אנג'ל עד 3X16....

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל עד 3X16....

טוב, הייתי צריך להפסיק באמצע עקב הפרעות חוזרות ונשנות מההורים לראות חדשות (מתי,מתי יהיה לי כסף לדירה ?????), אז אני לא אקרא תגובות עד מחר נראה לי. בכל מיקרה, די ניחשתי שמשהו לא בסדר עם הדם שהוא שותה עוד בפרק לפני (או שניים, לא בטוח), כי עד היום לא הראו אותו בכלל שותה ככה. אני משתגע מי זה השד מחליף הזמנים הזה. ולמה קורדי לא מופיעה ??????? ועוד דבר... מתי ישפדו כבר את פרד? אני די בטוח שהיא שד כבר. ועוד דבר... זה רק אני או שההמבורגר המדבר בפרק הקודם זה הדבר הכי מגוחך שהיה בעולם הזה עד עכשיו?

../images/Emo58.gif אנג'ל עד 3X16

שאף אחד לא יעז לגעת בפרד. אני אוהב אותה. ואגב, אני כבר בעונה הרביעית. מדהים.

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל עד 3X17

וואווווו.... מצויין
אנג'ל שוב מתחרפן...
אין הרבה מה להוסיף למי שראה את הפרק אבל... ממש אהבתי את הסוף !!!! איך שהוא מתחיל לדבר בשקט לווסלי, ווסלי מתחיל להירגע וכולנן חושבים שאנג'ל יגיד לו שהוא סולח לו... NOT
סמכו על ג'וס
! ממש התחלתי לצחוק מהקטע הזה, זה באמת היה מפתיע. הפעם אבל בניגוד לעונה השנייה הוא ממש בקריז. ווסלי לא יצא מזה נראה לי. מה שמעניין אותי והתחלתי לחשוב עליו זה המימד הזה שהולץ לקח את קונור (למה השם הזה ד"א?) אליו. מעניין אם הוא כמו מימד הגיהנום שאליו הגיעה באפי או שאנג'ל נשלח אליו וגם בו הזמן עובר מהר יותר. אולי קונור יחזור בתור אדם מבוגר. פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה תינוק בסידרה כ"כ הרבה זמן, זה די תוקע עלילה. אולי הוא לא יחזור בכלל (לא הגיוני הא?).

../images/Emo58.gif 3x17

אני הייתי בשוק מהקטע הזה. לא ציפיתי לזה בכלל. אגב, השם ק'ונר הוא שם אירי פופולרי מאוד. לאחד מכל עשרה אירים קוראים ק'ונר
ואל תשאל אותי למה אנג'ל בחר בשם הזה דווקא. אין לי מושג ירוק.

B a n j o

New member
ירוק כמו.... ../images/Emo58.gif 3X17

לורן?
ואני חייב לחזור על זה.... אני ממש הייתי בשוק מהקטע הזה, זה היה ממש משעשע וממש מפחיד. משחק מצויין של דייוויד !

Lady of Buffdom

New member
עכשיו ראיתי ../images/Emo58.gif לפרק

וואוו, הייתי בשוק! הפרק עומד להסתיים, אנג'ל סולח לווסלי אבל לא...
שמתם לב שאנג'ל תמיד כל כך קשור למטרות שיש לו בחיים? למשל כשהוא היה אנג'לוס, הייתה לו מין אובססיה לבאפי (כמו לספייק בעצם) ולמטרת ההריגה. אח"כ בעונה השנייה של אנג'ל הוא היה אובססיבי לדרלה. עכשיו המטרה הכי חשובה לו היא קונור. אני עדיין מקווה שווסלי לא ימות

B a n j o

New member
לא יודע ../images/Emo58.gif לפרק

אמנם הוא עשה את הדבר שעל פניו נראה הכי טוב והכי בטוח אבל... למה הוא לא שיתף אף אחד? למה לא את אנג'ל? הרי אנג'ל בינתיים לא נתן לו סיבה לחשוב שהוא הולך להרוג את הילד. הוא יכול היה להתייעץ איתו, הרי לא על דבר כזה בדיוק הוא כעס על אנג'ל בעונה השנייה?

Lady of Buffdom

New member
כן ../images/Emo58.gif לפרק

גם אני לא הבנתי למה הוא החליט לפעול לבדו בלי להתייעץ ולספר על הנבואה (המזוייפת!). אבל כנראה הוא נסחף עם זה, במיוחד אחרי שפגש את הולץ, שדי דחף את ווסלי לקראת זה. אה, לא הבנתי מה הקטע של הילדה ההיא?

B a n j o

New member
איזו? ../images/Emo58.gif אנג'ל 3X17

בחדר הלבן? בהתחלה חשבתי שאולי הם הגיעו למין גן עדן בגלל כל הלבן, ואולי יש לוולפרם אנד הארט איזשהו קשר לשם... אז זהו... שלא. כנראה שהיא איזשהו כוח עליון שמסייע לחברה, משהו כמו האורקל אבל רע.

למעלה