אם בא לכם....

TetiBETTY

New member
../images/Emo58.gif אם בא לכם....

לשמוע רמיקס מגניב של: "Oops I'm A Slave One More Time" תלחצו כאן,ותלחצו על play שבשורה הראשונה.... לאינפנטילים שבינינו.....

TetiBETTY

New member
אומרים שזו הרשימה הרשמית....

של הדיסק הבע"ל...... ואין לי כח לענות לכם מה הראשי תיבות האלה...... תצטכרו לחשוב......
1. Sacred ע"י Chambers, Cathy Dennis, Britney Spears 2. Free ע"י Chambers, Cathy Dennis, Britney Spears 3. Hollow ע"י dshy, Cathy Dennis, Britney Spears 4. Showdown ע"י odshy, Cathy Dennis, Britney Spears 5. Wonderland ע"י es Harry, Belewa M. Muhammad, Reza Zafina, Sheppard J. Solomon, Britney Spears 6. Stay ע"י pard J. Solomon, Britney Spears,... 7. Touch Of My Hand ע"י pard J.Solomon, Britney Spears,... 8. Every Time ע"י Britney Spears,... 9. Brave Girl ע"י Britney Spears,... 10. Shadow ע"י Matrix, Britney Spears Tracks 1 & 2 are produced by Guy Chambers and Cathy Dennis. Tracks 3 & 4 are produced by Bloodshy & Avant. Tracks 5, 6 & 7 are produced by Steve Morales. Track 10 is produced The Matrix.

../images/Emo41.gifרק 10 שירים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פעם השמועות היו יותר נורמליות..

TetiBETTY

New member
בתמונה הזו....

^_^ (אליאור....אני מפיצה ראשית...
),התעמקתי יותר בזה שבצד שמאל....
....

TetiBETTY

New member
../images/Emo26.gif

התמונה הגדולה לא עולה לי.... מי שרוצה,שיפנה אליי,בתקווה שלא מחקתי אותה עדיין.

TetiBETTY

New member
מה היא ניסתה להעביר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בן 876-5309*
או שאני לא קוראת טוב..זו גם אפשרות...
.......
.......

אז ככה.....

היא ניסתה להעביר, שהיא כוכבת רוק אני רול פראית שרוכבת על אופנועים ומסריחה משמן. ותמיד יש לה מספרי טלפון של גברים על הידיים
את יודעת מין סקס קוקאין דוגמניות לימוזינות= רוק אני רול

TetiBETTY

New member
כן........

אבל אף אחד חוץ מכמה בודיים היו עונים כמוך.... דבר כזה מצריך טיפול

TetiBETTY

New member
../images/Emo26.gif

אלוהים...תעזור לי
בבקשה..מה בסה"כ ביקשתי
רק שאליאור יאהב אותי...... למה זה מגיע לי
למה