אנג'ל 413-415

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 413-415

פרקים פשוט מצויינים. אלייזה דושקו ודיויד במשחק נהדר ש(צר לי להודות..) לא ראינו כמותו הרבה זמן באנג'ל במיוחד לאור כל ההתייפחויות המעצבנות של קורדי-"קורדי" או whatever it is... "oh Angel.. I love you..but I can't" בלה בלה בלה... וקונור במזמורו הרגיל "!!I hate my dad" ושוב עם הבלה בלה בלה.. ולעוד מישהו היה נדמה שהסדרה הזו הופכת לאופרת סבון מפרק לפרק??? מה נסיתי לאמר?? אה.. כן... נזכרתי... גאוניות!!! אנג'לוס חזר (oh how I've missed you...) רע מתמיד, פסיכי מתמיד just how I like him ופיית' כמובן... איזה אושר היה לראות אותה שוב...!!! הייתם צריכים לראות את הניצוצות שהיו לי בעיניים באותו רגע שראיתי אותה ובכל אותם הרגעים אחרי זה... אני מאוהבת
היא ממש השתנתה!! וואו!! בחיים אני לא הייתי מאמינה!! איך דאגה לג'נקי הזו בבר ההוא... והטיפה מוסר לווסלי הבן ז*** הזה שגרם לה להרגיש חרא עם עצמה ושלאף אחד לא אכפת ממנה... כל כך הייתי עצבנית עליו שהתחלתי לצעוק למסך (כן אני ידועה בהפרעות האלו...) "מה אתה עושה!!! מה אתה עושה!! עזוב אותה בן ז***!!!" אוף איזה מסכנה היא... היא רק יצאה מבית הכלא.. מנסה להיות הכי בסדר שאפשר ומה היא מקבלת בתמורה??? מכסחים לה את הצורה (אווץ..במקלחת..החבורות...זה כאב..
) וכולם יורדים עליה ואומרים לה שהיא לא שווה ושהיא תמיד תשאר רוצחת מטורפת... כל כך ריחמתי אליה... מה?? היא לא עברה מספיק?? היא שילמה מספיק!! Now go to your room and leave my Faith alone!!!!!!!!
ואז הגיע ה"קומה" שוב...
אחד הקטעים הכי מעניינים שאי פעם היו ב"אנג'ל". כל הקטע הזה של אנג'לוס ופיית' ביחד בוחנים את עברו של אנג'ל... לעוד מישהו זה הזכיר את הנושא הטחון להפליא בכל סדרה אמריקאית של "רוח חג המולד" או ווטאבר...? כי זה באמת היה ממש דומה... חוץ מהטוויסט הזה של אנג'ל VS אנג'לוס בסוף... מי צעק פיצול אישיות????? ופיית', מה קרה איתה שם?? היא נגאלה או משהו כזה?? לא ממש הבנתי... היא קמה... אבל מה היה כל הקטע הזה של זה שהיא הייתה צריכה לראות מי זה אנג'ל? לא הבנתי...
למה? ווילו!!!!!! וויפי דו!!!!! היא די לקחה בקלות את כל עניין הבן של אנג'ל ידה ידה ידה...don't you think?? and what the HELL was that flirting with Fred??? is Fred gay???? I saw sparks!!!! Go Willow Fred!!! (אל תשפטו אותי... אני כמובן רוצה את טארה.. אבל היי!! זה עדיף על קנדי!! שתמות.) אמממ... היא די הפחידה אותי...
ווילו.. עם הקסם השחור והכל... מה נסגר איתה?? האם אנחנו רואים עוד התדרדרות?? למרו שלא נראה לי... כי אז... הלו!!! מיחזור... it's a been there, done that kindde thing... אבל היה די משעשע לראות אותה שוב מדברת עם קורדי *נאנחת* נוסטלגיה... ובכלל עם ווסלי (אלכסיס.. LOL) שהוא שאל אותה אם משהו השתנה בה שהוא צריך לדעת עליו...
וקורדילה... היא מפחידה!! מה היא? בכלל??? בהתחלה חשבתי שהיא אולי קשורה "לרוע הראשון" או משהו כזהו ואולי יצליבו עלילות בבאפי ואנג'ל... אבל לא!! what the hell is going on here??? זאת קורדיליה או משהו שהשתלט עליה?? האם זה קרה כשחזר לה הזכרון?? או שבכלל קורדיליה לא חזרה מהמקום ההוא??? so many questions... אוקיי אני כבר מתחילה לשעמם את עצמי למוות... אין כל סיבה שגם אתם תשאו בתופעות הלוואי... night night... ושוב... אני.. Happy!!! פיית'!!!!!

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 415 עוד משהו...

סתם שאלה... למה מספר הפרק באנג'ל לא חופף למספר הפרק בבאפי?? כאילו.. איך זה שאנג'ל 415 מתרחש אחרי באפי 717? שתי הסדרות לא התחילו לשדר באותו זמן..? איך זה ישתלב בסוף עם הפינלה?

הייזל

New member
../images/Emo58.gifאנג'ל 414-415

העונה של אנג'ל צריכה להיגמר שבועיים לפני באפי כי זה ספויילר לסוף העונות אז תחזיקו חזק מרווח ספויילר אנג'ל עושה קרוסאובר לבאפי בשני הפרקים האחרונים של באפי(וסביר להניח שיצטרפו עליו עוד כמה מהפאנג גנג). נגמר הספויילר. בקשר לפרקים שבהם פיית' מופיעה. הפרקים האלה מחסלים שני איומים בסדרה: אנג'לוס והביסט(שפתאום נקרא שד לבה). מהפרק הבא והלאה מתעסקים בביג באד. אז השאלות לגבי קורדי יענו בעוד שני פרקים והרבה שאלות חדשות יופיעו. תהנו.

../images/Emo58.gif אנג'ל עד 415

גם אני לא מבינה מה הקטע של הקרוסים המוזרים האלה.. וגם אני חושבת שפיית' ואנגלוס זה הדבר הכי טוב שקרה שמה הרבה זמן, וגם אני רוצה את פרד עם ווילו! כמה חולה שזה... עדיף על קנדי... וגם אני רוצה את ווסלי , טוב זה רק אני... וגם אני חושבת שזה הפך לאופרת סבון, ורק אני ממש מתחילה לא להבין את קונור? כאילו די כמה אפשר יותר?!

למעלה