אנג´ל

../images/Emo58.gifאנג´ל../images/Emo58.gif

ראיתי היום את העונה השלישית עד פרק 15 עונה יפה יש שם הרבה קטעים מצחיקים מאוד כמו למשל שאנג´ל היתחלף אם הזקן והזקן חשב שאנג´ל הומו ויש לו רומן עם ווסלי שהוא חשב שזה פרד בסך הכל עונה יפה מאוד ביחוד הקטעים עם דרלה לא הבנתי מה קרה לקורדיליה עכשיו היא שד או מה ואם כן אז איזה כוחות יש לה

Angelus

New member
יש לי שאלה (עונה 3 - אנג´ל) |ספוילר

אממ.. אומנם אנג´ל אני מאוד אוהב ומעריך אך לא היה לי את העונג לראות את כל הפרקים הנפלאים והמדוברים של העונה השלישית.. האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה ווסלי עבר לצד השני? (נעשה רשע)?!?!?! מה קרה?? הוא רק ניסה להציל את התינוק, לא?? בבקשה תסבירו לי מה קורה שם ;) תודה, איציק.

Idomania

New member
אוקיי..../images/Emo58.gif

הפרק שדברת עליו אם הזקן היה פשוט מצחיק... בקשר לדרלה אני ממש מרחם עלייה כבר היה לנה נשמה שלוש פעמים איזה מסכנה אבל מה שהיא עשתה בסוף היה השיא אצלה הדרך הכי טובה לסיים את החיים שלה. וזהו באמת עונה נחמדה... קרודיליה... היא חצי שדה רק שזה לא השפיע על החיצוניות שלה והכח שלה עדין לא כל כך ברור

בקשר לדרלה../images/Emo58.gif

באמת גם אני ריחמתי עליה כמה היא סבלה רואים שכבר נימאס לה מכל זה כמה פעמים היא פשוט התחילה לבכות לאנג´ל היא הגיעה למין נקודת שבירה הדבר היחיד שבאמת אכפת לה ממנו זה הילד

../images/Emo58.gif אנג´ל ../images/Emo58.gif

עכשיו סיימתי לראות את כל העונה השלישית כל הפרקים לא הבנתי שם כמה דברים ומה לעזאזל הולך לקרות לאנג´ל או לקורדיליה תנו
חופשי

trilliane

Well-known member
מנהל
אז ככה ../images/Emo58.gif לאנג´ל עונה 3

1. אם יש לך דברים שלא הבנת, אתה מוזמן לשאול... אם לא תשאל, איך נדע מה אתה לא מבין ונוכל (או לפחות ננסה) לענות לך? 2. לגבי אנג´ל וקורדיליה - ודאי שמת לב שלראשונה בתולדות באפי/אנג´ל קיבלנו סוף עונה פתוח (סטייל "סטאר-טרק" למשל). לפיכך, אתה כרגע לא אמור לדעת מה קורה בינהם, תדע מה יהיה רק בעונה הבאה... כמובן שכבר יש ספוילרים ברשת, חלקם לדעתי פורסמו אפילו בפורום זה ממש... אתה מוזמן לערוך חיפוש ספוילרים לאנג´ל עונה 4 בפורום הזה (או באחרים) ואני משוכנעת שאם תחפש ברשת (Google, BuffySearch ושלל אתרי אנג´ל שונים) תמצא את מבוקשך מעל ומעבר. בשליפה אני יכולה לומר לך שב-BuffyWorld יש ספוילרים (אבל לא פקדתי אותם מזה זמן מה, כדי לא להרוס לעצמי, אז אני לא יכולה להגיד לך על רמת הפירוט או על אמינותם). בהצלחה.

מוגי13

New member
מפי מה שהבנתי ../images/Emo58.gif לעונה ה-4

באנ´גל למי שלא ברור לו. אלו השערות - יש לי רק את 4 הפרקים. אני מגדירה אותם כ-ספויילר. פרק הראשון של פתיחת העונה ה-4 אנג´ל מקבל מן חיזיון או משהו כזה (הוא בעצם חולם) שהוא קונור (בנו) הורג אותו ואיך שהוא הוא יוצא מהארגז. פרק 2-3 כולם מנסים למצוא את קורדיליה. פרק 4 - קורדי חוזרת למאורה של אנג´ל אבל ללא זיכרון מחבריה והיא מפחדת מאנג´ל וקוראת לו פרצוף מעוות היחיד בו היא בוטחת למרבה הפלא הוא קונר, קונר מחפש אחר החבורה כדי להרוג אותם כנראה אבל מציל את קורדי משדים... שמועות (בלבד) אחרונות: יש שמועות שקורדי ואנג´ל יהיו נאהבים רצינים (אני לא ממש מאמינה לזאת שכתבה את השמועות הללו אבל ניחא) אומרים שאנג´ל יצא לבד מהקופסא, יהיה לו פלאש בו הוא רואה אותו הורג את קונר והוא ינפץ את הקופסא, ושבפרק הראשון פרד וגאן עדין יחפשו אותו ואת קורדי ובערך בפרק השלישי כולם יתאחדו, ווסלי עדין לא חוזר לצוות ויש שמועות שהוא יעמיק את הקשר שלו עם לילה אבל אני לא בטוחה... אנדי (המארח) צפוי להופיע או שכולם ילכו לבקר אותו בלאס ווגאס או שהוא יחזור... יתכן שקורדי תאבד את הזיכרון כשתשוב לארץ... יכול להיות שגרו (הגרושולוג) ישוב, וגם פיית´ אומרה לחזור גם לאנג´ל וגם לבאפי שום דבר לא בטוח הספוילירים על אנג´ל ממש דלים באינטרנט מתנצלת... אלו מאתר של מור ורדי. לה יש מקורות מהימנים. אז לקחתי על עצמי את הכוח להעתיק ולהדביק. אם זה עוזר לך מצויין. יש לי גם ספויילרים לעונה - 7 של באפי. מי שרוצה לדעת? יום טוב. אורית .

למעלה