אנג´ל 3X04

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג´ל 3X04

איזה פרק טוב !!! אולי העונה השלישית תתעלה אפילו על השנייה ? אהבתי אחרי החלפת הגופות כשקורדי אומרת לאנג´ל/מרקוס לדבר עם פרד ושלא יכול להיות לו רומן עם פרד אז הוא אומר: "Romance with Fred... (looks at himeself)... Huh Figures"
ואז כשהוא מדבר עם ווסלי במקום עם פרד
you´re a Unic !

כן אהבתי את הקטע ה........

הזה שהוא מיסטכל על עצמו ואומר "נו זה ברור" פשוט קורע בכלל בעונה הזאת יש הרבה דברים מצחיקים אני לא ניזכר כרגע אבל אחר כך אני יצפה בהכל ואני יגיד

nAm250

New member
דווקא זה אחד הפרקים שפחות אהבתי

בעונה, למרות שגם הוא נהדר! בכלל, מכל הפרקים שראיתי עד עכשיו (עד פרק 11) זו עונה נהדרת והיו פרקים שאהבתי יותר ופרקים שאהבתי פחות אבל לא מצאתי שום פרק שלא אהבתי בכלל! ובאמת הקטע עם פרד היה נהדר (כשהוא חשב שפרד זה גבר)

B a n j o

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חבל שלא המשיכו עם דרלה אם הייתי צריך לראות בטלוויזיה הייתי משתגע עוד שבוע ב ל י ס פ ו י ל ר י ם ! ! ! ! ! ! אבל חבל שהוא לא הרג כבר את לילה ממש עיצבנה אותי בפרק הקודם

B a n j o

New member
כן אבל

היא פגעה בקורדי !!!!!
ד"א, ניראה לי שיותר יפה לה עם שיער קצר. היא ניראת פחות זנותית ויותר בוגרת. אבל מסכנה ! מה שעשו לה בפרק הקודם

bitca

מאיפה המילה הזאת מוכרת לי אני חושב שמסיינפלד היה איזה פרק שאיילין כל הזמן אומרת ביטקה בקשר לקורדי היא הייתה יותר יפה עם שיער ארוך כמו בסאנידייל בתיכון ראית את הקטע עם הפלאפון של דרוסילה שהיא מתחילה לרקוד שהיא שומעת את הצילצול של הפלא פון

nAm250

New member
איזה מצחיק!!!!!!../images/Emo6.gif

וה- bitca היה בפרק של פתיחת העונה ה-2 של באפי- When she was bad. כשווילו מאייתת לג´ילס כמו מה באפי מתנהגת ואז זאנדר חושב שהיא אייתה bitca

Oh it will..

העונה השלישית בהחלט מתעלה על השנייה :) ממה שראיתי (עד ה-17) ופרד היא חמודה. ואל.

B a n j o

New member
פרד מעצבנת

כבר עדיף את טארה אחרי שגלורי טיפלה בה וממש חבל לי על קורדי אחרי מה שעשו לה בפרק הקודם ממש נישבר לי הלב...

למעלה