../images/Emo58.gif האלווין הגיע ולא אמרו לי?
בתי קברות תמיד הלחיצו אותי, במיוחד בלילה, ולראות שלושה גברים חופרים קבר זה דבר מפחיד. חולני? בהחלט; מי רוצה לראות את האישה היפה שלו כשלד מתפורר? אני הייתי חוטפת התקף לב רק מעצם המחשבה. מזוויע. ג'ק ווגנר היה מצוין בסצינה בבית קברות. וינזור הרמון ממש לא - אחרי החודשים האחרונים חשבתי שהוא כבר שיפר את המשחק שלו משמעותית, אבל מסתבר שהיום היתה לו רגרסיה והוא סתם דיקלם את הטקסט בצורה לא משכנעת. כנראה שכח כבר מה זאת מצלמה
. רון מוס די עצי, אבל מחזיק מבט רדוף בעיניים. אני רוצה להתנצל בפני קתרין קלי לאנג ולשבח אותה על המשחק המצוין שהיא נתנה הפרק. האמירה של רידג' בפרק הקודם ריסקה אותה, הוסיפה לה בבת אחת 20 שנה והוציאה ממנה את כל האוויר, וכל זה בלי להזיל דמעה אחת לשם שינוי. שמתי לב שהמשחק העצוב המשכנע שלה הוא דווקא כשהיא לא בוכה. חבל שזה לא קורה לעתים קרובות יותר
אני יודעת שמעריצי ברוק שנאו את טיילור בעיקר, אם לא רק, בגלל שהיא היתה "המכשול" כביכול בין רידג' לברוק. תסלחו לי, אבל זה שטויות במיץ עגבניות והפרקים האחרונים רק חיזקו את העמדה שלי. רידג' אף פעם לא עושה משהו שהוא לא רוצה לעשות. הוא אגואיסט מדרגה ראשונה ולא סטפני, אריק, טיילור ואפילו ברוק יכולים לשכנע אותו לעשות משהו שהוא נגד הרצון שלו. רגש המחויבות שלו הוא קודם כל לעצמו, לא לשום ילד שלו. עכשיו ברור לי חד וחלק - אם הוא יחליט לעזוב את ברוק זה רק בגלל שהוא אוהב את טיילור יותר, כי מאז שהוא חושב שהוא ראה את טיילור, רידג' כ"כ אכזרי לברוק, דורך לה על הרגשות בלי לחשוב פעמיים, שאפילו סטפני (!) צעקה (!) עליו על איך שהוא פגע בה. פתאום כשיש סיכוי קטנטן שטיילור חיה ברוק מיד הופכת להיות "ברוק who?" וזה כ"כ עצוב לראות. אני לא יודעת אם הוא יעזוב אותה בסופו של דבר או לא, אבל אם אני הייתי במקומה היתה נדלקת לי נברשת אדומה בראש, זיקוקי דינור של יום העצמאות וכל הג'אז הזה. רידג' לא אוהב אותה כמו שהיא אוהבת אותו. אין פה שום הדדיות. אני מקווה שאם הוא אכן יעזוב אותה הוא יעשה את זה כמו שמורידים פלסטר – מהר, חזק ואכזרי, כך שהיא תוכל להמשיך הלאה סוף סוף בלי להביט לאחור בזעם או בצער. כמה חבל שהיא בזבזה ומבזבזת עליו את מיטב שנותיה. בקיצור, אל תאשימו את טיילור במעשים של רידג'. אולי היא צדקנית ומשעממת לטעמם של חלקכם, אבל המכשול בין רידג' לברוק הוא לא טיילור, קרוליין, ברידג'ט או סטפני – הוא רידג' ורק רידג'. שום דבר בעולם כבר לא ישכנע אותי שהם super couple או שהם נועדו להיות ביחד. אהבתי את ההתכנסות הנשית של סטפני, ברוק וברידג'ט. כשהיא לא מלקקת לברוק את התחת בצורה מוגזמת, ה alliance של סטפני וברוק לפעמים דווקא די נוגע ללב (מחר בטח אכחיש שכתבתי את זה אי פעם
). ברוק תצטרך חברה כשכל העסק הזה יתפוצץ ואיזה רגש עמום בי, שאני מנסה בכל כוחי לדכא, קצת רוצה שסטפני תעמוד לצדה. אני לא יודעת, אחרי הפרק של היום אני ממש מרחמת על ברוק. (הפיסקה הזאת תשמיד את עצמה בעוד 30 שניות
) שאלה: התמונה של טיילור על האח זה משהו חדש? אף פעם לא ראיתי אותה שם מאז שרידג' וברוק נשואים.
בתי קברות תמיד הלחיצו אותי, במיוחד בלילה, ולראות שלושה גברים חופרים קבר זה דבר מפחיד. חולני? בהחלט; מי רוצה לראות את האישה היפה שלו כשלד מתפורר? אני הייתי חוטפת התקף לב רק מעצם המחשבה. מזוויע. ג'ק ווגנר היה מצוין בסצינה בבית קברות. וינזור הרמון ממש לא - אחרי החודשים האחרונים חשבתי שהוא כבר שיפר את המשחק שלו משמעותית, אבל מסתבר שהיום היתה לו רגרסיה והוא סתם דיקלם את הטקסט בצורה לא משכנעת. כנראה שכח כבר מה זאת מצלמה