אנג´ל 3X05

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג´ל 3X05

FREDLESS זה מה שאני מעדיף באנג´ל על באפי, הקומדיה שיש שם יותר מצחיקה
אהבתי בהתחלה את ההצגה של קורדי וווסלי
!!! ואח"כ כשקורדי חבשה לאנג´ל את הפצעים, איך הוא קפץ שם כמו טמבל והיא קראה לו DORK... טוב, אני סתם מתלהב פה. היה בסך הכל פרק טוב ויפה וקצת מרגש עם הסיבה שפרד לא רוצה לראות את ההורים שלה, ג´וס מנסה להראות שלא להכול יש מפלצות. אפילו עמדה לי לחלוחית בקצה העין כשפרד נפרדה מהם
... אבל אז היא חזרה !!! איזה עצבים
חשבתי שנפטרנו ממנה כבר. כנראה שצריך לקבל את העובדה שעד שהיא לא תמות בתאונה נוראית כלשהי לא ניפטר ממנה...........

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif באפי 6x06, 6x07

פרק טוב הייתי בטוח שהזקן יעשה משהו... מסכן
רואים גם את ההתחלה של מחיקת הזיכרון שווילו עושה לטארה שמגלה במיוזיקל. אתם רואים? בגלל זה היא מתחילה לעצבן אותי, היא כבר לא אדם כ"כ נחמד ! וזה רק נידמה לי או שדון באיזשהו שלב רצתה להתערפד? ומה קרה שפתאום באפי נהייתה כ"כ תלותית? היא אף פעם לא הייתה כזאת ממש. מסכן ג´יילס שהיא העמידה אותו בתפקיד של ההורה ככה (טוב, לא ניראה שאי פעם יהיו לו ילדים...
) ואהבתי את הריקוד הקפיטליסטי של אניה
יחי הקפיטליזם !!!! גם גיכחתי קצת בשיחה של אניה וטארה (הלך בערך ככה): Anya: "Do you also play SHIVER ME TIMBERS?" Tara: ""Not much for the Timbers" (מעניין מה סטאר היו עושים עם זה)

nAm250

New member
דווקא את 606 של באפי לא אהבתי

אפילו הייתי אומרת שזה הפרק הכי משעמם בעונה ה-6! למי אכפת אם דאון יוצאת עם מישהו

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif לאותם פרקים

אני לא יודע בקשר למשעמם נכון שזה לא הפרק הכי מלהיב של HALLOWEEN שהיה אבל אהבתי לראות את ג´יילס סופסוף נלחם כמו שצריך וגם מעצימים מפרק לפרק את הקטע של דון שמחוץ להכול איזה כיף, יום חופש מהעבודה ועשיתי לי מרתון באפי / אנג´ל.... !!
הייתי צריך לראות היום את העונה הראשונה ב DVD

../images/Emo13.gif באמת למי.. ../images/Emo58.gif

זה רק אני או שזה היה נסיון ל- Like sister Like sister , באפי היתה עם ערפד, גם דאון היתה עם ערפד.. באמת לא ממש אהבתי את הפרק הזה.. ואל.

nAm250

New member
פרק יפה מאוד../images/Emo58.gifאנג´ל 305

מאוד אהבתי את הפרק: דבר ראשון תחילת הפרק עם קורדיליה ווסלי -גדול!!!! kiss me, bite me!!! מאוד אהבתי גם את הדרך שבה הציגו את ההורים של פרק: לי לפחות נראה בהתחלה כאילו הם רעים ובגלל זה פרד בורחת מהם אבל כשפרד נשברת ומתחילה לבכות ולהסביר למה היא בורחת מהם זה ממש יפה... עוד קטע שאהבתי זה כשפרד מסבירה מי זה כל אחד: Fred: "It´s what he does. Angel´s the champion, and Wesley´s the brains of the operation, Gunn´s the muscle and Cordy´s the heart, and I´m..." היא אמרה במדיוק מה שחשבתי על כל דמות. והסוף היה חמוד נורא, כשהם צובעים את החדר ופרד מסבירה שכל מה שהיא ציירה זה בעצם סיפור- סוף אופטימי שכזה

למעלה