעם לא היתה מאושרת ומרוצה כשהי אלא היתה עם רידג'! כשהיא היתה עם תורן היא הרסה את זה, כנ"ל לגבי גרנט, ג'יימס, קונור, אריק, ניק (יש עוד גברים בסדרה שלא נכנסים לקטגוריה?) כל פעם היא הרסה את זה עם האובססיה שלה לרידג', כל פעם היא גרמה לגבר שאיתה להרגיש שהוא לא טוב מספיק בשבילה ולא יעמוד בסטנדרטים או ישתווה לרידג'- לזה את קוראת מאושרת????

לינה18

New member
תגובה לסיגל

"והאושר שלה(של ברוק) איתו הוא סתם אשליה שלא מחזיקה מעמד יותר מידי זמן"-אם האושר של ברוק עם ריג' הוא רק לפרק זמן מוגבל, זה לא אומר שזאת אשלייה. וחוץ מזה, ברוק הרי לא מודעת לכך שזה עומד להסתיים! היא כל הזמן מאמינה(וכך גם הוא) שזה לתמיד הפעם. וכן, היא לא לומדת מנסיון קודם, כי אם היא היתה היא כבר מזמן היתה מוותרת עליו. "עדיף לה(לברוק) לשכוח ממנו ולהתקדם הלאה ואז היא תוכל להיות באמת מאושרת."-זה לא ממש נכון. עובדה, היא הצליחה לשכוח את ריג' למשך הרבה זמן כשהיתה עם ת'ורן והיא אכן הצליחה להיות מאושרת. אבל האם זה נמשך? לא, כי למרות הכול היא ניזכרה בו בסופו של דבר. זה קורה לה תמיד וזה ימשיך לקרות לה. מסקנה-ברוק פשוט לא דמות שנועדה לאושר(וזה לא שאני לא רוצה שהיא תהיה מאושרת, אפילו עם גבר אחר, אבל היא לא מסוגלת להיות מאושרת עם גבר אחר וזה כבר הוכח בהמון מיקרים שאת בעצמך הזכרת). "ותעשי לי טובה ברוק אף פעם לא היתה מאושרת ומרוצה כשהיא לא היתה עם רידג'! כשהיא היתה עם תורן היא הרסה את זה"-וזה בדיוק גם מה שאני טוענת. אבל בהודעה הקודמת שלי כתבתי שברוק, בניגוד לטיילור, כן הצליחה להיות מאושרת עם מישהו אחר, גם אם זה היה לפרק זמן מוגבל. והיתכוונתי לת'ורן. כי למרות שהיא הרסה את זה בסוף, היא כן היתה מאושרת איתו לתקופה מסויימת . ובקשר לטיילור-לא ניראה לי שאי פעם היה מיקרה בסידרה שבו היא היתה מאושרת עם גבר אחר, גם אם זה היה לפרק זמן מוגבל. ותקנו אותי אם אני טועה, כי יש המון פרקים שלא ראיתי, אז יתכן ואני טועה. אבל אם אכן לא היה מיקרה כזה, אז מי אומר שמשהו עתיד להישתנות עכשיו? (ודרך אגב-ניזכרתי בטיילור והנסיך עומר. עכשיו, אין לי מושג אם היא היתה מאושרת איתו, אבל מה שבטוח זה שזה לא נחשב, כי היא בכלל לא זכרה אז את ריג'.)

לינה18

New member
לטלי-אהבתי מאוד את התגובה שלך

לנאום ההגנה שלי. את בהחלט יודעת לסגור את כל הקצוות.
אני בהחלט מסכימה כמעט עם כל מה שרשמת בנאום הזה. בעיקר עם זה שריג' לא אוהב את ברוק כמו שהיא אוהבת אותו. זה כל-כך ברור לי ולכולם(ואני עדיין רוצה לראות אותם ביחד
).

לינה18

New member
יו-צפניה-איך אהבתי!../images/Emo45.gif

כמה טוב שאתה במחנה שלי! איזו הגנה! והכי אהבתי-כמה דברים נכונים כתבת על טיילור.

לינה18

New member
הכי אהבתי

"וטיילור המתחסדת שדאגה להיכנס להריון בכל שנה"-
כמה נכון! מה שאני טוענת תמיד. "או זה שהיא קפצה מול האקדח של שילה. יאללה יאללה, מישהו בכלל קרא לך?"
בול מה שאני חשבתי.

Mikel20

New member
שמתי לב

שניק וברידג'ט יכולים להיות בקלות ברוק-רידג' הבאים, כל סצינה שלהם ביחד הם נמרחים אחד על השני בצורה ממש לא משכנעת ומאוד משעממת, כל הפרק כשהם הופיעו הייתי צריך להריץ... השיחה בין רדיג' לסטפני הייתה חזקה, בעיקר אחרי שהיא אמרה לו שטיילור מתה בזרועותיו הוא אמר לה "זה לא בטוח,היא לא הייתה מחוברת למכשירים, לא היה FLAT LINE "...עכשיו אתה נזכר??? אהבתי את סצינת בית הקברות, זה נראה כאילו ת'ורן וניק שם כמו המלאך הטוב והמלאך הרע של רידג', אחד אומר לו "יאללה תחפור", והשני "מה אתה משוגע?"...יאללה שיגיע מחר כבר!

לינה18

New member
לא משנה מה כולם כאן יגידו

ואני כן מכבדת את הדעה של כולם, אבל לדעתי ריג' כן עזב אז את ברוק בגלל תומס. ברור שהוא אהב את טיילור. אבל זה לא היה מספיק כדי לעזוב את ברוק, כי גם את ברוק הוא אהב. ומה שלא תגידו, הוא כן היה מאושר איתה. אלולא תומס, הוא לא היה עוזב אותה. ואף אחד כאן לא יצליח לשכנע אותי שלא כך הדבר.

Shiri from the block

Active member
יאא טלי מאוד שמחתי לקרוא את ההודעה שלך על ברוק../images/Emo9.gif רק חבל שאני אראה את זה רק עוד שלושה חודשים.. אבל העיקר שהיית מרוצה ממנה../images/Emo13.gif

גרטה1

New member
תגובה

אכן ברוק שיחקה טוב-לפי דעתי שובה של טיילור רק יעשה לה טוב. אני אכן חושבת שרידג' אוהב רק את עצמו! עכשיו לא אכפת לו מברוק שהאינטרסים שלו יהיו אחרים לא יהיה אכפת לו מטיילור! ודרך אגב-הוא הרי שונא את ניק אבל שהוא צריך אותו הוא יודע להתקשר אליו ולהתחנן לעזרתו-צבוע!!!! בכלל רידג' הרס לי את כל השבוע זה אומנם היה אמור להיות שבוע מעניין בגלל טיילור אבל חוץ מיום שני, החתונה של ניק וברידג'ט (שגם את סופה רידג' היה צריך להרוס) כל השבוע היה על רידג', רידג' ורידג'! רידג' מקבל מכה, רידג' בבית חולים, רידג' בבית קברות-נמאס!!!!! סצנת בית הקברות- לפי דעתי רק ניק-ג'ק ווגנר שיחק טוב ואפילו מצוין. ת'ורן כל שניה היה צריך לחזור על המילה man ורידג'-כבר אמרתי את דעתי עליו ואני אוהבת את סטפני מגנה על ברוק אבל יודעת שזה לא ימשך....

לינה18

New member
תגובה לגרטה../images/Emo58.gif

"עכשיו לא אכפת לו מברוק שהאינטרסים שלו יהיו אחרים לא יהיה אכפת לו מטיילור!"-אהבתי את מה שכתבת כאן. למרות שאני לא הכי מסכימה עם זה. כלומר אני מסכימה רק ב-50 אחוז. לדעתי זה כן עניין של אינטרסים אצלו. אבל זה בנוסף לזה שהוא אוהב את שתיהן. ואז הוא פשוט בוחר ביניהן בהתאם לאינטרסים(במיקרה של תומס לדוגמא היה לו את האינטרנס לקבל את בנו כמובן), או שיותר נכון להגיד בהתאם לנסיבות. והן תמיד לטובת טיילור.ובגלל זה גם תמיד יהיה אכפת לו ממנה. "ואני אוהבת את סטפני מגנה על ברוק אבל יודעת שזה לא ימשך...."-גם אני אוהבת את זה. מאז שהיא ככה תומכת בה אני אפילו הפסקתי לשנוא אותה(מה שאותי אישית הפתיע מאוד). אבל יהיה נחמד לשוב ולשנוא אותה. והריבים שלהן בהחלט חסרים.

sashkashurik

New member
לרגע נבהלתי -

הייתה איזו תאונת דרכים והפסיקו את היפים בגלל זה!!! אבל החזירו די מהר, אז נרגעתי. ובקשר לפרק, יש לי רק דבר אחד להגיד - אם ברוק מקנאה באישה מתה, מצבה של ברוק הוא בכי רע!!!

לינה18

New member
לסשה../images/Emo58.gif

סליחה-אבל ברוק מקנאה באישה חיה!(במציאות, או במוח של ריג'
).

למעלה