אפשרי לגבי גיא

shirlyg1

New member
../images/Emo58.gif אפשרי לגבי גיא

שמועה איך גיא כן יגיע לגמר פורסם במקור על ידי tomer436 תקשיבו... יש עוד שמועה שאני לא יודע אם היא נכונה או לא, בלבן: יש 2 בגמר, שהם נטע לי ועידן, עכשיו, בתוכנית שלפני הגמר יש הצבעה של המושבעים, בין מושבע למושבע, ומי שמקבל את הכי רבה קולות חוזר... וזה די הגיוני, כי- הנה מה שאני חושב שיצביעו... מירית-גיא גיא-איתי איתי-גיא אנסטסיה-גיא אריק-אנסטסיה (לדעתי הוא לא מצביע למי שהוא באמת רוצה, והוא מצביע למישהו "חלש" מכיוון שהוא לא רוצה שיווסף יתרון למישהו אחר) איגור-יואב אפרת-יואב, כנ"ל למה שרשמתי אצל אריק אופיר-אריק יואב-איגור * מן הסתם אסור להם לבחור בעצמם ** גיא מוביל עם 3 נק' י נשמע הגיוני, לא? תראו,אני נוטה להאמין לו,הוא רשם את זה ממש מפורט. יש דבר עיקרי שלא חשבתם עליו,אם עשרת המודחים הראשונים קיבלו הזדמנות לחזור,מדוע שהתשעה הבאים לא יקבלו הזדמנות? ושוב אני חוזר על זה,המידע לגבי שלישיית הגמר התפרסם במאמר רישמי,ולכן השמועה הזאת נשמעת מאוד אמיתית. __________________ חזרתי ולתמיד

Santino Marella

New member
זה נכון ../images/Emo58.gif

ובגלל שכל המושבעים מבלים ביחד מהרגע האיחוד שאפרת עפה ועד הגמר , אז יהיו את עידן ונטעלי בגמר, ואז גיא יתווסף ויש לו הרבה נקודות זכות כי הוא בילה עוד איזה שבועיים במחיצת כל אלה שהודחו, ורכש את אהבתם, חוץ מהעלובים שיצביעו לעידן שזה יואב ואיגור.. ובגלל זה לדעתי גם גיא יזכה.. לא סתם שמו אותו בתמונה הזאת עם הלפיד שכל ה20 ביחד ראשון

andy181

New member
אם זה נכון אז זה פשוט כל כך

מגוחך. למה שמישהו יגיע לגמר בגלל הצבעה...זה פשוט אדיוטי. ואם ההפקדה עשתה באמת עשתה את זה היא זילזלה בעצמה ובצופים שלה.

מימי2411

New member
יש לי הרגשה שהסיפור של גיא כמו

כמו הסיפור הישרדות הקודם נועם טורי לפי הרגשתי

גידעון1

New member
אם זה נכון אז מדוע כל מושבע לא מצביע לעצמו?

מן הסתם האינטרס העצמי גובר על אינטרס לאחר.

omg wtf

New member
אם זה המצב אז זאת דפיקה לא נורמלית

כי לא רק שגיא הדיח רק את אפרת - מושבעת 1 מתוך 10, וברור שלאחרים אין טינה נגדו, אז גם הוא מבלה איתם שבועיים בכיף בוילה. אין סיכוי לאף אחד שיגיע לגמר נגד גיא, אם הוא חוזר ב"טוויסט" כזה.

רגע שניה משו לא הגיוני

אם הגמר הוא בשידור חי איך את יודעת מי הצביע למי

חחח אתם נואשים אה?!

תקשיב חמוד... אסור בתכלית האיסור להחזיר מושבע למשחק, ברגע שמודח הופך להיות מושבע - הוא מחוץ למשחק יש חוקי פורמט - יש חוקים שניתן להתאים לכל רוכש פורמט ולשחק איתם כגון: משימת ווט, מספר מתמודדים, מספר המשימות, פרסים וכו' אין להחזיר שורד שהודח והגיע למועצת שבט כמושבע - חוק פורמט מספר 1 ויש לזה סיבות.. כאשר גיא מגיע למועצת שבט - הקלפים של השבט נחשפים במועצת השבט ובכך גיא מודע למתרחש נוגד את חוקי המשחק! גיא הוצא מהמשחק סופית... מצטערת לשבור לך את האשלייה, תתמודד

bvb6

New member
גיא מתארח בוילת המושבעים עם אפרת

אולי גם נחזיר את נועם מהישרדות 1

למעלה