אנג'ל 4x12

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4x12

לא ראיתי שום שרשור לזה אז אם יש אחד אני מצטערת. Oh My Goooood!!!! (מצריך הרבה יותר סימני קריאה) היא הרגה אותה, היא... הרגה...
אני שונאת את קורדיליה, שונאת
היה כ-ז-ה ברור שזה לא אנג'ל, לא ראו את זה
זה היה פשוט ברור. טוב, אולי בכל זאת אפשר להחזיר אותה. אם ווסלי שרד חתך בגרון גם היא יכולה. פרק נחמד היה. אין לי עוד מה להגיד חוץ מ-

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif412

הנה ההודעה שכתבתי למטה אבל אני מעתיק כי אין לי כח לכתוב שוב תגובה אז הנה: אוקיי מצאתי דרך להבהיר את המסך ולראות בברור את הפרק לא יאמן! כמה דברים הפסדתי אוקיי ראיתי את הסצנה האחרונה שוב הנה הדברים שלא שמתי לב אליהם עד הצפייה הזאת: אנג'ל נפל במדרגות וליילה הפילה על אנג'ל את העגלה הזאת בכלל לא הבנתי מה קרה שם קרודילה ממש השמינה ממש רואים השכריזמה בהריון והדקירה! ממש ראיתי מה קרה שם! הבנתי שהיא דקרה אותה אבל רק עכשיו שמתי לב שבכלל לא ראיתי שהיא דקרה אותה! הזוייות צילום של שתיהן מתוך החדר ורואים את קרודילה דוקרת אותה-בכלל לא ראיתי את זה!!!! ואז שליילה עם חור הדימום מהצוואר על הרצפה1 איזה מזעזע! וההבעת פנים של קרודילה! כמה הפסדתי!!! עכשיו אני הולך לראות מה קרה לגאן וקנור בבית קברות כי שם לא הבנתי כלום!!!!! וספוילר באפי 714 סוף סוף הבנתי מה קרה לג'ילס באנגליה! רק עכשיו ראיתי שהוא תפס את הגרזן!!!!

ספוילר 4X12

גם אני רוצה להעתיק את ההודעה שלי אז הנה: מה קרה שם לעזאזל? קורדיליה רעה??!?!?!? והיא רוצחת את לילה? שמישהו ירביץ לה! "Bad Cordy, bad" ועוד עם סכין? איפה האנושיות? כלבה! זה מה שאת! לפחות אם היית דמות מעניינת הייתי סולח לך. מילא, הייתי אומר: "אז היא הרגה. לפחות יהיה אקשן". אבל לא!!!! ולמה לא? כי את משעממת!!! אפילו בתור רעה. תפסיקי לתת את המבט האפרורי הזה שאת נותנת לכולם ותתחילי להזיז את התחת יא פרה! כריזמה! קחי לתשומת ליבך, לא אכפת לי שאת בהריון!!! זהו, נרגעתי.... אחלה פרק

למעלה