אנג'ל 4X10

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4X10

מי? מה? מו? למה? כמה? איך? איפה? מי? למה? מה? זה בערך מה שהתרוצץ אצלי בראש 10 דקות אחרי שראיתי את הפרק...
אני עדיין קצת מבולבל ובשוק (רציני
) עד שחשבתי שהכל בסדר... שקונור התגבר על עצמו, שאנג'ל וקורדי ביחד, שווסלי חזר אליהם.... FUCK !!!!!!!!!!!! ידעתי שבטח כלום לא יהיה בסדר כי זו רק אמצע העונה ו... הי, זה ג'וס, חובב ספר איוב בתורה אבל...
קיוויתי שהחלק הרע ייגמר בתסרוקת שקורדי דפקה בסוף הפרק
אבל אז כשהם התחילו להתנשק חשבתי בטח היא תקרא לו אנג'ל ואז הוא יגיד "Not Angel... Angelos! או משהו כזה ואז כשהם התחילו... Boinking חשבתי "קורדיליה! שרמוטה! את לא יודעת שזה לא בסדר? למה הם שוכבים? הם לא יכולים לשלוט בעצמם? ואז פתאום.... אבל דבר אחד אני מת עליו אצל אנג'לוס... הצחוק שלו
מזכיר לי את הג'וקר הנפלא
אוווווווווףףףףףף, בחיים לא יהיו להם חיים קלים קצת הא? היה עדיף לו להישאר בסאנידייל אני לא יכול לחכות למחר בצהריים ולפרק החדש

IDOffryn

New member
שיב לב ../images/Emo58.gif410

כשהוא מתחיל לאבד את הנשמה ושהוא נלחץ ללחץ.. הוא אומר בקול חנוק "באפי".. סתם משהו שצריך לשים לב אליו.. סך הכל אנגל'וס חזר.. אז זה נחמד..!

../images/Emo58.gif 4x10

ויש גם ספויילר כללי לפרקים הבאים- אז באנג'ו להיזהר: זה הרבה יותר מנחמד, אנג'לוס זו דמות נהדרת, כל פרק איתה מבטיח Fun. לא נמאס אף פעם. וזה היה נדוש אך חכם להחזיר אותו לכמה פרקים. ואל.

talrv

New member
../images/Emo58.gif 410

פרק אדיר! כל כך נהניתי... אני זוכרת אותו לטובה בעיקר בגלל השוק בסיום. כדי להשיג את הנשמה הוא היה צריך להיות מאושר, ואז בראש שלו הוא פתר את הכל.. הוא השלים עם קונור, כל שאר החבורה השלימה ביניהם, הם ניצחו את הביסט, החזירו את השמש, והוא אפילו שכב עם קורדי (כמה שזה היה מגעיל), וחשב כמובן על באפי... אני קלטתי שמשהו לא היה בסדר בשיחה שלו עם קורדי. הוא כל כך אידיוט? היא כל כך מפגרת? יש לאנג'ל פשוט עונה מצויינת. לטעמי בפרק 7 ראינו רק טעימות, ומפרק 9 העונה פשוט נהייתה מצויינת... ועוד פעם באנג'ו, אתה רואה את הפרקים של באפי ואנג'ל אחד אחרי השני? ולמי שרוצה את פרק 418, פרקי אנג'ל יוצאים מעכשיו בימי רביעי. לפרטים כנסו למירק או צרו קשר במסרים. מחר, פנו לכם את הזמן לראות את בית ספרי המחורבן באקזיט. זה כל כך חשוב, אבל נחמד לראות באיזה כלא אני לומדת, לא?

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 410, 411

טוב, אני באמת חשבתי שזה TOO GOOD TO BE TRUE... אני אראה עכשיו שוב את הסוף של 10 רק בשביל לשמוע את "באפי"
הפרק הבא (11) היה אבל ממש טוב, מאוד הזכיר לי את הפרק בעונה הרביעית של באפי "THE YOKO FACTOR" לא? אבל אני ממש מרחם על גאן, די
נמאס לי
ג'וס מנסה לשגע אותי ולאט לאט ליגרום לי לשנוא את כל הדמויות
קודם ווסלי, אח"כ קורדי, בואו לא נדבר בכלל על קונור, ועכשיו את פרד??? טוב, נכון שאף פעם לא ממש אהבתי אותה ושתמיד חשבתי שהיא הייתה צריכה למות בין העונה השנייה לשלישית ככה אבל בכל זאת, הוא לא משאיר פתח לאהוב אותם מחדש...
רק Kravlorneswath נשאר...
ואנג'לוס, אוי איך התגעגעתי אליו
בחיי, הוא מזכיר לי את הג'וקר כל פעם ואז אני מחכה שבאטמן יקפוץ מהחלון
(לא מצחיק נכון?) אבל מעניין מה קרה לנשמה שלו, איך בכלל אנג'לוס הצליח להעלים אותה כבר... בטח זה היה תיכנון ישן שלו ושל המפלצת, כמו ההסכם שהיה להולץ וסאז'אן הזה שייקח מאתיים שנה אבל הוא ינקום באנג'לוס... טוב, אני לא יכול לחכות כבר לפרק הבא... וטל, אני רואה פרק באפי, פרק אנג'ל, אני רוצה לסיים אותם ביחד. הייתי מעדיף לראות קודם סידרה אחת ואז את השנייה כדי שייקח יותר זמן לזה להיגמר אבל בגלל שבטח יהיה איזה קרוסאובר בפרק האחרון אז אני רוצה שיהיה לי כל המידע

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif415../images/Emo58.gifעונה 7 שודר

יש בהודעה ספוילר עד 415 אנג'ל ו717 באפי... אממ יש לי שאלה.. נגיד באנגו.. שרואה פרק פרק.. אז זה די יהרוס לו אם הוא יראה פרק פרק כי ב-413 באה פיית' והולכת ב415 . וב717 רואים רק את וילו הולכת ללוס אנג'לס.. ואם הוא יראה פרק פרק זה קצת יהרוס לו, לא? אז להגיד לו משהו? או שיראה וכבר הוא יבין.. וספוילר לסוף העונה של אנג'ל ובאפי ואתו דבר שאנג'ל בא לקרוס אובר לבאפי אז צריך לסיים לראות את אנג'ל לפני באפי

talrv

New member
בדיוק בגלל זה שאלתי אותו..

בקיצור, נדמה לי שצריך להגיד לו, שיראה לפי הסדר שזה שודר. הכי טוב. 4X15 ואחריו 7X17. למרות ש...
פרקים 717 ו-415 בבאפי ווילו אומרת שהיא הולכת רק בפרק 17 והיא נמצאת שם בפרק 15, והפרק של אנג'ל שודר לפני הפרק של באפי...

talrv

New member
אני שמעתי בפעם הראשונה ../images/Emo58.gif410

הם שוכבים, הוא מתהפך, מזיע כולו, אומר באפי.. ואז השאמאן מופיע..

באנג'ו-

תיזהר, צריך לראות את 4x15 אחרי 7x17.(כלומר תראה את 4x14 במקביל ל-7x14 ואז תראה את 7x15, 7x16 לבד ואז את 4x15, 7x17) הנה עידן! אני זוכרת
ואל.

IDOffryn

New member
פשוט תנסה...

להדביק את הקצב לשידורים בחול ... סתם גם ככה יהיה לך מסודר..

למעלה