ארה"ב חמישי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif האלווין הגיע ולא אמרו לי?

בתי קברות תמיד הלחיצו אותי, במיוחד בלילה, ולראות שלושה גברים חופרים קבר זה דבר מפחיד. חולני? בהחלט; מי רוצה לראות את האישה היפה שלו כשלד מתפורר? אני הייתי חוטפת התקף לב רק מעצם המחשבה. מזוויע. ג'ק ווגנר היה מצוין בסצינה בבית קברות. וינזור הרמון ממש לא - אחרי החודשים האחרונים חשבתי שהוא כבר שיפר את המשחק שלו משמעותית, אבל מסתבר שהיום היתה לו רגרסיה והוא סתם דיקלם את הטקסט בצורה לא משכנעת. כנראה שכח כבר מה זאת מצלמה
. רון מוס די עצי, אבל מחזיק מבט רדוף בעיניים. אני רוצה להתנצל בפני קתרין קלי לאנג ולשבח אותה על המשחק המצוין שהיא נתנה הפרק. האמירה של רידג' בפרק הקודם ריסקה אותה, הוסיפה לה בבת אחת 20 שנה והוציאה ממנה את כל האוויר, וכל זה בלי להזיל דמעה אחת לשם שינוי. שמתי לב שהמשחק העצוב המשכנע שלה הוא דווקא כשהיא לא בוכה. חבל שזה לא קורה לעתים קרובות יותר
אני יודעת שמעריצי ברוק שנאו את טיילור בעיקר, אם לא רק, בגלל שהיא היתה "המכשול" כביכול בין רידג' לברוק. תסלחו לי, אבל זה שטויות במיץ עגבניות והפרקים האחרונים רק חיזקו את העמדה שלי. רידג' אף פעם לא עושה משהו שהוא לא רוצה לעשות. הוא אגואיסט מדרגה ראשונה ולא סטפני, אריק, טיילור ואפילו ברוק יכולים לשכנע אותו לעשות משהו שהוא נגד הרצון שלו. רגש המחויבות שלו הוא קודם כל לעצמו, לא לשום ילד שלו. עכשיו ברור לי חד וחלק - אם הוא יחליט לעזוב את ברוק זה רק בגלל שהוא אוהב את טיילור יותר, כי מאז שהוא חושב שהוא ראה את טיילור, רידג' כ"כ אכזרי לברוק, דורך לה על הרגשות בלי לחשוב פעמיים, שאפילו סטפני (!) צעקה (!) עליו על איך שהוא פגע בה. פתאום כשיש סיכוי קטנטן שטיילור חיה ברוק מיד הופכת להיות "ברוק who?" וזה כ"כ עצוב לראות. אני לא יודעת אם הוא יעזוב אותה בסופו של דבר או לא, אבל אם אני הייתי במקומה היתה נדלקת לי נברשת אדומה בראש, זיקוקי דינור של יום העצמאות וכל הג'אז הזה. רידג' לא אוהב אותה כמו שהיא אוהבת אותו. אין פה שום הדדיות. אני מקווה שאם הוא אכן יעזוב אותה הוא יעשה את זה כמו שמורידים פלסטר – מהר, חזק ואכזרי, כך שהיא תוכל להמשיך הלאה סוף סוף בלי להביט לאחור בזעם או בצער. כמה חבל שהיא בזבזה ומבזבזת עליו את מיטב שנותיה. בקיצור, אל תאשימו את טיילור במעשים של רידג'. אולי היא צדקנית ומשעממת לטעמם של חלקכם, אבל המכשול בין רידג' לברוק הוא לא טיילור, קרוליין, ברידג'ט או סטפני – הוא רידג' ורק רידג'. שום דבר בעולם כבר לא ישכנע אותי שהם super couple או שהם נועדו להיות ביחד. אהבתי את ההתכנסות הנשית של סטפני, ברוק וברידג'ט. כשהיא לא מלקקת לברוק את התחת בצורה מוגזמת, ה alliance של סטפני וברוק לפעמים דווקא די נוגע ללב (מחר בטח אכחיש שכתבתי את זה אי פעם
). ברוק תצטרך חברה כשכל העסק הזה יתפוצץ ואיזה רגש עמום בי, שאני מנסה בכל כוחי לדכא, קצת רוצה שסטפני תעמוד לצדה. אני לא יודעת, אחרי הפרק של היום אני ממש מרחמת על ברוק. (הפיסקה הזאת תשמיד את עצמה בעוד 30 שניות
) שאלה: התמונה של טיילור על האח זה משהו חדש? אף פעם לא ראיתי אותה שם מאז שרידג' וברוק נשואים.

S c a r l e t t

New member
אין לי שום רחמים אליה...

מצטערת מאוד, נכון. אני ממש מסכימה עם העובדה שרוב הזמן ואם חושבים על זה הדבר שמפריד והפריד בין ברוק לרידג' כל השנים הוא רידג' והאופי הדפוק שלו. אבל ההתנהגות שלה האובססיה והרדיפה הבלתי פוסקת אחריו שברה שיאים והעלימה כל רגש של רחמים או חמלה שיכל היה אי פעם להיות לי אליה. היא הביאה את כל המצב הזה על עצמה ואין לה את מי להאשים חוץ מעצמה. עכשיו בקשר לתמיכה של סטפני בה, אין לך מה להשלות את עצמך, קשהלי מאוד להאמין שסטפני עדיין תתמוך בברוק ותהיה לצידה אחרי שהיא תראה את her beloved daughter in-low. האמת היא שגם עכשיו כבר קשה לי עם המחשבה שסטפני מלקקת לברוק, מייעצת לה ועוזרת לה Did hell freez over? יש דברים שצריכים להישאר כמו שהם- היריבות בין סטפני לברוק הוא בהחלט אחד מהם

צר לי

אבל לברוק בכלל אין מה להאשים את עצמה. ממתי הנשים הפכו לקורבן? כל מה שברוק רצתה זה אהבה והיא ורידג' נועדו להיות ביחד. אם לא כל הסיבוך עם סטפני ואריק וטיילור המתחסדת שדאגה להיכנס להריון בכל שנה, ברוק ורידג' כבר היו ביחד. שלא נדבר על המהלך של טיילור לפנות לת'ורן כדי לגרום לרידג' לקנא או זה שהיא קפצה מול האקדח של שילה. יאללה יאללה, מישהו בכלל קרא לך? ואני בכלל לא איכנס לשאלה הגורלית - האם היא בכלל פסיכולוגית? היא בכלל הייתה אונקולוגית! ככל שזה קשור אליה - טיילור היא רמאית שסיפקה עצות רעות לכל הדמויות בסדרה. כמו שהיא פסיכולוגית אני הדוגמן הבא של קסטרו.

S c a r l e t t

New member
ממש מלאך....

מאוד קל להאשים את טיילור בהכל, אבל ברוק היתה צריכה לשים לב לפני שנים שרידג' נמצא איתה רק כשיש לו בעיה עם האישה שלו או כשהיא מתה. ברוק זאת שרדפה אחרי רידג', זרקה את עצמה לרגליו, דאגה להיתקע איתו בביג בר על ימין ועל שמאל ופיברקה הריונות (שזה קצת יותר נורא מלהכינס להריון באמת). מה לגבי המכתב מקרוליין שהיא הסתירה ממנו? טיילור לא אשמה בכלום

girlontop

New member
שנאה מעוורת ../images/Emo3.gif

ברוק אובססיבית עם רידג' עוד לפני שהיא פגשה אותו. היא תמיד היתה ה default girl ותמיד הוא פנה אליה רק כשהאחרות לא היו זמינות (מתות וכאלה
). אפילו שהיא כבר הצליחה לקבור את כולן הוא התמזמז עם הבת שלה לפני החתונה שלהם - how low can you get? אחרי שברידג'ט נולדה ואפילו כשברוק הציעה לו עסקה חבילה מפתה של משפחה+מניות פורסטר, הוא סירב לעזוב את טיילור וניסה להקים איתה משפחה. לאחר כמה שנים, כשהסיטואציה היתה זהה ותומאס נולד אחרי שרידג' התחתן עם ברוק, הוא לא חשב יותר מדי לפני שהוא ביטל את הנישואים עם ברוק, חזר לטיילור וקפץ למיטה שלה עוד באותו הלילה. או שהילדים של טיילור יותר חשובים לו או שהוא חיפש תירוץ לעזוב את ברוק - תבחרו מה שמתאים לכם. מלבד מתומאס, התאומות היו הריון מתוכנן של רידג' וטיילור. עד לאן נגיע שאפילו בזה טיילור אשמה? אם רידג' כ"כ לא רצה ילדים איתה הוא היה הולך בעקבות אריק וקושר בסתר את צינור הזרע שלו. אבל לא - הם דיברו על זה והם עשו את זה במודע. שניהם. אישה נשואה לא צריכה להתחשב באקסית של בעלה ולא להיכנס להריון בגללה, באמת. טיילור פנתה לת'ורן כדי לגרום לרידג' לקנא? נגיד. ברוק התחתנה עם גרנט אך ורק כדי לעצבן את רידג', כולל הבטחות לתת לו לנהל את החברה, בגלל שרידג' שוב זרק אותה לטובת טיילור. משום מה עדיין יש צופים שחושבים שהאהבה של רידג' מעידה משהו על טיבה של האישה בה הוא בוחר. בולשיט. הבחירות של רידג' לא אומרות שטיילור או ברוק שוות יותר או פחות - זאת לא יד אלוהים שירדה ובחרה במלך המשיח הבא או משהו כזה. אני לא יודעת איך עוד יש מישהו שמאמין בזוג הזה, כשברור שברוק היא הסמרטוט של רידג', שאפילו לא חושב עליה בתור אשתו (מקסימום אישה מס' 2 בתור. או אולי 3.). אם הייתי מעריצה של ברוק הייתי מפרגנת לה הרבה יותר ממנו. הרבה יותר. כנראה שחלקכם אוהבים לראות אותה סובלת ומושפלת פעם אחר פעם.

בואי נבהיר משהו

לא מדובר כאן על פמיניזם או על מלאך שירד משמיים. עושה רושם שאף אחד לא מפנים את העובדה שמהפרק ה-1 ברוק ורידג' נועדו להיות ביחד!!!. אני לא אעבור 4,541 פרקים רק כדי לראות את ברוק לא זוכה במה שהיא רוצה - ברידג'! ולא אכפת לי אם זה עושה אותה סמרטוט. כל הדיבורים הללו על טיילור, עד כמה שהיא תמיד ידעה להגיד את הדבר הנכון יאדה יאדה יאדה, זה כי לא היה לה עמוד שדרה להילחם על שלה. היא קיבלה את הכל על מגש של כסף, לא כמו ברוק שהייתה שייכת למעמד אחר והייתה צריכה לפלס את דרכה למעלה. ברוק צריכה להיות עם רידג'!

girlontop

New member
זאת לא טלנובלה

ודברים שהיו בפרק הראשון לאו דווקא תקפים לפרק ה-5000. דמויות משתנות והסוף לא נקבע מהפרק הראשון. רידג' הוא אגואיסט שרק הרס לברוק את החיים ואני שונאת לראות אותה מתבזה ככה. נמאס לי לראות אותה מתבזה ככה. ברוק לא צריכה יותר להיות עם רידג' בשביל להוכיח לעצמה "אח, הגשמתי את החלום" - החלום הזה הוא סיוט!

S c a r l e t t

New member
לגמרי נכון

ובדיוק מה שכתבתי כמה הודעות מעל.. רידג' גרוע בשביל ברוק, הוא לא באמת אוהב אותה כמו שהוא אהב את קרוליין ואת טיילור. הוא היה איתה כמוצא אחרון כאשר הנשים האחרות שלו לא היו זמינות, בתור מעריצי ברוק אני לא מבינה איך אתם עדיין רוצים לראות אותם ביחד? הרי זה ברור לגמרי שהיא השפילה את עצמה וויתרה על כל כך הרבה למענו בעוד הוא לא עשה כלום בשבילה ורק הואיל בטובו להתחתן איתה שכשאישתו האהובה מתה. טיילור לא רדפה אחרי רידג' אלא להיפך. והפנייה לתורן על מנת לגרום לרידג' לקנא לא הגיעה רחוק כ"כ כמו הנישואים של ברוק לגרנט למשל.. ברוק היא לא שה תמים ורחוקה מלהיות כזו, היא מניפולטיבית, אובססיבית ומשפילה את עצמה בשביל גבר שלא עושה כלום בשבילה

לינה18

New member
לסיגל

"בתור מעריצי ברוק אני לא מבינה איך אתם עדיין רוצים לראות אותם ביחד? הרי זה ברור לגמרי שהיא השפילה את עצמה וויתרה על כל כך הרבה למענו"-נכון, אבל אני עדיין רוצה לראות אותם ביחד. ושאלה טובה, אבל מה לעשות שאני מעריצה של שניהם, ובגלל זה, מן הסתם, רוצה לראות אותם ביחד. אבל לא, אני לא מוכנה יותר שתשפיל את עצמה בשביל זה. היא עשתה את זה מספיק בעבר. שלשם שינוי היא תהיה בעמדה של עליונות על-פניו ושתעזוב אותו ראשונה.(כן...מותר לאנשים לחלום לפעמים
).

לינה18

New member
לטלי

"ברוק לא צריכה יותר להיות עם רידג' בשביל להוכיח לעצמה "אח, הגשמתי את החלום" - החלום הזה הוא סיוט! "-בזה את צודקת במאה אחוז. אבל מה לעשות, שעל החלום הזה בעצם בנויה הדמות של ברוק. אלולא החלום הזה, היא כבר היתה ממזמן הופכת למעיין טיילור, רק עם גבר אחר.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif "היא קיבלה את הכל על מגש של כסף, לא כמו ברוק שהייתה שייכת למעמד אחר והייתה צריכה לפלס את דרכה למעלה. ברוק צריכה להיות עם רידג'!" מסכימה לחלוטין עם מה שכתבת פה, זה ממש ממש ממש נכון!

girlontop

New member
העובדות מדברות אחרת

טיילור לא הגיעה מבית עשיר. למעשה, טיילור הגיעה ממעמד בינוני בדיוק כמו ברוק. ברוק לא היתה עניה מרודה שגרה בטריילר פארק כמו אמבר - ללוגנים היה בית נחמד בוואלי, כולם עבדו במקצועות מכובדים, למדו וחיו את החיים שלהם כמו רוב האנשים בעולם. לא שמענו יותר מדי על העבר של טיילור, אבל אנחנו יודעים שהיא באה ממשפחה הרוסה: אבא מהמר כפייתי, אמא שנפטרה בגללו ואח שברח מהבית. לא היה לה סכומי כסף גדולים והיא התקדמה בזכות עצמה ובגלל שהיא "התחתנה טוב", ממש כמו ברוק. שום דבר לא הוגש לה על מגש של כסף - זה עיוות מושלם של העובדות שניתנו בסדרה. מבחינה סוציו-אקונומית אין הבדלים מיוחדים בין ברוק לטיילור, אם בכלל. חוץ מזה, מי קבע שתמיד "האנדרדוג" הוא הצודק ולו מגיע לנצח? לא ידעתי שיש כלל בחיים שתמיד צריך לתמוך ב"מסכנים", גם כשהם לא ממש מסכנים והרבה פעמים משחקים מלוכלך. יצא לי להכיר בחיים אנשים אמידים מאוד, שעדיין היו צנועים ונדיבים, וגם אנשים די עניים, שהיו חרא של אנשים בלי כל קשר למעמד החברתי שלהם. ולהיפך, כמובן. אופי זה אופי, בלי שום קשר לכסף. ברוק צריכה להיות עם רידג'? יאללה, שתהיה - רק שתגאל אותנו סוף סוף מהדמעות שלה ותפסיק לקטר.

sashkashurik

New member
בדיוק! -

"ברוק צריכה להיות עם רידג'? יאללה, שתהיה - רק שתגאל אותנו סוף סוף מהדמעות שלה ותפסיק לקטר."
ובאמירה אופטימית זאת, לדעתי, אמא של טיילור חיה וצריך דחוף ללכת ולחפור בקבר שלה!

לינה18

New member
עוד תגובה לטלי

"חוץ מזה, מי קבע שתמיד "האנדרדוג" הוא הצודק ולו מגיע לנצח? לא ידעתי שיש כלל בחיים שתמיד צריך לתמוך ב"מסכנים" צודקת, אין כמובן כלל כזה. אבל יש כאלה בינינו שתמיד יזדהו יותר ויתמכו יותר ב"אנדרדוג"-אני יודעת שאני כזאת. ובעצם, אם להודות בזה, אז ככול שברוק מיסכנה יותר, אני אוהבת אותה יותר. היא היתה מאוד מיסכנה בתקופת הרומן שלה עם דיקן, לדוגמא(לפחות ממה שראיתי) ואז הכי אהבתי אותה, כי בדיוק אז גם התחלתי לראות בערוץ 2 (והשלמתי אח"כ פרקים ישנים מסטר וורלד"). אז מסקנה-אולי בעצם עכשיו אני אוהב אותה אפילו יותר.

לינה18

New member
לצפניה-פשוט מושלם מה שכתבת!

אין עלייך!
"כי לא היה לה(לטיילור) עמוד שדרה להילחם על שלה. היא קיבלה את הכל על מגש של כסף, לא כמו ברוק שהייתה שייכת למעמד אחר והייתה צריכה לפלס את דרכה למעלה. ברוק צריכה להיות עם רידג'!" ובקשר למה שכתבת-טיילור באמת קיבלה את הכול על מגש של כסף. אמנם לא ראיתי די הרבה פרקים, אבל רק מהמפרקים שראיתי, הבנתי שמאז ומעולם כולם בסידרה העריכו את טיילור. אז היא פשוט קיבלה את ההערכה הזאת, היא לא נילחמה עליה כמו ברוק שמעולם לא קיבלה אותה(או עד לזמן האחרון). ויחד עם ההערכה הזאת היא קיבלה את ריג'. ולמה? כי פשוט היה לו תמיד קל יותר לבחור בה. כל העולם לא יצא נגד הבחירה שלו כשזאת היתה טיילור. להפך-כולם הריעו לו.וכולם כן יצאו נגדו כשהוא היה עם ברוק. טיילור היתה הפרס המושלם שגרם למקבל אותו להראות מושלם יותר. ברוק גרמה לו להראות(לפחות בעיניי הסובבים) כמפסיד, כי זאת הרי ברוק, נכון? היא הרי לא פרס של מקום 1. או כך זה מאז ומעולם נחשב בסידרה הזאת ע"י כולם. עכשיו, כתמיכה במה שאמרת-ריג' היה זה שרדף אחרי טיילור.אם לא תמיד(כי אני לא אדבר על תקופות שלא ראיתי), אז לפחות בשנים שראיתי. היא לא היתה צריכה לרדוף אחריו. היא רק היתה צריכה להיכנס להריון
. ברוק לעומת זאת תמיד רדפה אחריו. אז מה, אני שואלת, היא לא יכלה להיכנס ממנו להריון לפני טיילור, אפילו אחרי ההפלה הראשונה או השניה?(כי סכה"כ לפי שנים אמיתיות שלנו, לה היה יותר זמן איתו). מה שרק מוכיח את הטענה שלי שברוק פשוט מופלית לרעה בסידרה הזאת מכל בחינה שהיא.(וטלי-היתכוונתי ברוק, לא קתרין, שכן,היא כלל לא מופלית ומקבלת תמיד עלילות מרכזיות והכי הרבה זמן מסך).

לינה18

New member
לטלי-הייתי חייבת להגיב+../images/Emo58.gif

קודם כל אני רוצה לציין שקשה לי איתך מאוד, כי אני לא מסכימה עם מה שאת כותבת נגד ברוק וריג' כזוג, ועדיין לא בדיוק מוצאת את ההגנה המתאימה, אולי פשוט כי לא צפיתי בכל הפרקים האלה שאת מזכירה, וזה מאוד חבל לי, אבל את הפרקים האלה אני כבר לא אוכל לראות. חוץ מזה שיש כאן כאלה שיודעים לכתוב כל-כך טוב, ואני קצת מיתקשה לעמוד בדרישות המתאימות להגנה הולמת כנגד כל התקפה שאני לא מסכימה איתה. ובגלל זה אני מאוד שמחה שצפניה היצטרף לפורום הזה, כי הוא כותב בול את מה שאני חושבת בנושא! ועכשיו לגבי מה שרשמת. ניראה לי בכל זאת היתה תקופה, שאני קראתי עליה באינטרנט, ואת בעצמך הזכרת, שבה ריג' כן בחר בברוק. זה היה כשטיילור חזרה מהמתים אחרי מרוקו והוא היתגרש ממנה כדי להיתחתן עם ברוק. אז נכון שזה לא יצא לפועל, אבל עדיין נחמד בשבילי לדעת שגם זה קרה. "מלבד מתומאס, התאומות היו הריון מתוכנן של רידג' וטיילור. עד לאן נגיע שאפילו בזה טיילור אשמה?"-אז כן, נכון שריג' הסכים כמובן לרעיון. אבל זה בפרוש לא היה הריון מתוכנן שלהם כזוג. אני ראיתי את הפרקים האלה בסטר וורלד ואני זוכרת את זה ממש טוב. באותה תקופה ברוק ממש רדפה אחרי ריג' וטיילור ממש חששה לנישואיה(לא שהיתה לה סיבה, אבל מה לעשות שהיא היתה סתומה מדיי להאמין שריג' כן יעזוב אותה בשביל ברוק).אז היא הודיעה לו שהיא רוצה להיכנס להריון. זה היה התיכנון שלה, לא שלו. ריג' בהתחלה קיבל את זה קצת בשוק, הוא בכלל לא רצה את זה באותה תקופה, עם כל הבעיות שהיו אז בנישואיהם בגלל ברוק ופירס(פירס עוד היה אז בסידרה). אז ריג' הסתום כמובן מיהר לספר לברוק. וברוק ישר אמרה לו שזאת עוד דרך של טיילור להאחז בו. אז ריג' הלך לטיילור ושאל אותה אם היא החליטה את זה בגלל שהיא חוששת לנישואיהם בגלל ברוק? אז טיילור כמובן לא הודתה בזה, אלא המציאה איזה תרוצים עלובים שאני אפילו לא זוכרת מה הם היו(אבל אני בפרוש זוכרת שהיא לא הודתה בזה). בכל אופן, נכון שהוא הסכים, אבל אם הוא היה מסרב, הוא בעצם היה מוכיח לה שחששותיה נכונים. והוא לא רצה לעשות זאת. "אישה נשואה לא צריכה להתחשב באקסית של בעלה ולא להיכנס להריון בגללה, באמת."-זה נכון. אבל כשהיא ניכנסת להריון רק בגלל שהיא חוששת שהוא יעזוב אותה לטובת אותה אקסית, זה אומר משהו. אם לא את זה שאכן היה סיכוי כזה ללא ההריון הזה, אז לפחות את זה שהיא היתה בטוחה שילד אחד לא מספיק כדי שריג' ישאר איתה. ומה תגידו על זה? "הבחירות של רידג' לא אומרות שטיילור או ברוק שוות יותר או פחות - זאת לא יד אלוהים שירדה ובחרה במלך המשיח הבא או משהו כזה."-נכון, אבל תאמיני לי שבראדלי בהחלט מציג את זה בצורה כזאת. ואני לא היחידה שרואה את זה כך. עכשיו,כולם בסידרה הזאת אוהבים את טיילור ורואים אותה כמושלמת. אפילו ברוק. אני לא מבינה אם ככה למה ריג' צריך להעדיף את ברוק על-פניה. למה הוא צריך להיות היחיד בסידרה שיעדיף אותה על פניה? שהרי אם ברוק בעצמה מאמינה בזה שטיילור היתה מושלמת, איך הוא לא יאמין? וזה שהיא עכשיו חוזרת מהמתים, אז זה בכלל מעניק לה איזו הילה אלוהית(שהרי מרוב שהיא היתה מושלמת, אז ברור שאלוהים הציל אותה, או זה מה שכולם בסידרה יטענו).או שבעצם, איך לא, זה נותן לה עוד יתרון על-פני ברוק. (נו, עדיין לא ברור למה אני כל-כך שונאת אותה?
) נכון, ריג' היה מאושר עם ברוק במשך השנים האלה.ואל תגידו שלא. אפילו מאוד. אבל ניראה במי הוא יבחר-באישה שהיתה חיה במשך כל השנים האלה והיתה לצידו ושהוא לא הספיק להתגעגע אליה, או באישה שהוא האמין שהיא מתה, אבל בעצם חיה ואלוהים החזיר אותה במיוחד בשבילו?(וזה בנוסף לזה שלה יש 3, אם לא 4 ילדים ממנו ולברוק רק 1). לי ניראה שהבחירה כאן ברורה. "רידג', שאפילו לא חושב עליה בתור אשתו"-מעניין למה. יחסית לשנים שבהם הוא חי עם טיילור הנישואים לברוק הם ממש אבל ממש קצרים. חוץ מזה שאם טיילור חיה, אז ברוק באמת לא אישתו. "אם הייתי מעריצה של ברוק הייתי מפרגנת לה הרבה יותר ממנו. הרבה יותר. כנראה שחלקכם אוהבים לראות אותה סובלת ומושפלת פעם אחר פעם. "-ממש אבל ממש לא. אני אוהבת את ריג'. אפילו כשהוא מעצבן כאן את כולם בפורום אני עדיין אוהבת אותו. אבל, את ברוק אני תמיד אוהב יותר. או לפחות תמיד כשהוא זורק אותה, או כשהוא אמור לבחור ולא בוחר בה(מה שקורה בד"כ). אז אני מתחילה לשנוא אותו. אפילו מאוד. ואלה הפעמים היחידות בהן אני שונאת אותו. אז אני תמיד, אבל תמיד מפרגנת לברוק יותר מאשר לו, או לפחות כשהוא נימצא בעמדת יתרון על-פניה, כי היתה תקופה שבה היא היתה אמורה לבחור(כשהיא יצאה עם ניק ועם ריג' במקביל, אחרי הסיפור שלו עם בריג'ית), ואז הייתי בצד שלו. אה, ודבר אחרון, ריג' לא "היתמזמז עם בריג'ית"-פשוט כי זאת בסכה"כ היתה נשיקה קצרה ביותר, הוא לא נגע בה יותר מזה. הוא נישק אותה כדי לרפא אותה מאהבתה אליו, לא כי הוא נמשך אליה(קשה לי להאמין בזה), ולא כדי לפתות אותה, כמו שברוק טענה אח"כ. לא משנה כמה התרוץ הזה ישמע לכם כתרוץ, זאת היתה הסיבה שלו. ובפעם השניה היא היתה זאת שנישקה אותו. על הנשיקה בביג-בר אני בינתיים לא אגיב, כי עדיין לא ראיתי אותה. אבל טלי, את טענת בעצמך שהיא לא היתה רומנטית(הרי הוא ינשק אותה כדי להיפרד ממנה, כי הוא יחשוב שהיא גוססת). מקווה שגם אני אחשוב כך. עד כאן נאום ההגנה הארוך שלי, או פשוט כל מה שהצלחתי לחשוב עליו כשקראי את דברייך, טלי, באותו הרגע.

girlontop

New member
../images/Emo178.gif מפשילה שרוולים...

שמישהו יסביר לי בבקשה איך התגלגלתי להיות פרקליט השטן, או יותר נכון פרקליט המלאך (literally)? יש למעריצי טיילור מזל שאני שונאת דיונים חד-צדדיים ואני יוצאת להגנת הדמות שלהם, כי נראה שלרובם לא מזיז בכלל
|לוקחת נשימה ארוכה|
"ועכשיו לגבי מה שרשמת. ניראה לי בכל זאת היתה תקופה, שאני קראתי עליה באינטרנט, ואת בעצמך הזכרת, שבה ריג' כן בחר בברוק. זה היה כשטיילור חזרה מהמתים אחרי מרוקו והוא היתגרש ממנה כדי להיתחתן עם ברוק. אז נכון שזה לא יצא לפועל, אבל עדיין נחמד בשבילי לדעת שגם זה קרה." כן, וזה היה בגלל שבאותו הזמן הוא חשב שברידג'ט היא הבת שלו ולא אחותו. לפחות זה מה שמעריצי טיילור יכולים לטעון כל עוד מעריצי ברוק ימשיכו לטעון שהוא עזב את ברוק רק בגלל תומאס...כשהתגלה שברידג'ט לא הבת שלו הוא קודם כל האשים את ברוק בזיוף בדיקת האבהות ואחרי כמה זמן כבר מצא תירוץ לחזור לטיילור, עד הפעם הבאה.
לגבי כל סאגת ההריון עם התאומות, אני עדיין חושבת שרידג' לא היה עושה משהו שהוא לא היה רוצה לעשות. כשבעל ואישה נשואים ושניהם מסכימים שהם רוצים להביא עוד ילדים לעולם, ורידג' לא אמר שהוא לא רוצה ולא חשובה הסיבה, אי אפשר לבוא בטענות של "היא לכדה אותו". אני גם לא חושבת שזה משנה אם יש ילד אחד או יותר - אם מישהו לא מאושר ורוצה להיות עם מישהי אחרת יותר מהכל, הוא יעזוב את המשפחה. כן, גם באופרות סבון. בעיקר באופרות סבון. את יכולה לתאר לעצמך סצינה מופתית בה סטפני היתה אומרת לברוק איזה הורסת משפחות היא? תפור על היפים. עכשיו, אני יודעת שעוד רגע מישהו יקפוץ ויאמר "אבל האנטר טיילו הכניסה סעיף בחוזה שלה, שרק רידג' יהיה אב ילדיה של טיילור" - well, אני ערכתי מחקר משל עצמי בחודשים האחרונים ואין לשמועה הזאת שום ביסוס. כלומר, היא בגדר שמועה בלבד, שמעריצי ברוק הפיצו. רוצים להאמין? תאמינו. אני לוקחת את זה בערבון מוגבל, כמו כל רכילות שאני שומעת. בכל אופן, על זה אי אפשר לבנות טיעון מספיק משכנע.
"הבחירות של רידג' לא אומרות שטיילור או ברוק שוות יותר או פחות - זאת לא יד אלוהים שירדה ובחרה במלך המשיח הבא או משהו כזה."-נכון, אבל תאמיני לי שבראדלי בהחלט מציג את זה בצורה כזאת. ואני לא היחידה שרואה את זה כך." בוודאי שהוא מציג את זה ככה, אבל זה לא הופך את זה לנכון. טקסט נתון לפרשנות וכמו שאת טוענת שטיילור מוצגת כמושלמת וכולם אוהבים אותה ועדיין את שונאת אותה, כך אני לא מקבלת את הניסיונות להחדיר לי שהאישה עמה רידג' רוצה לחלוק את חייו שווה יותר מזאת שהוא דחה או כל מסר אחר שלא נראה לי.
"נכון, ריג' היה מאושר עם ברוק במשך השנים האלה. ואל תגידו שלא. אפילו מאוד. אבל ניראה במי הוא יבחר-באישה שהיתה חיה במשך כל השנים האלה והיתה לצידו ושהוא לא הספיק להתגעגע אליה, או באישה שהוא האמין שהיא מתה, אבל בעצם חיה ואלוהים החזיר אותה במיוחד בשבילו?(וזה בנוסף לזה שלה יש 3, אם לא 4 ילדים ממנו ולברוק רק 1). לי ניראה שהבחירה כאן ברורה." אני לא מפקפקת ברגשות של רידג' לברוק. הם קיימים. אני טוענת שרידג' אוהב את ברוק אולי עשירית מכמה שהיא אוהבת את אותו. אני חושבת שהטענה של צפניה ש"רידג' וברוק נועדו להיות ביחד מהפרק הראשון" היא נכונה רק מנקודת מבטה של ברוק, כי מרידג' אף פעם לא קיבלתי את התחושה הזאת. החלום הוא של ברוק, הוא לא של רידג'. את שוכחת שרידג' אמר לברוק שהוא לא יעזוב את טיילור עבורה אף פעם ולכן יכול מאוד להיות שהוא יעדיף לחזור לחיים שהוא בחר בהם בפעם הקודמת, לפני שטיילור 'מתה'. רידג' הוא לא אידיוט ושום מניפולציות, כביכול, של סטפני וטיילור לא עובדות עליו - אם הוא לא היה רוצה להישאר עם טיילור הוא היה עוזב, אין לי ספק קטנטן בעניין. אני חושבת שזה מאוד קטנוני להשוות בין מספר הילדים של ברוק למספר הילדים של טיילור, במיוחד כשהילדים של טיילור הם כבר מבוגרים וטענת "הם צריכים אבא" כבר הרבה פחות תופסת לגביהם. אם יהיה baby bait בכל הסיפור הוא יהיה RJ וזה יבוא מהצד של ברוק. ברוק מומחית בלנצל את הילדים שלה (ולאו דווקא של רידג'!) כדי לסחוט את רידג' להיות איתה.
"יחסית לשנים שבהם הוא חי עם טיילור הנישואים לברוק הם ממש אבל ממש קצרים. חוץ מזה שאם טיילור חיה, אז ברוק באמת לא אישתו." רידג' וברוק נשואים כמעט שנה והם מכירים שנים. אם היא היתה במקום הראשון עבורו הוא בחיים לא היה פולט כזה משפט ובכלל לא חושב להתנצל עליו. הטענה ש"אם טיילור חיה אז ברוק באמת לא אשתו" אינה במקום, כי רידג' לא יודע את זה. ברוק היא זאת שישבה לצדו באותו הרגע והחזיקה לו את היד. שום דבר לא יכול לתרץ את ההתנהגות הגועלית שלו באותו הרגע, חוץ מאולי שהוא אמר באמת את מה שהוא מרגיש.
הנשיקה עם ברידג'ט - דעתי ידועה בעניין ואין לי כוונה לחזור עליה בפעם המיליון (Kazz, don't go there
).
"ובקשר למה שכתבת-טיילור באמת קיבלה את הכול על מגש של כסף. אמנם לא ראיתי די הרבה פרקים, אבל רק מהמפרקים שראיתי, הבנתי שמאז ומעולם כולם בסידרה העריכו את טיילור. אז היא פשוט קיבלה את ההערכה הזאת, היא לא נילחמה עליה כמו ברוק שמעולם לא קיבלה אותה (או עד לזמן האחרון). ויחד עם ההערכה הזאת היא קיבלה את ריג'. ולמה? כי פשוט היה לו תמיד קל יותר לבחור בה. כל העולם לא יצא נגד הבחירה שלו כשזאת היתה טיילור. להפך-כולם הריעו לו. וכולם כן יצאו נגדו כשהוא היה עם ברוק." אני חושבת שרוב האנשים אהבו את טיילור בגלל שהיא אף פעם לא פגעה בהם, בניגוד לברוק. אני גם חושבת ש"כולם" מתייחס בעיקר לסטפני. אריק תמיד היה מאוד-מאוד פרו ברוק. ת'ורן היה ידיד מאוד טוב שלה, עד שהיא זרקה אותו לטובת מרדפים אחרי רידג' וסקס עם הבעל של הבת שלה. היי, אל תשכחי שמורגן שנאה את טיילור
הבחירה של רידג' בטיילור לא תמיד היתה כ"כ קלה ולא תמיד היו לו הרבה תומכים. שוב, אני חושבת שאת מתייחסת רק לסטפני, ולמרות שאני סוגדת לאישה וליכולתיה אני חושבת שאת מאוד מגזימה בהשפעה שאת מייחסת לה על ההחלטות של רידג'. רידג' מעולם לא התחשב יותר מדי בדעה של סטפני או של כל אחד ותמיד הוא עשה מה שנראה לו לנכון. אדרבא, הרבה פעמים הוא דווקא נהנה לעצבן את סטפני ולעשות לה דווקא. כל השאר, כמו שאמרתי, היו די ניטרלים או דווקא פרו ברוק.
"אבל מה לעשות, שעל החלום הזה בעצם בנויה הדמות של ברוק. אלולא החלום הזה, היא כבר היתה ממזמן הופכת למעיין טיילור, רק עם גבר אחר." היא כבר טיילור, רק לא משכנעת.
"ובעצם, אם להודות בזה, אז ככול שברוק מיסכנה יותר, אני אוהבת אותה יותר." מסתבר שמעריצי ברוק מזוכיסטים ממש כמו הדמות שהם מעריצים
אני הולכת לסכם עכשיו את דעתי בפעם האחרונה ומתחייבת לא לחזור לדיון הזה יותר. רידג' אהב את כל הנשים שהיו איתו, אבל יותר מכל הוא אוהב את עצמו. רידג' בוחר רק במה שנוח לו ובמה שמתאים לאינטרסים ולרצונות שלו באותו הרגע. רידג' לא מוכן לקבל מציאות בה רק אישה אחת מתחרה עליו ולכן הוא שומר את האקסיות שלו על אש קטנה, גם כשהוא יודע בתוך עצמו שאין מצב שהוא יחזור אליהן כל עוד "שתחיה" עדיין חיה
אני לא חושבת שרידג' אוהב את ברוק כמו שהיא אוהבת אותו. אני גם לא חושבת שהוא היה בעל נפלא לטיילור, אבל ההתנהגות שלו בפרקים האחרונים ממחישה את סדר העדיפויות שלו, בין אם יסתבר שכל הסיפור הזה הוא הזיה או לא. signing off now...אם מעריצי טיילור רוצים להרים את הכפפה ולהמשיך את הדיון שיהיה להם לבריאות. לי כבר מתפוצץ הראש מכל ה"ברוק-טיילור-רידג'" הזה

S c a r l e t t

New member
אמנם מתפוצץ הראש....

אבל אני אחזור להגנת טיילור (עדיין לא הבנתי איך אני המעריצה היחידה שמגיבה לטובתה כאן, טוב שטלי כאן...)טלי, אחלה סניגורית
לעניינו, כולכם ניסיתם להפוך כאן את רידג' לאיזו מין בובה על חוטים, "סטפני אוהבת את טיילור- אז רידג יבחר בה" ממתי סטפני היא זו שקובעת עם מי רידג' יהיה? נכון היא אמנם מתערבת ומנג'סת אבל רידג' אף פעם לא הקשיב ולקח ברצינות את דעותיה בנוגע לנשים בחייו. טיילור לא הגיעה כאיזו מלאך משמים, היא הרוויחה בכבוד ובעבודה את היחס שהיא מקבלת מכולם, היא התנהגה כמו בן אדם, עזרה לאנשים, האמינה באמבר ותמכה בה כשאף אחד כבר לא הסתכל לכיוונה, אפילו כשהדבר יכל לסכן את נישואיה. עברו עליה חיים קשים ושום דבר לא הונח לה על מגש של כסף, אבא מהמר, אמא שנפטרה, בעל מכה ולא, ממש לא ממעמד גבוה. וברוק לעומתה לא ניסתה אפילו להיות טובה ולעזור למישהו חוץ מלעצמה. היא התחילה עם הסתרת המכתב מקרוליין, המשיכה בפיברוק הריונות, בתככים זולים ובניסיונות פיתוי אינסופיים של גברים נשואים. וכמובן יש את כל הפרק של ניצול לא נתפס של הילדים שלה לטובתה, ואיך נשכח את העובדה שיש לה בת מהבעל של הבת שלה. אני מודה, קשה לי לתפוס איך אתם, מעריצי ברוק, עדיין רוצים לראות אותה עם גבר שברור שלא מעריך אותה (לא שיש לי ספק למה...אין הרבה מה להעריך) ולא אוהב אותה ברמות שהיא אוהבת אותו. עוד מיומה הראשון בסדרה היא חולמת על חיים איתו ואילו הוא איכזב אותה פעם אחר פעם. בתור אישה הייתי קוראת לזה השפלה ולא מסתכלת לעברו של הגבר הזה מבט נוסף ואילו היא ממשיכה לרדוף אחריו ולזרוק את עצמה עליו. ואתם, עדיין רוצים בקשר הזה. אני נאצלת להסכים עם טלי, קצת מזוכיסטי מצידה ומצידכם... בתור מעריצת טיילור, כרגע לא כ"כ מפריע לי אם טיילור בסופו של דבר לא תהיה אם רידג'. היה להם טוב ביחד, הוא אהב אותה, העריך אותה והיא היתה מאושרת איתו אבל אולי התקופה נגמרה, עם כל מה שנהיה מרידג' בזמן האחרון אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה אותו עם טיילור (אלא אם כמובן הוא יחזור להיות המקסים שהוא היה פעם...
). אני רוצה שלטיילור יהיה טוב, ואם זה אומר גבר אחר so be it.

רק אעיר לגבי ההשפעה של סטפני

אפשר לומר לנצח שלרידג' ש דעה משלו, אבל כשיש לך לובי חזק נגד דמות מסוימת ואתה רואה אותה למשל בסיטואציה מסוימת (ע"ע ברוק ורידג' בונציה), זה לא משנה שלדמות יש דעה משלה, הסיטואציה תגרום לה לעשות משהו אחר. ואני משליך את זה ישר לרידג'-טיילור: שנים של הסתה מטורפת מצד סטפני ומצד המשפחה כן השפיעו על רידג'. זה חלחל איפשהו. רידג' הוא לא אדם אטום.

S c a r l e t t

New member
ממש לא מסכימה

אם מה שאתה אומר נכון אז רידג' עדיין היה תחת ההשפעה הזאת ולא היה פונה לברוק גם כשטיילור מתה. עובדה שסטפני עדיין קודחת לו כל הזמן שברוק לא טובה בשבילו ובשביל הילדים והוא דואג להעמיד אותה במקומה ולהשתיק אותה

למעלה