אניג'ל עונה 4 פרק 10

Angelus

New member
Angel 4x10 ../images/Emo58.gif

וואי הפרק נראה טוב
אנג´ל וקורדי (לדעתי) יישכבו בשביל שאנג´ל יאבד את נשמתו, שוב. אבל אם זה באמת מה שייקרה- קורדיליה הזאת.. הפכה לשרמו** במקצת, לא? קודם אבא.. הבן שלו.. אבא שלו, שוב... מה נסגר
חשבתי שאולי יביאו את באפי בשביל שאנג´ל יאבד את נשמתו וזה ממש חיקוי עלוב אם הוא יאבד את נשמתו בגלל קורדיליה (Damn you Joss). זהו..

BloodySpike

New member
אנגל 4X10 הפרק הכי ענק שיכול להיות

פשוט מדהים אין מלים שיתארו את ההפתעה שלי בסוף פשוט ענק!!!

talrv

New member
How? What? How? (אין ספויילרים)

הפרק לא יוצא יום רביעי?????

nAm250

New member
בדיוק ההרגשה שלי ../images/Emo58.gifאנג´ל 4.10

הייתי בהלם. ואני חייבת להודות שכל הפרק לא חשדתי שמשהו לא בסדר (אבל היו כמה דברים שלא הסתדרו לי) למרות שישר הייתי צריכה לשים לב כי פתאום הכל הסתדר והכל נהיה טוב.... ובסוף כשהוא צוחק... הזכיר לי נשכחות! אני כבר מתה לראות את הפרק הבא!!!

BloodySpike

New member
פרק גאוני

הכל הסתדר כל הבעיות נפתרו הכל נהיה שמח (לא מתאים לג´וס) אז הכל היה פנטזיה אנג´ל קיבל אושר מלא וכך הפך לאנ´לס עוד פרק ענק שכתב דיוויד פורי

Better Man

New member
../images/Emo58.gifמה ענק?

כל הפרק היה די משעמם ואיטי כמו כל העונה הזו,אבל ה10 דקות האחרונות היו משובחות ביותר, אבל בכללי הפרק היה רק נחמד, אני בטוח(ומקווה) שהפרקים הבאים הולכים להיות משהו משהו...

Schnickelfritz

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif אנג'ל 4x10

אוקי, אז קודם כל- פרק טוב. הרבה יותר טוב מקודמיו
מה שכן- כל הפרק (וגם לפני, כשרק התחיל כל הקטע בין קורדי ואנג'ל) חשבתי: "מה באפי הייתה אומרת על זה?" ובקטע שהם שכבו כבר דימיינתי לי אותה באה והורגת את קורדיליה ביסורים קשים! כמובן שגם חשבתי: What the hell is wrong with you people?? ופשוט התחלתי לצחוק בסופו של דבר (כי זה כל כך פתטי!! כל הקטע הזה בין שניהם ובין קורדיליה לקונור- היא לא יכלה להשאר עם גרו
) אבל אתם יודעים מה טיפשי
שהם החזירו אותו בלי לחשוב בכלל על באפי (או להודיע לה אפילו!)- הרי לאנג'לוס יש אובססיה נוראית לבאפי והוא פגע בה יותר מבכל אחד (חוץ מאולי דרו
), אז איך הם לא חושבים על להתקשר בכלל
מה שכן- אני מתה על אנג'לוס! הצחוק שלו פשוט שווה
מתה לראות את הפרקים הבאים
(אבל אללל תגלו ספויילרים!!! לא!!!
)

Angelus

New member
מישהו יודע מה קורה פרק הבא? שני פרק

ים הבאים? אם זה לא הורס בבאפי תספיילרו אותי חופשי

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif לפרקים שלא שודרו-אנג'ל

אני ממליץ לך בחום לא לקרוא... אבל אם אתה כל כך רוצה לדעת.. אתה בטוח? אז ככה בפרק הבא אנג'לוס יהיה עדין בכלוב ויתחיל לסכסך בין פרד גאן ווסלי וקונור וקרודילה היחידה שתצליח ליצור איתו מגע בפרק אחרי זה אני חושב שאנגלו'ס יצליח להשתחרר ויעבוד עם החיה ו ו4x13 ישחררו את פיית' מהכלא וב4x15 קורה גם משהו מעניין אבל אני לא אגיד לך כי זה ממש יהרוס לך!!!

יערה5

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל אין לי מושג איזה עונה

זה נראה לי כל העונות
(הרבה ספויילרים!!!) איך אנג'ל נהיה רע?? ואיך יש לקורדיליה כוחות? ולמה קורדיליה לא עם ווסלי?(כלומר היא עם הבן של אנג'ל(קונור קוראים לבן שלו?) אני לא רואה אנג'ל לכן יש לי הרבה שאלות

הייזל

New member
|ספוילרים לאנג´ל כל העונות|

אנג´ל כל העונות! אנג´ל הפך לרע כבר בעונה השניה של באפי(איפה היית?) ואז הוא חזר מהגיהנום טוב. היה מקרה נוסף שבא הפך לאנג´ל איזו שחקנית פוסטמה שמה לו אקסטזי בשמפניה. לקורדיליה יש כוחות מאמצע העונה השלישית של אנג´ל. זה התחיל מזה שכשדויל(תסתכלי במילון המונחים כדי לדעת מי זה) החליט להקריב את עצמו כדי להציל קבוצה של בני כלאיים בגלל שהוא היה מואהב בקורדי הוא נשק לה ואז החזיונות שלו עברו לקורדי(עונה ראשונה, אנג´ל, באמצע). באמצע העונה השלישית יום הולדת 21 של קורדי היא מקבלת חזיון שכמעט הורג אותה וניתנת לה ההזדמנות לבחור בחיים אחרים כשהיא רואה מה זה יגרום לאנג´ל היא מחליטה לבחור בחיים המקוריים שלה והופכת בחלקה לשד. אז היא מרחפת באוויר, החזיונות לא מכאיבים לה יותר והיא יוצרת זוהר שבעזרתו היא מחסלת אויבים וכלי נשק וגם מרפאה במקרים מסויימים. אחרי שבפרק האחרון של העונה השלישית של באפי ווסלי וקורדיליה התנשקו בצורה מאד לא מוצלחת ומאז הם רק ידידים טובים. לבן של אנג´ל אכן קוראים קונור. וזה היה זה בקיצור נמרץ

Schnickelfritz

New member
אה, וגם שכחתי ../images/Emo58.gif אנג'ל 4x10

הם דיברו עברית
זה היה משעשע, אני אוהבת שמדברים עברית בסדרות וסרטים אמריקאים (כי הם לא מבינים ואנחנו כן!) אבל לא הבנתי את סדר האותיות של ווסלי...

אבל אתם בכלל לא ../images/Emo58.gif 4X10

מתלהבים! אתם לא קולטים?!?! אנג'ל אמר את זה! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר! הוא אמר באפי!!!!! הוא כ"כ אמר באפי!! כן כן הוא אמר! לא סתם - הוא אמר באפי! באפי באפי באפי! אנג'ל אמר באפיייייייייי כן כן כן הוא אמר באפי!!!!! בטחחחחחחחח הוא אמר באפי! !!!!!!! באפי! הוא אמר באפי!!!!! אני מודעת לכך שאני משוגעת, תודה.

talrv

New member
לא שמעת?? ../images/Emo58.gif4X10

כשהוא שכב עם קורדיליה ואז כשהוא הגיע לרגע אושר שלו, והתהפך, הוא מילמל משהו, זה היה "באפי"!!! הוא אמר הוא אמר הוא אמר הוא אמר הוא אמר הוא אמרררר!

Schnickelfritz

New member
אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif (../images/Emo58.gif אנג'ל 4x10)

הוא שכב עם ק-ו-ר-ד-י-ל-י-ה
מה זה משנה מה הוא אמר. בעההה

talrv

New member
בטח שזה משנה (../images/Emo58.gif 4X10)

ותרשי לי לצטט משיחת אייסיקיו: - זה שאנג´ל צעק באפי, זה אומר שהוא עדיין אוהב אותה, נכון? - בטח!!!! זה אומר שאפילו כשהוא שוכב עם קורדיליה, וכשהוא מגיע לרגע האושר שלו, האושר הנצחי והאמיתי שלו יהיה עם באפי, והוא אף פעם לא ישכח אותה ואת הרגע הזה שהוא היה מאושר בפעם באמת, בפעם הראשונה בחייו, כשהם שכבו.

IDOffryn

New member
נכון!!../images/Emo58.gif410

זה היה כל כך חלש בכלל לא שמתי לב! רק בפעם החמישית שראיתי את הקטע פתאם שמעתי אותו אומר את זה! ואייייי הוא אמר את זה! הוא אמר באפי! באפי! לא קורדי! ב=א=פ=י!

למעלה