תגובה לסיגל
"והאושר שלה(של ברוק) איתו הוא סתם אשליה שלא מחזיקה מעמד יותר מידי זמן"-אם האושר של ברוק עם ריג' הוא רק לפרק זמן מוגבל, זה לא אומר שזאת אשלייה. וחוץ מזה, ברוק הרי לא מודעת לכך שזה עומד להסתיים! היא כל הזמן מאמינה(וכך גם הוא) שזה לתמיד הפעם. וכן, היא לא לומדת מנסיון קודם, כי אם היא היתה היא כבר מזמן היתה מוותרת עליו. "עדיף לה(לברוק) לשכוח ממנו ולהתקדם הלאה ואז היא תוכל להיות באמת מאושרת."-זה לא ממש נכון. עובדה, היא הצליחה לשכוח את ריג' למשך הרבה זמן כשהיתה עם ת'ורן והיא אכן הצליחה להיות מאושרת. אבל האם זה נמשך? לא, כי למרות הכול היא ניזכרה בו בסופו של דבר. זה קורה לה תמיד וזה ימשיך לקרות לה. מסקנה-ברוק פשוט לא דמות שנועדה לאושר(וזה לא שאני לא רוצה שהיא תהיה מאושרת, אפילו עם גבר אחר, אבל היא לא מסוגלת להיות מאושרת עם גבר אחר וזה כבר הוכח בהמון מיקרים שאת בעצמך הזכרת). "ותעשי לי טובה ברוק אף פעם לא היתה מאושרת ומרוצה כשהיא לא היתה עם רידג'! כשהיא היתה עם תורן היא הרסה את זה"-וזה בדיוק גם מה שאני טוענת. אבל בהודעה הקודמת שלי כתבתי שברוק, בניגוד לטיילור, כן הצליחה להיות מאושרת עם מישהו אחר, גם אם זה היה לפרק זמן מוגבל. והיתכוונתי לת'ורן. כי למרות שהיא הרסה את זה בסוף, היא כן היתה מאושרת איתו לתקופה מסויימת . ובקשר לטיילור-לא ניראה לי שאי פעם היה מיקרה בסידרה שבו היא היתה מאושרת עם גבר אחר, גם אם זה היה לפרק זמן מוגבל. ותקנו אותי אם אני טועה, כי יש המון פרקים שלא ראיתי, אז יתכן ואני טועה. אבל אם אכן לא היה מיקרה כזה, אז מי אומר שמשהו עתיד להישתנות עכשיו? (ודרך אגב-ניזכרתי בטיילור והנסיך עומר. עכשיו, אין לי מושג אם היא היתה מאושרת איתו, אבל מה שבטוח זה שזה לא נחשב, כי היא בכלל לא זכרה אז את ריג'.)