אנג'ל 4x14

astrix

New member
אנג'ל 4X14 - אין ספויילר (עדיין)

סתם רציתי להיות זה שפותח את השירור על הפרק. למרות שיקח לי עוד לפחות שלוש שעות עד שהוא ירד. הבוט המעצבן שולח לי ב-17KB, ככה שיש עוד זמן.

אנגל 4X14 ספוילרים

ראיתי רק את הדקה הראשונה של הפרק בנתיים אבל שמתי לב למשהו מצחיק: בפריוויוסלי של 4X13 שומעים את קורדיליה אומרת "the rain of fire, even blocking out the sun takes role into somthing bigger" עם דגש מאוד מוזר על השמש שנשמע ממש מוזר. ועכשיו, ב 4X14 היא אומרת את אותו משפט, רק שעכשיו שינו את הקול שלה וזה יצא עוד יותר מגוחך. היא ממש נשמעת כמו רובוט עכשיו. אותי זה הצחיק....

astrix

New member
../images/Emo58.gifANGEL 4X14../images/Emo58.gif

טוב ראיתי בינתיים את השתיים עשרה הדקות הראשונות וממש אהבתי. הקטע עם פיית במקלחת היה מצויין. וה"שיחה" בין קורדיליה לאנגלוס היתה מדהימה, לא הבנתי בהתחלה של מי הקול המוזר הזה,ואני חושב שזאת היתה טעות מצידה לפנות אליו בתור"my sweet boy" כי אולי זה יתן לו רמז מי היא (אולי זאת הכוונה שלה?), בכל מקרה אני מחכה לשאר הפרק. ttfn עופר.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif414 אנג'ל

היה פרק נחמד.. לא כמו שבוע שעבר אבל עדין פרק טוב... דבר ראשון לורן הצטרף לפתיחה מזל טוב! וגם שינו כמה מהתמונות בפתיחה אוקיי מסכנה פרד.. סך הכל זה לא אשמתה.. אבל היה נחמד לראות אותה ואת גאן מתנשקים(לפחות משהו אחד שלא ידעתי שקורה בפרק..) בכלל היא חמודה! קונור וקורדי.. יאק! שתשאר שם בחדר למעלה.. לא רוצים לראות אותה! וההריון הזה בלעע. בפרק הזה התעסקו ב"מהפך" של פיית' דבר שהיו חייבים להתמודד איתו. וסלי משוגע. אליזה מדהימה!! והסוף!! איזה יופי הוא תפס אותה! ספוילר לפרק הבא
415 4 1 5 לא סתם הראו שם את המזרק, אה? וציפתי לשיחת טלפון של פרד.. טוב נו.. הפרק הבא אמור להיות ע-נ-ק!

../images/Emo58.gif 414 אנג'ל

איזה פרק ענק! יותר אהבתי אותו מהקודם דווקא... אבל כולם עיצבנו אותי עם זה שהם ממש היו רעים לפיית', ממש נפגעתי בשבילה, במיוחד מווסלי! הוא ממש פסיכי תוקע בבחורה המסוממת יתד! קורא לפיית' "כלב חולה כלבת שצריך ליראות בו!" כנות זה כיף אבל לא עד כדי כך... לא אהבתי שגאן ופרד חזרו- אני בעד גאן וג'וון! חוץ מזה שהסוף היה פצצתי! לא ראתי את זה בא! נ.ב די נמאס לי לראות את פיית' חוטפת מכות ושיורדים עליה! אני רוצה שתתכיל לכסח כמו פעם!

../images/Emo58.gif414

אני דווקא שמחתי שהם חזרו להיות ביחד! אני אהבתי אותם! וגם את ליילה ז"ל (
) ו-ווסלי. קורדיליה מכוערת כתמיד.. שונאת אותה!!!!!!!! וקונור כזה מאמיייייייי איך שהוא עשה מול המראה פרצופים של אנג'לוס רציתי לאכול אותו! מסכן שלי הוא שד:< אני בכל זאת אוהבת אותו! מאמי! מתוק! ושקורדיליה המכוערת הזאת עם התירוצים העלובים שלה תתרחק ממנו ומהר! "הם יפחדו כי הוא גדל מהר וירצו להרוג אותו" איזה תירוץ עלוב!! מסכנה פיית'. למה כולם קורעים אותה? פעם היא קרעה את אנג'ל! כל קוטלת קרעה את אנג'ל! אני יודעת שיש הבדל בין אנג'ל לאנג'לוס אבל עדיין, הוא רק ערפד! היא קוטלת! היא אמורה להיות יותר חזקה! בכל מקרה אהבתי את הפרק הקודם יותר, אבל זה היה פרק יפה. וכיף לשמוע את המילה "קוטלת" באנג'ל, לא?

astrix

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 4X14

פרק טוב. נתחיל בזה שהוסיפו את לורן לפתיח,באמת הגיע הזמן. קורדיליה רעה מתמיד, ות'אמת אני מתחיל לאהוב את זה, התגעגעתי לקורדיליה הכלבה מבאפי, ועכשיו היא גם רעה וגם כלבה, וזה תמיד טוב (תשאלו את לילה). חוץ מזה מרמזים לנו שקונור הוא סוג של שד,וזה טוב כי אולי זה יהיה תירוץ מספיק טוב כדי להרוג אותו, ובהקדם האפשרי. עכשיו לנושא המרכזי: האם אנג'ל באמת יערפד את פיית'? זה יהפוך כל רעיון לספין אוף קצת בלתי אפשרי אז אני אומר שלא. למרות שסדרה על קוטלת ערפדים שהיא בעצמה ערפד יכול להיות נושא מספיק מוזר כדי שג'וס ילך על זה. בכל מקרה נראה לי שזה לא יותר מעוד סתם "קליף הנגאר" נוסף מבית אנג'ל, אני באמת חושב שבמהלך העונה הזאת הם מיצו יותר מדי את הטריק הזה למשיכת קהל, במיוחד בפרקים האחרונים שכל פרק ממשיך איפה שקודם נגמר. וכמובן איך אפשר בלי לציין עוד הפעם את פיית' המדהימה, מי יתן לסדרה עוד הופעות אורח משובחות כמוך. זהו בינתים. עופר

Better Man

New member
../images/Emo58.gif414

אין ספויילרים לפרקים מתקדמים בקשר לאם יהפוך אנג'ל את פיית' לערפד. כלל ראשון בטלוויזה, אם לא מראים לך את הדבר הגרוע ביותר בשניה הארחונה של הפרק,אין סיכוי שפרק הבא יהיה יותר גרוע. כלומר, בסוף הפרק לא ראו את אנג'ל ממש הופך את פיית' לערפדה, אז אין סיכוי שבפרק הבא הוא ישלים את המשימה, משהו או מישהו יעצור אותו (לא סופיילרים, זו דעתי). וזה למה אני לא סובל סופים כאלה. בכל אופן, פרק נחמד, לא משתווה ל5 פרקים האחרונים. למטה ספויילר לפרומו של הפרק מה הקטע הזה להראות לנו פרומו לפרק שהקטעים רצינים מתוכו הם בכלל מפרק אחר? הפרומו פשוט הרס לי את הפרק

Better Man

New member
אה ו.../images/Emo58.gifבאפי715../images/Emo58.gifאנגל414

לעוד מישהו הזכיר מה שאמר שווסלי אמר לפיית בפרק הזה למה שאמרה באפי לספייק ב715? "דיי להיות סמרטוט,תחזור לעצמך, קדימה למחמה" בדיוק אותו הדבר רק במילים שונות.

talrv

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif 4X14

הוא.. היא.. הם.. ואז.. עם הסכין.. והשיניים.. ואחרי ש.. והם קפצו.. ווסלי שם.. ואני חשבתי... פיית'.. הוא..
אני בשוק אני בהלם אני המומה!! מה לעזאזל????? פרק ענק!!! פשוט אדיר!!!!!! והסוף.... לא ראיתי את זה בא.. 5 דקות אני צועקת לאנג'ל, נו תגיד לה כבר משהו שיעיר אותה ושהיא תנצח אותך, ואז, עד שהוא אומר לה, וזה נראה כאילו הוא עומד למות.. וואוווו!! אני כל כך בשוקקקקקק!! פרק מצויין!! פשוט מצויין.. ורק עכשיו יצא לי לחשוב על זה. כשאומרים בפרק 8 או 9, שהתשובה ביניהם, זה לא קונור, זה גם לא באמת אנג'ל/וס, זה קורדי! all along! חוץ מהמשחק הנורא של כריזמה, שפשוט צרם לי בעיניים, שאר השחקנים היו מצויינים. וגם העלילה הנפלאה כמובן.. אויי אלייזה.. I missed you so.. ומצטערת על ההודעה ההמומה, שלא אומרת הרבה, הייתי פשוט *כל כך* המומה בסיום.. וואו! טל. (הטדית הגאה!)

Angelus

New member
אנג'ל 415 באפי 716 ../images/Emo58.gif

אחרי שווילו לוקחת את פיית' בחזרה אל סאנידייל בסוף פרק 15 באנג'ל למה היא לא מופיעה בפרק 16 בבאפי? אז חשבתי לעצמי והגעתי למסקנה כי מפרק 7-15 בערך אין הפסקות אפילו של יום (כאילו אם אנחנו חיים בסידרה של אנג'ל) ובבאפי כן יש הפסקות אפילו קטנות.. אז יכול להיות שכן יזכירו את העובדה שאנג'לוס התקשר לדון ושפיית' תבוא מאוחר יותר לבאפי.. אולי בגלל זה הדפוקים האלה ישדרו את באפי בעוד שבועיים ואז יעשו עוד הפסקה של חודש! דפוקים בראש נשבע לכם!!!

The Flash

New member
"רה רה רה!" ../images/Emo58.gifאיינג'ל 414

אין לי מה להגיד חוץ מ:איזה סוף!!!!!!!! איזה סוף!!!!! יואו שיגיע כבר שבוע הבא והפרק הבא!!!!

רה! רה! רה! ../images/Emo58.gif414

מתי כבר ידיע שבוע הבא! גרר באמת איך אנג'לוס כל כך חזק? לבאפי לא היה כל כך קשה לכסח לו את התצורה, אומנם היה לה קשה מבחינה ריגשית וכל זה אבל למשל בתמימות הוא היה די אפס... ומזה הסופר קפיצות האלה מבניין לבניין!? זה ממש מוגזם כבר. ברצינות לפיית' לא הייתה אומר להיות *כל כך* קשה לנצח אותו... וגררר Angelus! בטעות נכנסתי לספוילר שלך ל415! מזל שקראתי את זה כבר במקום אחר אחרת הייתי ממש כועסת על עצמי על הפזיזות...

הייזל

New member
הממ....|ספויילר|אנג'ל עונה 2

אנג'ל הרבה יותר חזק ב"אנג'ל" ממה שהוא היה בבאפי. הוא היה ממש חלושלוש בהתחלה כי הוא התאושש משנים של אכילת עכברושים וחיים בסמטה בניו יורק. אחר שהוא חזר מהגיהנום הוא היה חלש אבל התחזק מפרק לפרק ורואים את זה באיירשוט כשהוא מחסל את השד ההוא לבד. בארבע השנים שהוא חי בלוס אנג'לס הוא רק התחזק ויש גם את התקופה שלפני שהוא שכב עם דרלה שבה הוא לא הפסיק להתאמן.

The Flash

New member
האמת...

רוב ההתחזקות שלו הייתה בבאפי, כשהוא היה אנג'לוס. הוא התאמן כל הזמן! כדי להתמודד נגד הקוטלת לפני שהוא הפך להיות אנג

The Flash

New member
מה שניסיתי לכתוב...

לפני שהמחשב השתגע זה שלפני שהוא הפך להיות אנג'לוס בעונה שנייה הוא היה חלשלוש ולא היה נכס לחבורה זאת הייתה ההתחזקות הכי גדולה שלו כמובן שבאיינג'ל כל הנונ סטופ אקשן גם אימנו אותו אבל המעבר החד מחנון לספר סוס היה אנג'לוס

הייזל

New member
אתה צוחק, נכון?../images/Emo58.gif2-4 אנג'ל

בכל הזדמנות שהיתה לאנג'לוס להתחמק מלהלחם בבאפי הוא ניצל אותה. זוכרים את הפרק שג'יילס ניסה להרוג אותו? אנג'ל בעונה השניה של "אנג'ל" הרבה יותר חזק וגם קופץ על בניינים. רואים את זה גם בעונה השלישית וגם בפרק בעונה הרביעית לפני שאנג'לוס חוזר כשאנג'ל יוצא להציל את קונור הוא קופץ לעומק תעלה וגאן אומר שהוא משוויץ. ככה שלקפוץ עד לקומה שלישית זה לא משהו חדש לאנג'ל/אנג'לוס. אנג'ל תמיד היה טיפוס חזק אפילו כשהוא היה רק ליאם. זאת אחת הסיבות שדרלה בחרה בו.

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gifAngel 4x14

פרק ענק!!! חוץ מהעובדה שקורדיליה ממש מעצבנת (וגם מטומטמת, מתחילה להיות בעצבים שאנג'לוס מפריע לתוכניות שלה כשקונור מולה...), וקונור מטומטם קונה את המשחק שלה... אפילו לא דואג שזה לפחות יהיה תינוק שנראה איכשהו אנושי או משהו (קורדיליה אמורה להיות בחלקה שד, הוא מסתבר בחלקו שד, בעעעע איתם!). ולמה הוא לא מודאג מזה שהתינוק גודל כל כך מהר???? ילד מטומטם!! ואנג'לוס היה כזה מצחיק בOccult book store שם, יושב ליד האח על הכורסא המוזרה עם משקפיים...... אנג'לוס תמיד היה מצחיק. ואני מקווה שהוא לא יערפד באמת את פיית' (עד שהיא חזרה... חבל...).
4X15 מישהו פה ספיילר (עם סימון, לא מאשים אף אחד) שבסוף הפרק הבא ווילו באה לקחת את פיית', אז לא הגיוני שאנג'לוס יערפד אותה ככה (אוף למה קראתי את הספוילר הזה? סתם הרס מתח.. חלקית....), קשה לי להאמין שווילו תיקח אותה כשהיא ערפד (ונניח שתוך הפרק ה15 גם היא תתערפד וגם יעשו לה כישוף כמו לאנג'ל שתהיה לה הנשמה כשהיא ערפד...).... אני חייב שיגיע שבוע הבא לראות את הפרק ה15!!!!!!!!

למעלה