אמאל'ה פרק 200!!!!!

../images/Emo58.gifאמאל'ה פרק 200!!!!!../images/Emo24.gif

כל מי ששמע משהו רע על הפרק הזה שימחוק את זה הרגע מהראש!!!!!! הגיע הזמן לחגוג!!! הם סוף סוף יחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי שאם דיויד יביים את הפרק הזה הוא יהיה מושלם! ידעתי! ידעתי! ידעתי! אמרתי לכם! זה עובר את כל החלומות שהיו לי במציאות! אז ככה: הם לא שיחררו את האמת מה הולך לקרות בפרק ה200 בשביל המתח ובגלל שרצו להתעלל בשיפרים(נשבעת לכם ככה היה רשום!)ובגלל שרצו להטעות את כל הצופים... אז לפי מה שהבנתי בקצרה הם יוצאים לאיזו משימה בלא וגאס אחרי איזה סיפור שקרה עם איזה מישהו שהארם חשב היא חברה שלו(לא כ"כ התעמקתי בזה) בקיצור הם רבים כל הדרך לשם הוא יוצא איכשהו דרך העבודה שלו לשם והיא כי האדמירל שלח אותה בקיצקצ, מפה לשם מרוב זה שהם מתווכחים מלא מלא מלא מלא הוא פולט לה משהו כמו "במשך כל השנים זו הייתה ותמיד תשאר את..." משהו כזה!!!!!! אתם קולטים ? ואז היא לא יכלה לשאת את זה יותר והיא נשקה אותו והם היו ליד איזו כנסיה ובדיוק ראו איזה חתן וכלה יוצאים משם והארם אמר לה "ההסטוריה שלנו למדה אותנו שזה או עכשיו או לעולם לא..." ו היא אמרה: כככככככככככככככככככככככככככככככן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואלה שיצאו מהכנסיה הילוו להם את הבגדים והם התחתנו!!!!!!!!!!!!!! בקיצור עוד לא סיימתי לקרוא את הכל אני הייתי חייבת לרוץ לספר לכם!!!!!! אני בעננים אנשים! בעננים!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה

יוווווווווו גם אני שמעתי על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חברה שלי מאר"הב (נו המחנה הזה שהייתי בו בקיץ.. סיפרתי על זה כבר) מארה לי על זה משהו, שהיא קראה על זה איפושהוא.. הוייתי בטוחה שהיא סתם מפנטזת... אבל זה נכוווווווווווווווןןןןןן!!!!!!!! אני לא מאמינה אני לא מאמינה אני לא מאמינה... לא... יכולה.... לנשום.... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההה זה מטורף לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 גן דיוויד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה מלך!!!!!!!!!!!!!!!! עשית זאת בLL ועכשיו בשנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה בבקשה שזה לא ייתגלה כפרק חלום... בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווווו איזה אושר!!!!!!!!!

../images/Emo58.gifלא זה לא חלום!

זה כאילו במציאות ממש!!!!!! גם אני חשבתי שהנה זה בטוח הקטע הזה עם החלום אבל זה ממש לא!!!!!! דניאל אני מתה!!!!!!! זהו. ז-ה-ו! רשמית תזמינו אמבולנס!

למה אמבולסנ אם את כבר מתה?

:)) פשוט אןי לי מה להגיד.. אין לי מה להגיד חוץ מ-אאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה HAPPINESS~~~~~~~~

Nushi G

New member
נראה לי שמד"א צריכה גם לאסוף אותי..

אני לא נושמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אני אני אני אני אני אני אני פשוט מאושרת כמו שלא הייתי כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nushi G

New member
OH MY FREAKING GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני באושר עילאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשית לי את השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I AM SO HAPPY!!!!!!!!!!! אי אפשר בכלל להתחיל לתאר במילים באיזו אקסטזה אני נמצאת עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OH MY GOD OH MY GOD..... איך הם ידעו להגשים את כל חלומותיי!?!??!!? איך???? איזה אושר...... ד"א- אני רוצה לינק לאתר של התקציר של הפרק.... תודה....

Nushi G

New member
לא, אני לא מצליחה להכנס לזה!!! תני

את זה כלינק, לא רק את הכתובת טוב??

omer landau

New member
ספין תקשורתי משותף לאריק ובוש חחח

קראתי הכל למרות שאני לא אוהב ספויילרים איזה יופי עכשיו במשך כל הפרקים אתן תעזבו אותי בשקט תחכו בשקט לפרק חחח אל תרצו כל שנייה קטעים שיפריים כי תקבלו מלא כשיגיע הזמן חחח תנו לי להנות מהעונה השישית עם הרבה מטוסים ואז נראה הרבה שיפר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודע עומר... שתוק חחחחח

Dark Storm

New member
וואווה... אנשים תרגיעו.....

שמעתי את הצעקות שלכם עד לכאן...

Dark Storm

New member
יופי להם!

אם שניהם לא היו אהבלים גמורים אז הם היו עושים את זה קודם!

omer landau

New member
בדיוק תראו את באד והארייט

הארם ומאק נראים הזוג המיועד אבל בעצם כל הזמן הזה באד והארייט היו ביחד והם גם הכירו בצבא זה אותו דבר רק שהם לא שיחקו משחקים למה באד והארייט נראים יותר זקנים למרות שזה לא???? לפי הסדרה לפחות טוב עדיף פרק מאתיים מאשר שלוש מאות חחח שיהיה להם במזל טוב

תודה רבה סוזי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

מה זה הספויילר
הזה חוצפה
.
א
נ
י
כ
ו
ע
ס

למעלה