אנג'ל 417

Adrienne

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 417../images/Emo58.gif

פשוט וואו! אלוהים איזה פרק אדיר! ממש ממש ממש אהבתי! אני יכול לדבר עליו שעות! (או שלא) אבל אני רוצה להתמקד רק בחלק אחד: קורדי - קונור - דרלה. זה רק אני או שזה היה פשוט מדהים? כאילו, קורדי שסימלה במשך 6 עונות בבאפי ו 3 באנג'ל את הטוב פתאום נהפכת לרעה. דרלה לעומת זאת שבמשך 400 שנה רק קצחה אנשים פתאום טובה. זה היה ממש ענק! הם הלבישו את קורדי בשחור, דרלה בלבן = שטן ומלאך. דרלה ניסתה לשכנע את קונור אבל אין דבר הגובר על האהבה... פרק ממש ממש טוב ואני בטח סתם אומר שטויות עכשיו אני מת מעייפות נמשיך מחר ביי ביי

( ../images/Emo58.gif )4x17 אנג'ל ( ../images/Emo58.gif )

יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר... סוף סוף הם גילו (למרות שהייתי אמור להגיד את זה שבוע שעבר...). אוף הקונור הזה נהיה מעצבן יותר בכל שבוע שעובר! וראיתם את האזכור לבאפי?
"Nobody Comes back From paradise. OK A Slayer Once...."​
ואין לי עוד הרבה מה להגיד (אני יותר מדיי מתרגש מזה שאני מתחיל מאוחר סוף סוף)... בקיצור- פרק יפה מאוד

Angelus

New member
כןן שמעתי שהוא אמר ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif 17

אז כאן הוכח שבאפי באמת הייתה בגן עדן והחזירו אותה איך לעזאזל היא הייתה בגן עדן אם היא נכנסה לפורטל הזה של גלורי??? זה לא אמור להישלח ישר לגיהנום?? אני שונא את קונור אני יכול להרוג אותו ולא הבנתי איך קורדיליה רעה בעצם

ספוילר 4X17

יא אללה, איזה פרק אדיר. לא הבנתי אבל מה סקיפ אמר לאנגל והחבורה על קורדיליה. היא הייתה רעה מאז העונה הראשונה? או שרק מאז שניתנו לה הכוחות?

Better Man

New member
אנג'ל 4X17 ואוווו

פרק למופת! אין לי מילים פשוט, כרגע סיימתי לראות אותו ופשוט אין לי מילים....אולי יותר מאוחר.

../images/Emo58.gif 417 ובאפי עונה 6

קודם כל אנג'לוס אני לא מבינה למה כל כך קשה להבין שבאפי הגיעה לגן עדן מהפורטל שהיא קפצה אליו? הם אמרו שם שזה פותח פורטל לכל העולמות או משו כזה, אין לי כוח לחפש ציטוט... בקשר לאנג'ל, לא הבנתי כל כך הרבה דברים... קודם כל כמה זמן קורדי רעה? האם הPowers that be קשורים לזה... למה קונר *כל כך* מטומטם, אחרי שפרק קודם הוא הפגין שיפור הפעם הוא שוב נעל? מי לעזעזל האישה/יצור שאנג'ל השתחוה לה בסוף... והיא בכלל לא יפה כמו שהוא אמר... אנג'ל אוהב את קורדי!? למה!? למה קונר כל כך טיפש(כן אני יודעת שכיסיתי את זה כבר)?! איפזה ווסלי ירה על סקיפ? קרודילי עדיין חיה? כל זה בפרק הבא של אנג'ל (או שמישהו יסביר לי את זה פה...)

Adrienne

New member
אני אנסה לענות ../images/Emo58.gif

קורדי רעה רק מאז שהיא חזרה מהטיול הזה שלה לגן עדן, היצור הזה נכנס בה במהלך. הפוורס לא קשורים לזה לפי מה שהבנתי, הכל היה רעיון של סקיפ שכנראה לא עובד בשביל הפוורס כי הוא אמר שהוא לא דופ. קונור כל כך מטומטם כי חייב להיות בסדרה האחד הזה שיביא לך את הקריזה. האישה היצור הזה, היא למעשה הבת של קורדיליה, היא מאין מקור חיים שמרבה את עצמו או משו כזה, היא יכולה ללדת את עצמה. ככה מ1 --> 2 --> 4 --> 8 וכו'. אנג'ל אוהב את קורדי לעזאזל עוד מסוף העונה השלישית, בוקר טוב. קונור כל כך טיפש כי הוא בן של 2 ערפדים. כשאנג'ל רב עם סקיפ אז הוא תפס לו את הקרן שהייתה לו על הראש ושבר אותה, מה שגרם לנקודה ליד האוזן שלו(אם האוזן שלו שם) להיות פגיעה. ווסלי ירה לשם. ולפי דעתי קורדי עדיין חייה, הם לא יפתרו ממנה כל כך מהר...

Skunk On Wheels

New member
אוף לי רק עוד 4 שעות יהיה את הפרק

והבטחתי לעצמי שהפעם לא יקרא אפילו ספוילר אחד.... ואני מת מסקרנות!

astrix

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4X17

לא הבנתי כלום מכל הסיפור הזה עם קורדיליה מישהו מוכן להסביר לי? הבנתי שהיצור הזה חדר אליה והיה רדום אצלה עד שהיא חזרה אבל למה? ומתי הוא נכנס אליה? ומה זה קשור לחזיונות שלה? הרי סקיף הפך אותה לחצי שד כדי שהיא תוכל לקבל את החזיונות מהPTB, האם זה אומר שהיא לא באמת קיבלה חזיונות? אני מבולבל, שמישהוא יעזור לי. בבקשה.

nAm250

New member
מה שאני הבנתי...../images/Emo58.gif4x17

דבר ראשון אני ממש מצטערת שפירסמתי את ההודעה ללא ספויילר, לש שמתי לב. דבר שני, זה היה פרק מצויין! דבר שלישי קצת הסברים (לפי מה שהבנתי מהפרק....) כל מה שקרה בשנים האחרונות היה מתוכנן. קורדיליה לא הייתה רעה או משהו פשוט היה מישהו שגרם לכל הדברים שמסביב: לחזיונות שלה, פרד נשלחה לפייליאה, אחות של גאן נרצחה, ווסלי וליילה- הכל היה מתוכנן מראש. לא באמת סיפרו לנו מתי השד נכנס אליה, רק אמרו שהוא נכנס לתוכה ושלט בה והכישוף להחזיר לה את הזיכרון הפעיל את השד או משהו (בקשר לזה אני לא ממש בטוחה, לא הצלחתי לשמוע טוב מה הם אומרים בפרק). כל זמן שהשד בתוך קורדיליה הוא פגיע ובשביל זה הוא היה צריך מישהו שייגן עליו- קונר, וזו גם הסיבה לכך של-2 ערפדים נולד ילד-דבר שהוא בלתי אפשרי! נראה לי שזה מספק קצת תשובות.... ועוד דבר קטן- כמה טוב היה לראות שוב את דרלה?!?! היא אחת מהדמויות האהובות עליי.

Better Man

New member
אגב../images/Emo58.gif417,באפי707

אני מאוד אוהב את מוסיקת הפסנתר שמתנגנת לה כמעט בכל פרק לאחרונה, הסצנה עם מוסיקה הפסנתר בפרק הזה היית ממש מדהימה ומהפנטת. אגב, יכול להיות שג'וס בפרק "שיחה עם אנשים מתים" נשלחה מאותו מקום שדרלה בפרק הזה, שתיהן באו כדי להזהיר, וזה מחזק את העובדה שג'וס אכן היית טובה ולא הרוע הראשון(גם דלרה וגם ג'וס לבשו לצורך העיניין לבן)

The Flash

New member
אמממ...../images/Emo58.gif לפרק

מלי שאמר שהתכנית הייתה של הPTB טועה הם לא היו קשורים זאת הייתה תכנית של הייצור הזה שנכנס לקורדיליה כשהיא עלתה למישור הגבוה יותר והעירו אותו ע"י המשחה שלורן הכין והביא לכולם כדי שלעורר להם את הזכרון

אני לא הבנתי משהו ../images/Emo58.gif

איך ווסלי הצליח להרוג את סקיפ ומה לעזאזל קורדילה ילדה מי זאת הבחורה הזאת

אה עוד משהו חשוב

כמה הקונור הזה יכול להיות מטומטם לילדה המפגרת הזאת מנשואים פלוס יש יותר שכל ממנו

הייזל

New member
|ספויילר|אנג'ל 417

סקיפ - איזה נוכל שקרן ותחמן השד הזה. משקר לPTB, משקר לקורדי ולסיום לכל הפאנג גנג. שמתם לב שהוא שיקר לקורדי בפרק של יום ההולדת שלה? הוא אמר לה שהפגישה של עם אנג'ל במסיבה היתה תאונה אבל היא היתה נפגשת איתו בכל מקרה בעימות שלו עם הערפד בערב שלאחר מכן. לדעתי יום ההולדת של קורדי זאת הנקודה שבה היצור הזה חדר אליה. האם סקיפ מת? לא ברור ממש. קונור - אני לא בטוחה שהוא אדיוט, לאט לאט מופיעים סימנים שלבחור יש שכל אבל הוא צעיר וכל חייו אנשים תמרנו אותו לכל מיני כיוונים, לוקח זמן עד שמשתחררים מזה וקורדי לא ממש איפשרה לו זמן לחשוב, היא כל הזמן מדברת איתו. לגבי יחסי המין שלו עם קורדי, הרבה אנשים נגעלו מזה בגלל שקורדי היא תחליף האם שלו, אבל קונור לא זוכר את זה, הוא לא גדל עם קורדי כתחליף אם, בשבילו קורדי היא האישה הבוגרת שזקוקה לו וסומכת עליו(שני דברים שהולץ מעולם לא נתן לו). לי יש שאלה אחרת. מה הקטע עם כל הכינוים האלה? עד עכשיו המציאו לאנג'ל שלושה כינויים(ובכל פעם הטיפוס שעשה את זה מת או הובס) היה לנו SOULBOY, היה לנו RATSBOY והיה לנו הפעם MONKEYBOY. מה הקטע?

The Flash

New member
אמממ...

נראה לי ש monkeyboy מכוון לכל בני האדם ולא רק אליו

למעלה