אפרנטיס 707+708

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif אפרנטיס 707+708

הדבר שאני אוהב העונה שהעריכה ממש השתפרה, הרעיון של לוותר על תקציר המיותר של הפרק הקודם, ובמקום להראות שוב את הבורדרום ואת השיחות בין האנשים בזמן ואחרי הבורדרום גורם לסידרה להרגיש יותר כמו "סיפור" מתמשך, מאשר תוכנית של "משימה-פרס-בורדרום". אחרי שני הפרקים האחרונים השנאה שלי לסינרג'י רק התחזקה, כל כך נמאס לי לראות את הבריטי ההיפראקטיבי עם המבטא המוגזם שלו (הוא עושה את זה בכוונה! אני בטוח!) יחד עם 2 הכלבות האחרות שעסוקות בללקק לו כל היום. בתחילת הסידרה חשבתי שהאשמות של בראנט לגבי שאר הקבוצה שלו הן מופרכות לגמרי, אבל אחרי שני הפרקים האחרונים אני לא בטוח; עושה רושם שבסינרג'י קיימת קליקה סביב שון שאלה שלא בה פשוט "משקל עודף" מבחינתם. גולדראש אולי מפסידים, אבל לפחות אין להם מנטליות של ילדים בתיכון. ס"כ, יש לי הרגשה שהמנצח יהיה אחד מהגולדרשים הנותרים, שרמיין או לי, הם גם אלה שהעורכים טורחים להראות את המחמאות שטראמפ נותן להם, ניצחון של שון יהיה מזוויע,לתמי אין שום סיכוי,אנדריאה היא הביטצ' של העונה ככה שמסינרג'י האופציות הן אלי או רוקסן, הניצחון של כל אחת מהן,עד עכשיו, לא יהיה נורא, אבל זה לא נראה לי הכיוון הכללי של העריכה העונה.

willo

New member
../images/Emo58.gif 506-507-508

שאלה בחשבון - ראש השנה היה בפרק 3, יום כיפור בפרק 6, כלומר צילמו שלושה פרקים בעשרה ימים! אז למה הוא קורא לזה שבוע שש? ההעפה של ברייס נבעה מהטמטום שלו, גם אם הוא צודק לגבי לי (והוא לא) הוא צריך להבין שאם טראמפ הי מפטר את לי בגלל זה הוא ההי זוכה לתביעה מהליגה נגד השמצה, נו באמת. אם אני הייתי ברייס הייתי אומר ההפך, הייתי מבקש שכולם יגיעו לחדר הישיבות ואז לני ההי עף. ההעפה של לני הייתה נכונה - הוא הוכיח שהוא לא יכול לבצע, הוא יודע לתת ביקורת (מצחיקה), הוא לא יודע לקחת את המושכות, הוא חשף את לי ובכך נתן לו, לדעתי, מעין חסינות לפרק הבא, כי לי יצא "גבר". לזלי עפה מאוחר מדי, כל הניהול שלה היה שגוי (היא הייתה נגד לי ולכן לא הורידה את המחיר), והיא לא עשתה כלום עד אז. טארק - אני לא מבין איך הוא עוד שורד, אבל אני לא רואה אותו מגיע עד הסוף, שרמיין - בשתי משימות היא היתה כמעט הכי חלשה, מייקל - כמנהל משימה הוא היה גרוע, אבל הוא יכול להתקדם ולי - מסומן לרביעיה אם לא יותר מזה. לגבי סינרג'י - תאונת דרכים משותפת תפטור לי את הבעיה - אללי ותמי פשוט מחורמנות בטירוף על שון המזויף ואנדאה מגעילה בטירוף.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אז אני מבין שאין לך יותר מידי פייבוריטים כרגע אה? לגבי שרמיין, תראה את הפרקים שוב, היו קטעים בהם היא היא הייתה חלשה וקטעים בהם היא הייתה חזקה, טראמפ אפילו החמיא לה באחד הבורדרומים.

willo

New member
../images/Emo58.gif

נכון המצב בשוק חלש, אני אזרום עם זה כי לדעתי העריכה השתפרה, ומראים יותר קונפליקטים (ואין סיכוי שסירי תזכה |
|).

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שאני והאחרים פה לא צופים באותה תכנית לי מעלה לי את העצבים כל פעם שהוא עולה על המסך בא לי פשוט להכנס ולתת לו אגרוף ולמרות שזה נשמע מוזר הוא מעורר בי אנטישמיות קלה אפשר לאמר כל השפה הזאת, כל ההבעות פנים, ההופעה הכללית הוא פשוט מטריד אותי, ואני לא היחיד לפי מה שאני קורא בארה"ב יש גם המון שחושבים כמוני. ומיילא מטריד, גם רנדל וגם קלי היו מטרידים אבל הם לפחות עשו עבודה טובה הוא פשוט עומד שם ומשחק אותה "עובד" כשבעצם לא הייתה לו תרומה משמעותית באף משימה אפילו במשימה שהוא ניצח אני כמעט לא ראיתי אותו הוא יודע לדבר יפה בבורדרום ולהציל את עצמו לא נראה לי שזה יצליח לו עוד הרבה זמן זה עבד עד עכשיו רק לכוסיות וגם זה כמו שראינו בעונות 2 ו 4 פג תוקף בפיינל 2 לצדו יש חבורה שלמה של מרקוסים שכולם יושבים ומגמגמים ואין להם מושג מה הם עושים שם זה היה ממש בולט במשימה הראשונה "אני הייתי צריכה לחשוב על משהו לדבר כדיי שלני יתחיל אחריי" נו באמת, מה זה אמור להיות? את לא יכולה לחשוב עם הראש שלך? ההגנה הזאת של לי על לני הייתה ממש פאתטית לפי דעתי מיילא אם היה כמו רבקה והיה אומר שהוא עושה את זה מסיבות מקצועיות אבל לא, הוא פשוט אמר "לני גרוע אבל הוא חבר שלי" יש לו מזל שטראמפ החליט לראות את זה בעין חיובית כי זה יכל להיות גם ממש אחרת במשימה השניה זה כאילו המפיקים חזו את מה שאני חושב אני בדיוק אמרתי לעצמי כמה מעניין יהיה אם מייקל יעבור לגולדראש ואז זה יהיה ממש "הקבוצה הטובה" מול "הקבוצה הגרועה" ואז בדיוק הוא החליט לעבור, יופי לי ויופי לסינרג'י בקשר למשימה עצמה בכלל לא שמתי לב אליה היא הייתה ממש משעממת ומרדימה אבל מה שכן יצא טוב מזה זה שאנדראה עכשיו 2-0 ויהיה מאוד קשה להדיח אותה אני לא מפנטז שהיא תנצח כי לא נראה לי שיש סיכוי לכך אבל אני רוצה שתגיע רחוק התחלתי ממש לאהוב אותה בשניי הפרקים האחרונים היא IN YOUR FACE, לא מפחדת להגיד מה שהיא חושבת ובניגוד לאחרים שסתם מתלוננים היא מציגה את הרעיונות שלה על השטח אני מושך בעדה ובעד רוקסן אצל שון קיבלתי הערכה בפרק הקודם אחריי הניצחון שלו ואני חושב שגם הוא יהיה מועמד טוב תמי צריכה קצת יותר להראות את עצמה, לפי דעתי יש לה פוטנציאל ועל אלי אין לי מה לאמר, אני לא מתחבר אליה אבל טוב, אי אפשר שהכל יהיה מושלם

../images/Emo58.gif

למה לתמי אין סיכוי? היא היחידה שהפסידה כשהייתה הפרוג'ט מנג'ר ועדיין הוצגה באור מאוד חיובי. אני חושב שהמנצחת תהיה רוקסן, שרמיין או תמי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

למה אין לה סיכוי? א) היא בלתי נראית ב) בכל 4 העונות אני לא חושב שטראמפ בחר במתמודד שהפסיד בתור פרוג'קט מנג'ר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא אוהבת את שון. הוא בערך היחיד שאני אוהבת מסינרג'י. לי היה מצוין ב-508. רק חבל שהוא התחיל את המו"מ ב-3 דולר. היה צריך להתחיל ב-4 ואז להגיע ל-3 ולמכור 1000 חתיכות. אבל יש לו ביצים והוא לוקח סיכונים - וטראמפ אוהב את זה. חוץ מזה, חבל על לני. מי יספר בדיחות ברקע עכשיו? וחוץ מזה 2 - 2 משולשי פיצה עם הודו באמצע? איכס.......

../images/Emo58.gif

העונה הזאת פשוט מעולה, אני נהנה מכל שנייה. אני שמח שמייקל עבר, עכשיו כמו שנועם אמר - הרעים נגד הטובים. וגולדראש הם הטובים. אני מאוד רוצה שהמנצח יהיה אחד מהם. אני לא סובל את סינרג'י. הזוכה יכול להיות שרמיין, רוקסן או אלי ואולי גם לי. הפייבוריטית שלי היא שרמיין.

FunkyBrass

New member
למה היו שני פרקים? ../images/Emo58.gif

מישהו יודע? לי אין שום פייבוריט העונה. כולם כולם גרועים. רוקסן היא היחידה שאיכשהו נראת בסדר, אבל גם לא. אנדראה איומה, אני שונאת אותה.

למעלה