ארה"ב היומי - Brooke Who?

girlontop

New member
../images/Emo58.gifארה"ב היומי - Brooke Who?

כשהבלונדיניות בוכות המוזות של בראדלי שותקות. פרק משעמם שכולו בסימן ברוק ואמבר בוכות, כל אחת על מר גורלה. אמבר בוכה כי ת'ורן צרח עליה ופיטר אותה וברוק בוכה כי זה התפקיד שלה בסדרה. מכיוון שהשיחה בין ניק לברוק היתה משעממת ביותר, אתמקד בפרטים הקטנים שמשכו את תשומת לבי: 1. אמבר מחכה למעלית אחרי שהיא מסולקת מהבניין ויש לה פלאשבקים עלק-מרגשים לפעמיים שהיא אשכרה באה לעבוד בספקטרה. חשבתי שברגע שהמעלית תגיע היא תיפול לפיר ותתרסק למטה ואז הדרמטיות המוגזמת הזאת will make sense, אבל לא
. יאללה יאללה, אפשר לחשוב שלא מפטרים אותה כל שני וחמישי ממקום עבודה שהיא לוקחת את זה כ"כ קשה. תמוהה מאוד האמבר הזאת. 2. חריץ הישבן של מורגן כיכב בפרק בכל פעם שהיא התכופפה, ממש כמו אצל בנות ישראל החסודות. גם העגילים תפסו יותר מדי מקום במסך - לא כבד לה על האוזניים? בכלל, שמתי לב שהעגילים האלה, שנראים יותר כמו שנדלירים, מאוד פופולרים עכשיו בהוליווד ואני תוהה למה. אופנה מזעזעת ביותר. 3. הפלאפון של רידג' מגניב. גם אני רוצה. 4. גולת הכותרת - רידג' מזהה את מורגן אבל Brooke who? תודו שזה היה מצחיק. מעתה והלאה אלך גם אני עם הדרכון שלי בארנק, למקרה שג'ינג'ית כוסית תחטוף אותי לטיול מסעיר באיטליה ותרצה לבצע בי את זממה.

גדול, טלי! כל מילה כתובה בסלע!..

1.הקטע עם העגילים עכשיו "אין" בכל קליפורניה, אולי אפילו כל ארה"ב. לי יש בעיה רצינית עם זה, כי החורים שלי באוזניים נסתמו כבר לפני שנים, והאופנה הזאת, כמה שתהיה זוועתית, הולכת ומתחזקת. 2.באמת לחריץ של מורגן היה היום תפקיד יותר רציני מאשר לברוק וניק יחדיהם. 3.נראה לי שרידג' חזר כ"כ אחורה שהוא חושב שהוא בתיכון, יוצא עם מורגן. בגלל זה הוא לא מכיר את ברוק. חכי שהוא יראה את הבלורית הלבנה הסקסית שלו במראה ויבין שבמצב כזה אף אחת לא תילך איתו לפרום...

לינה18

New member
../images/Emo58.gifכמה שאלות

זה כבר בטוח שריג' איבד את הזיכרון וחזר אחורה לתקופה שבה הוא היה עם מורגן? והאם היה קטע בפרק שבו הוא רואה את ברוק ולא מזהה אותה?

faery18

New member
אתן רוצות להגיד לי שגם במתקדמים

רון מוס עדיין שם מוס על הבלורית הכסופה שלו
מעניין אותי לדעת-האם השיער של רידג' כבר הפך ללבן

girlontop

New member
מי יודע מה הולך בראש שלו?

הוא מזהה את מורגן, אבל לא זוכר את מה שהיא עשתה. אולי הוא רק זוכר שקוראים לה מורגן, אין לי מושג. הוא נראה מבולבל לחלוטין ולא נראה לי שהוא חזר לתקופה כלשהי. הוא לא ראה את ברוק מאז שהיא ביקשה ממנו לעזוב את הבית והוא גם לא יראה אותה הרבה מאוד זמן עכשיו.

sashkashurik

New member
לדעתי,

הוא זיהה את מורגן כי כשהוא חזר להכרה אחרי שהוא נפל, היא אמרה, זאת אני, מורגן! יכול להיות שהוא בכלל לא זיהה אותה, אלא סתם רואה בחורה ועכשיו הוא יודע שקוראים לה מורגן כי היא אמרה לו. לא יודעת, מכזה בוקס מסכן ככה מאבדים זיכרון? מה, הוא בן 80? לגבי האופנה אין לי מה להגיד - בקושי יש לי זמן בבוקר ללבוש את אותו טרנינג כל יום, אז עגילים? מה זה בכלל?

NOA N1

New member
שאלה?

מה אומרים הספויילרים, בריגיט וניק יהיו ביחד? אני בכלל לא אוהבת אותם.

לינה18

New member
זאת ניראת לי הגירסה הכי נכונה

כי פשוט לא יתכן שהוא זיהה את מורגן, מבלי לזכור מה היא עשתה לו, ומבלי לחזור אחורה לתקופה שבה הם היו ביחד.

למעלה