אנטרפרייז 3x18

Bajoran Priest

New member
../images/Emo58.gif אנטרפרייז 3x18

איזה פרק יפה- דאמאר הופיע בו !
אהה... וחוץ מזה... טוב, בטח לא פרק מדהים...אבל לא כזה גרוע כמו שאיציק תיאר אותו. אם כבר ההחלטה של ארצ'ר היא נושא לדיון ומחלוקת, ואם כבר פרק של אנטרפרייז מהעונה השלישית מעורר דיון מוסרי- מי אנחנו שנגיד לא? לדעתי, אמנם קשה לראות את פיקארד עושה את אותו הדבר, אבל אני חושב שאם היו שמים אותו בסיטואציה דומה, אולי הוא גם היה עושה את זה. אני די בטוח שסיסקו היה עושה את זה(ראיתם מה הוא עשה לאדינגטון? ובעזרת גאראק לרומולנים כדי להכניס אותם למלחמה?). טוב, אולי ג'נוויי לא הייתה עושה את זה.
. (לא הייתי אמור ללכת לראות את call to arms כדי לכתוב עליו? הממ...אני כנראה פשוט מפחד. ההווו...דאמאר....
)

Bajoran Priest

New member
ונכון....../images/Emo58.gif

שהחייזרית בונת הספירות ההיא הזכירה את הפימייל שייפ שיפטר?

Bajoran Priest

New member
../images/Emo58.gif 3x21

פרק חמוד: ). הזכיר לי את הימים העליזים של וויאג'ר, לא פלא- בלאנה ביימה אותו. ובכלל-ספינה תקועה בלי דרך לחזור הביתה..מחפשת משאבים, כורתת בריתות, זוגות וילדים בצוות...מטרה משותפת בין-דורית..
. תגידו, זה רק אני, או שכבר ראינו ט'פול זקנה באנטרפרייז לפני הפרק הזה? נו, שוין. אההמממ...מעניין אם נראה את האנטרפרייז השנייה שוב. חשבתי שהם יפוצצו אותה בפחדנות ולא יתמדדו עם ההשלכות. לפחות זה לא קרה והשאירו תקווה כלשהי. אני מקווה שיראו אותם שוב. זה יהיה נחמד.

Bajoran Priest

New member
גם אני...../images/Emo58.gif אנטרפרייז 3x22

מממ התפתחות מעניינת למדי, אם כי די צפויה.. ההערה היחידה שלי היא שחבל ששני גזעי הזינדי "הרעים" הם אלו שיש להם צורות מפחידות לעין אנושית(זוחלים וחרקים)- קולנועי מדי. לפחות, מתחילים לראות סוף לעלילת הזינדי. המוות של דגרה גרם לי להבין שכמעט והיה לי אכפת ממנו החל משלב מסויים.

Bajoran Priest

New member
אוי, וצמי: )

אני לא מתכוון לעשות לך ספוילרים לחלל עמוק תשע.. אני אשתדל לשם לב מעתה.

[TNT]

New member
עם כל הכבוד לפיקרד וג'נווי

עם הם היו במקום ארצ'ר כדור בארץ היה נכחד מזמן

Bajoran Priest

New member
../images/Emo58.gif אנטרפרייז 3x23

מממ..אז הם תיקנו קצת את קולנועיות היתר..החרקים בכל זאת קיבלו קצת שכל בסוף, נו טוב. ממממ. טוב, יאללה, בוא נסיים את העונה.

Bajoran Priest

New member
אוף, דווקא עכשיו קלטת פגומה.

עכשיו צריך לחכות עד שדוד ק. ישלח לי חדשה.. : \

למעלה