../images/Emo58.gifארה"ב היומי - Brooke Who?
כשהבלונדיניות בוכות המוזות של בראדלי שותקות. פרק משעמם שכולו בסימן ברוק ואמבר בוכות, כל אחת על מר גורלה. אמבר בוכה כי ת'ורן צרח עליה ופיטר אותה וברוק בוכה כי זה התפקיד שלה בסדרה. מכיוון שהשיחה בין ניק לברוק היתה משעממת ביותר, אתמקד בפרטים הקטנים שמשכו את תשומת לבי: 1. אמבר מחכה למעלית אחרי שהיא מסולקת מהבניין ויש לה פלאשבקים עלק-מרגשים לפעמיים שהיא אשכרה באה לעבוד בספקטרה. חשבתי שברגע שהמעלית תגיע היא תיפול לפיר ותתרסק למטה ואז הדרמטיות המוגזמת הזאת will make sense, אבל לא
. יאללה יאללה, אפשר לחשוב שלא מפטרים אותה כל שני וחמישי ממקום עבודה שהיא לוקחת את זה כ"כ קשה. תמוהה מאוד האמבר הזאת. 2. חריץ הישבן של מורגן כיכב בפרק בכל פעם שהיא התכופפה, ממש כמו אצל בנות ישראל החסודות. גם העגילים תפסו יותר מדי מקום במסך - לא כבד לה על האוזניים? בכלל, שמתי לב שהעגילים האלה, שנראים יותר כמו שנדלירים, מאוד פופולרים עכשיו בהוליווד ואני תוהה למה. אופנה מזעזעת ביותר. 3. הפלאפון של רידג' מגניב. גם אני רוצה. 4. גולת הכותרת - רידג' מזהה את מורגן אבל Brooke who? תודו שזה היה מצחיק. מעתה והלאה אלך גם אני עם הדרכון שלי בארנק, למקרה שג'ינג'ית כוסית תחטוף אותי לטיול מסעיר באיטליה ותרצה לבצע בי את זממה.
כשהבלונדיניות בוכות המוזות של בראדלי שותקות. פרק משעמם שכולו בסימן ברוק ואמבר בוכות, כל אחת על מר גורלה. אמבר בוכה כי ת'ורן צרח עליה ופיטר אותה וברוק בוכה כי זה התפקיד שלה בסדרה. מכיוון שהשיחה בין ניק לברוק היתה משעממת ביותר, אתמקד בפרטים הקטנים שמשכו את תשומת לבי: 1. אמבר מחכה למעלית אחרי שהיא מסולקת מהבניין ויש לה פלאשבקים עלק-מרגשים לפעמיים שהיא אשכרה באה לעבוד בספקטרה. חשבתי שברגע שהמעלית תגיע היא תיפול לפיר ותתרסק למטה ואז הדרמטיות המוגזמת הזאת will make sense, אבל לא