אנג'ל 3X20

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 3X20

OH MY GOOOOOOOOOD (בקול של ג'ניס...) אני מתחרפן פה לגמרי... העונה ממש מצויינת !!! איך ניחשתי שק'ונור יחזור מבוגר יותר
(טוב, בעצם ספיילרו לי הזו*ות...
), אבל עדיין... אני חושב שזה היה הפרק הכי אלים בינתיים. ודי ברור הרי שבסוף ווסלי יעבור לוולפראם אנד הארט, או שבעצם... זה ג'וס לא? אבל אולי בדיוק בגלל זה הוא כן ילך אליהם... אאאררררררגגג
|
אני משתגע ממנו. אבל ממש אהבתי את הקרבות בפרק הזה, וגרו החמוד מתחיל להתנהג בצורה מחשידה כמו ריילי לא? אני מקווה להספיק היום עוד פרק.

../images/Emo58.gif 320 אנג'ל

נכון גרו ממאמי!? 20 זה הפרק שקונור חוזר מבוגר בסוף הפרק? אני כבר לא זוכרת כל כך... איזה סוף יפה אה?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif320

מצטער בנג'ו הפעם אני הייתי הזו*ה אבל לא ידעתי שווניאמפ ישדר לי טריילר.. טוב חפיף.. אני ממש לא אהבתי את הפרקים זה היה ממש ברור ש"המשמיד" יהיה הבן של אנג'ל זה היה צפוי מידי שהוא יחזור מובגר יותר.. אני בכלל לא אבתי את הפרקים האלו(אולי בגלל שראיתי אותם ברצף אז זה הרס קצת) אבל עדין העלילה פה סתם נהייתה לא מעניינת..

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 3X20

כן, אתה זו*ה
חחחחח..... עכשיו, זה די ברור היה באמת שהמשמיד זה הוא ולא החיקוי הזה של ספון, וגם שזה יהיה סיפור טחון כזה של בן שגדל בחרא תנאים וחוזר לנקום באבא שלו. נראה מה יהיה. בינתיים זה די מעניין דווקא, ועוד יותר הקטע עם ווסלי

B a n j o

New member
לא ../images/Emo58.gif 3X20 אנג'ל

זה בפרק הקודם בפרק הזה הוא נלחם עם אנג'ל... ותיזהרי אם את לא זוכרת, את עלולה לספיילר!

אני מבטיחה שאם מישהו יספיילר לי

משו רציני על סוף עונה 7 הוא יבלה הרבה זמן בחדר מיון...

B a n j o

New member
נשתף פעולה

זו העונה היחידה (והאחרונה) שלא מספויילרת לי

Lady of Buffdom

New member
עכשיו ראיתי ../images/Emo58.gif 3X20

גם אני ידעתי שקונור יחזור מבוגר יותר... באסה
וזה באמת היה ברור שקונור לא יגלה כל כך סימפטיה לאנג'ל. וגרו מתוק!
הוא ממש לא ריילי-like. הוא צודק כשהוא אומר שקורדי מדברת כל הזמן על אנג'ל (אולי כי היא אוהבת אותו?). זה באמת נראה שווסלי יצטרף לוולפארם והארט. גם די ברור
אני מקווה שיהיו הפתעות. (בלי לספויילר!)

למעלה