אנג'ל עונה 3 סוף

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif"אנג'ל" עונה 3 פרק 13

ספויילר לפרק 13 בעונה השלישית של "אנג'ל"... אז שני הפרקים האחרונים (ואולי גם הבא) היו הפוגה מהעלילה המרכזית של העונה הזאת. העונה התחילה במתח כבר מהפרק הראשון, ולמרות שהיו לנו כמה פרקי הפוגה, הפעם מדובר בהפוגה אמיתית, כזאת שאחריה נראה לי שנקבל סערה רצינית. הפרק הזה מאוד התמקד בזוגיות של החבורה. כבר מתחילת העונה שמנו לב שווסלי מתעניין בפרד, אבל גאן די חדש בעניין, אני שמתי לב לזה רק בפרק 12. הדברים לא הולכים כמו שצריך בפרק הזה, קורדיליה מדברת עפ פרד כשהיא בטוחה שהן מדברות כל ווסלי כשלמעשה הן מדברות על גאן, אנג'ל מנסה לומר לקורדי שיש לו רגשות כלפיה והיא חושבת שהוא מתכוון לזה שצריך לשכוח מכל מה שקרה בינהם בקיצור הפרק הזה הוא פרק החוסר תקשורת בן הדמויות. וטוב שכך. אני לא רואה עתיד טוב אם החבורה שלנו תתחיל לצאת אחד עם השני, במיוחד אם אנג'ל וקורדיליה יתחילו להתאהב- כולנו יודעים שקשר עם אנג'ל הוא בילתי אפשרי. יש לנו כאן המשך ישיר לאופי של אנג'ל מהעונה השניה. זוכרים איך באחד הפרקים בעונה השניה אנג'ל הביא לקורדיליה בגדים והיא אמרה שיש לו טעם הומואי? אז הנה שוב מתגלה הטעם ההומואי שלו, במקום לקנות כרטיסים ללהקת רוק מצליחה הוא מעדיף לקנות כרטיסים ללהקת בלט והכי מצחיק שזה ריגש אותו עוד כשהוא היה רע. הפרק היה פרק חביב ביותר, משום מה נראה לי שכל הארועים הרומנטיים בפרק ישפיעו על המשך העלילה בעונה הזאת.
 

IDOffryn

New member
אממ...../images/Emo58.gif313

לקנות כרטיסים לבלט זה משהו הומואי???? בכל לא ! זה משהו תרבותי.. אותי אישית זה משעמם.. אבל עדין... מה תגיד אז על בילי אליוט.??
 

ANGEL N

New member
הומו...../images/Emo58.gif "אנג'ל" 13X03

האמת נכון, בלט נחשב למשהוא תרבותי, שמביני התרבות האמיתיים רק יודעים להעריך בקיצור הומואים. סתם סתם אני צוחק. פשוט אצלי בלט נחשב כמופע שהומואים יותר אוהבים או גברים שהנשים שלהן גרמו להן להגיע לזה. אבל זה לא מחייב זו רק דעתי (המעוותת כנראה). מי יודע אולי יום אחד אני אהיה במופע כזה ומאוד אהנה ממנו. אם כבר אני אלך למופע בסגנון הזה אני חושב שאני כבר אלך למופע אופרה, אני חושב שאני מאוד יכול להנות שם. דרך אגב כמה שזה היה צפוי, מאוד הצחיק אותי שגאן בסוף היה זה שהכי נהנה מהמופע, הכי הרג אותי שהוא אמר "הייתי קול לפני שהכרתי אתכם". ועוד משהוא זה היה מאוד אצילי ומתאים לווסלי לקבל את זה שגאן ופרד מתאימים יותר. למרות שהאופי שלו הוא באמת כזה, עדיין לא הייתי בטוח שככה הוא יגיב והיה מאוד נחמד לראות שהוא השלים אם זה ומנסה כמה שיותר לשמוח בשמחתם "אתם שניכם!!!! תשארו כמה שיותר צמודים".
 
../images/Emo58.gif אנג'ל 3x13

דווקא היה יפה כל הקטע עם הרקדנית- I don`t dance.. I echo אבל אנג'ל וקורדי? יאכס. ואל.
 

ANGEL N

New member
למה יאכס?../images/Emo58.gif לפרק...

למה יאכס? אני דווקא מאוד אהבתי את העניין הזה. בכל מקרה אהבתי את זה הרבה יותר מאשר באפי וריילי או ... ספויילר לעונה השישית של "באפי" עד פרק 13 או באפי וספייק. אני מודה קשה לראות שאנג'ל ממשיך הלאה וממשקשה לראות שהוא מתאהב במישהי אחרת שהיא לא באפי. תמיד חשבתי שאנג'ל ובאפי נועדו להיות ביחד ואהבת אמת אחרת לא תהיה להם. אני לא יודע איך תתפתח האהבה של אנג'ל לקורדי, אבל מה שבטוח שמה שהתפתח בינהם הרבה הרב יותר יפה ממה שהתפתח בין באפי לריילי שלא נדבר על מה שקורה עם בא]פי וספייק. מה שבטוח אנחנו רואים כאן את ההבדל בין אנג'ל, בדרך היפה שהביישנית שבה הוא "מתחיל" עם קורדי מול הדרך הדי מכוערת שה ספייק מתחיל עם באפי מהעונה החמישית. חשבתי לפתוח על זה שירשור נפרד על ההבדל בין האהבה שמתפתח באנג'ל מול האהבה שמתפתחת אצל באפי מאז שהם נפרדו בסוף העונה השלישית של "באפי", החלטתי לא לפתוח שירשור כי אני עוד לא יודע מה הולך לקרות בין אנג'ל לקורדי... וזה מאוד מסקרן אותי. נ.ב אני מודה שגם אני לא רוצה שבין קורדי לאנג'ל יתפתח משהו משני סיבות: א. כמו שכבר אמרתי הקשר הזה הוא בילתי אפשרי והוא כנראה יובלי לאיבוד הנשמה של אנג'ל שוב. ב.במידה ויהיה בינהם משהוא ברור שהם יפרדו ואז מישהו יעזוב, אני רוצה שקורדיליה תמשיך להיות ב"אנג'ל". ואם ניחשתי נכון, בבקשה אל תגידו לי כלום. אפילו אל תגיבו להודעה שלי ותרשמו ספויילר לפרקים מתקדמים יותר, כי אז אני אדע.
 

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל עונה 3 סוף

עוד מישהו שם לב חוץ ממני כמה קונור דומה להארי פוטר??? כנראה שזה מסביר למה אני לא סובל את קונור... משהו בתת-מודע
 
למעלה