גאגית מאוהבת
New member
../images/Emo58.gifאמאל'ה פרק 200!!!!!../images/Emo24.gif
כל מי ששמע משהו רע על הפרק הזה שימחוק את זה הרגע מהראש!!!!!! הגיע הזמן לחגוג!!! הם סוף סוף יחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי שאם דיויד יביים את הפרק הזה הוא יהיה מושלם! ידעתי! ידעתי! ידעתי! אמרתי לכם! זה עובר את כל החלומות שהיו לי במציאות! אז ככה: הם לא שיחררו את האמת מה הולך לקרות בפרק ה200 בשביל המתח ובגלל שרצו להתעלל בשיפרים(נשבעת לכם ככה היה רשום!)ובגלל שרצו להטעות את כל הצופים... אז לפי מה שהבנתי בקצרה הם יוצאים לאיזו משימה בלא וגאס אחרי איזה סיפור שקרה עם איזה מישהו שהארם חשב היא חברה שלו(לא כ"כ התעמקתי בזה) בקיצור הם רבים כל הדרך לשם הוא יוצא איכשהו דרך העבודה שלו לשם והיא כי האדמירל שלח אותה בקיצקצ, מפה לשם מרוב זה שהם מתווכחים מלא מלא מלא מלא הוא פולט לה משהו כמו "במשך כל השנים זו הייתה ותמיד תשאר את..." משהו כזה!!!!!! אתם קולטים ? ואז היא לא יכלה לשאת את זה יותר והיא נשקה אותו והם היו ליד איזו כנסיה ובדיוק ראו איזה חתן וכלה יוצאים משם והארם אמר לה "ההסטוריה שלנו למדה אותנו שזה או עכשיו או לעולם לא..." ו היא אמרה: כככככככככככככככככככככככככככככככן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואלה שיצאו מהכנסיה הילוו להם את הבגדים והם התחתנו!!!!!!!!!!!!!! בקיצור עוד לא סיימתי לקרוא את הכל אני הייתי חייבת לרוץ לספר לכם!!!!!! אני בעננים אנשים! בעננים!