איך נבהלתי!

girlontop

New member
../images/Emo58.gif איך נבהלתי! ../images/Emo2.gif

איזו פוסטמה (או פוסטם) הלחיצה אותי עכשיו עם הודעה על מותו של מאסימו בפרק היום בארה"ב. "לא יתכן!" אמרתי לעצמי ומיד רצתי ל soap city לברר הכצעקתה. לא דובים ולא יער. מאסימו בסך הכל התמוטט כשג'קי התוודתה על הרומן עם דיקן. כולה התקף לב, נו ביג דיל. ככה להלחיץ אותי באמצע הלילה?

Guy K

New member
אני בדיוק רואה את זה (וקצת על ברוק)

זה לא נראה כמו התקף לב. אמנם אני לא מומחה גדול בענייני רפואה אבל עד כמה שאני יודע התקף לב מלווה בכאבים בחזה וביד שמאל. אצל מאסימו היה סימפטום אחר - הוא פשוט התחיל למלמל ולהתעלף. לדעתי היה לו אירוע במערכת העצבים - אולי פקע לו וריד במוח? בכל מקרה זו לא היתה סצינה מרשימה במיוחד. נקווה שהעלילה שתגיע כתוצאה מההתמוטטות של מאסימו תהיה שווה, ולא כמו עלילות התמוטטות קודמות (ג'קי צמח במשך יום וחצי, רידג' מת במשך יום, וכו'). ושמישהו יקח את האישה המגעילה שמתחזה לברוק, יזרוק אותה לאנשהו ויחזיר את ברוק שאני מכיר! אלוהים ישמור, האישה הפכה למפלצת בלי ששמתי לב. איך זה קרה? כבר היו סימנים שברוק הופכת לאישה מעצבנת כשהיא התנהגה לדיקן בצורה גועלית וכוחנית, לא מרשה לו לראות את הופ וכו'. אחר כך היו עוד סימנים שהחיים שלה הפכו להיות די פאטתיים כשהיא חזרה לרידג' בפעם המליון אחרי שהיא כבר מצאה אושר עם ניק ולרגע נראתה כמו ברוק החיננית והמקסימה שהיא תמיד היתה. אבל מאז שהיא חזרה לרידג', אני פשוט לא מסוגל להאמין שאהבתי אותה פעם. במיוחד אחרי הפגישה של עם אמבר. ברוק הלכה לאיים על אמבר, ולהכריח אותה לעזוב את העיר. אמבר אמרה לה, ואני הסכמתי, שברוק הפכה לסטפני! היא מתייחסת אליה בצורה מגעילה רק מפני שאמבר מגיעה מרקע של עוני. היא הזכירה לברוק שהיא היתה פעם "הזנזונת מהעמק" והודיעה לה שהיא הפכה באופן רשמי לסטפני. ברוק אפילו לא טרחה למצמץ. אני פשוט לא מאמין שברוק, אותה בחורה מלאת חיים, מצחיקה ורומנטית שהיא היתה פעם, הפכה לדבר הזה. היא פשוט ניגשה לאמבר, מלווה בשוטר, הודיעה לה שאם היא תתקרב למי מהפורסטרים היא תגיע לכלא, ותלשה לה את השרשרת שתומאס הביא לה מהצוואר. ממש כמו שסטפני הרשתה לעצמה להתייחס לברוק במשך כל השנים. בצורה גועלית, אגואיסטית, ואכזרית. ברוק לוגן, הרומן בינינו נגמר. וכמה עצוב שזה נגמר ככה.

S c a r l e t t

New member
סוף העולם הגיע ולא הודיעו לי???

לא רק שאני וגיא מסכימים על משהו אלא מדובר גם על ברוק?!? לא האמנתי שהיום הזה יגיע. גיא, כל הכבוד על הוידוי המרגש ועל האומץ להודות בכך קבל עם ועדה כאן בפורום

Guy K

New member
את לא מבינה כמה עצוב לי ../images/Emo6.gif../images/Emo10.gif

(זה לא מצחיק!) ברוק היא היפים והאמיצים בשבילי. ואני יכול להבין איך החיים שלה גרמו לה להפוך לאישה אכזרית ומרירה שכזו. בסך הכל היא תמיד ניסתה להיות פורסטרית, והדוגמא הכי בולטת שיש היא סטפני. אז לא מאוד מפליא אותי שזה מה שקרה לה. רק עצוב לי עליה. אני באמת חושב שאם היא היתה נשארת עם ניק עוד אולי היא היתה יכולה לחזור להיות ברוק החמודה מהוואלי. בסך הכל עם מי עוד אתם זוכרים שהיא דיברה על הילדות שלה, על איך היא היתה גולשת בים, וכו'?

יניב1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

פשוט אי אפשר לתאר, אין, אין, אין, מה זה זה? לא יעלה על הדעת! אני דורש ועדת חקירה מיד, ובדיקה מקיפה של העניין ושל מוחה של הלוגנית. הייתכן כי שכחה כי זוהי כלתה לשעבר? זאת שהיתה נשואה זמן רב כל כך לבנה ריקי בוי? הייתכן כי שכחה שהיא, עד לא מזמן, נרדפה בידי קווין וויץ' סטפני מהמערב? הייתכן כי שכחה את התקפותיה של האחרונה עליה והאשמותיה בדבר "הזנזונת מהוואלי?" הייתכן כי שכחה כי ניסתה לרצוח אותה עת פיתתה את בנה השני? הייתכן כי שכחה כי לא מזמן פיתתה צעיר ממנה, בעל ביתה? הייתכן מה שמעולל בראט לברוקילה? הייתכן כי לא שמעו על "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך?" - והן דפינטלי היו פעם חברות (טוב אז נסחפתי קצת, מותר לי) לא, ולא, לא! שלטים, חסימת כבישים, הבערת צמיגים מיד לבית פורסטר-בל, אבל מיד! ההפגנה תצא ביום חמישי הקרוב (אין היפים, להירגע) מנמל תל אביב הישר לנמל אל.איי. פראייר מי שלא מפגין!

S c a r l e t t

New member
תשמעו, הכל עוד פתוח

הסדרה ממש לא עומדת להסתיים בזמן הקרוב, וברוק עוד יכולה לחזור לעצמה.. גיא, אל תתייאש, אני מבינה עד כמה מתסכל זה (הרי זה מה שבראד עשה גם לטיילור) אני מאמינה שברוק תחזור להיות הזנזונת מהואלי שהיא תמיד היתה (סורי הייתי חייבת..)

NarihS

New member
צודק.. אבל...

אני בכל מקרה תמיד תמיד אוהב את ברוק.. לא מאמינה שיהיה משו שישנה את אהבה שלי כלפייה..

ani88

New member
אם סלחנו לה על כל כך הרבה דברים

אז למה לא לסוח כל עוד אחד.. (ואלוי עוד אחד... ועוד אחד...
...)

ani88

New member
למה אתפ נכנסים לפאניקה??!!

לאדם שמירמרו לו את כל החיים, מותר להיות גם רע קצת (הכוונה לברוק) וחוץ מזה הסיפור של תומאס ואמבר די מוזר- היא גדולה ממנו ביותר מ10 שנים והוא קטין- אז היא באמת עוברת על החוק!!! ועוד משהו: ברוק תמיד שנאה את אמבר ואף לא רצתה אותה במשפחה- אז מה השתנה עכשיו??!!!

לינה18

New member
בענין תומס ../images/Emo58.gif(תגובה לאני)

הוא כבר לא קטין. בארה"ב ביגרו אותו לגיל 18 כדי להקטין קצת(לדעתי) את היתנגדות הצופים לקשר בינו לבין אמבר. ובקשר לזה שברוק תמיד שנאה את אמבר-צודקת. זה גם מה שאני רציתי לכתוב. אז בעצם הדבר היחיד שהישתנה שיחסה של ברוק אליה חזר להיות רע כמו פעם, שהרי אם אתם זוכרים, לפני לא הרבה זמן, הן דווקא השלימו(בתקופת ההריון של ברוק עם הופ).

girlontop

New member
אני לא מבינה על מה הפליאה

מהרגע הראשון שאמבר שמה את ידיה על ריק ברוק תיעבה אותה והתייחסה אליה כמו לזבל, ממש כמו שסטפני התייחסה לברוק. אמנם במשך השנים ראינו פחות ופחות סצינות סוערות ביניהן, בניגוד לסצינות יומיות כאלה בין סטפני לברוק, אבל זה לא אומר שלרגע אחד ברוק הפסיקה לנטור לאמבר על שגזלה את הבן הבכור שלה ואת עלומיו. כנראה שהכותבים לא הרגישו צורך לפתח את מערכת היחסים הזאת ביניהן עד עכשיו. בקשר לאירוע הלב/מוח של מאסימו - זאת הייתה שליפה מהמותן, אז סליחה אם הטעתי - היה מאוחר

238

New member
אבל

בס"ד היא צודקת בהתנהגות שלה(לא ביחס הכללי כלפי אמבר,שפשוט מזכירה לה את עצמה,וזה כנראה מראה שהיא לא אוהבת לראות
)בנוגע לתומס. אני מבינה שאין הרבה דמויות גבריות פנויות בשביל אמבר (או נשיות פנויות בשביל ריק),ושקצת נמאס כל הקטע של ריק-אמבר,אבל בחיאת-ריק וקייטלין?? אמבר ותומס?מה הלאה?רידג' והופ?מסימו וסטפי??

girlontop

New member
../images/Emo6.gif

רידג' והופ - זה עוד יקרה... לגבי תומאס, כל עוד זה חוקי - וזה חוקי, תוך שבוע הוא חגג 18 כדי להימנע מאיבוד צופים בשל "הסקנדל" הגדול - זה בסדר (זה בסדר גם אם זה לא חוקי, כי זה מעניין
). חוצמזה, מה עם תומאס? למה הוא לא נענש? למה לא מקרקעים אותו לנצח (או עד שטיילור תקום לתחייה ותתן לו שתי סטירות)? למה אמבר היא השעיר לעזאזל? it takes two to tango, baby ועם הגנים שתומאס ירש אני לא אתפלא אם הוא המוביל בריקוד...

לינה18

New member
מה שטלי כתבה-זה בדיוק מה שרציתי

לכתוב! באותה התקופה שבה ברוק התייחסה לאמבר בדיוק כמו שסטפני כל הזמן מתייחסת אליה, אני ממש שנאתי אותה(למרות שחוץ מזה אני תמיד אוהבת אותה),אז אני לא מבינה מה הישתנה.

girlontop

New member
../images/Emo58.gifשמחנו מוקדם מדי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

רון מוס קיצר את החופשה שלו ובפועל ייעדר רק כשבוע. DAMN!

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ליהוק (?)

בראדלי מחפש לאמבר דודה והשמועות אומרות שהוא מעוניין בשחקנית איילין קריסטן מ"לחיות את החיים".

יניב1

New member
הצחקת אותי טלי. (ברוח ה-../images/Emo58.gif)

דודה? הוא מחפש לה דודה? מה קרה לדודה טילי? לא מספיק טובה? זאת שהיא ברחה אליהם עם אריק הקטן, זאת שאמורה להיות אימא של בקי, זוכרים? מה יש היא לא מספיק עוברת מסך בשביל בראט? ככה מעלימים אותה? אין בעיה בראט, לך תמציא עוד איזה דודה מהעבר עם סיפור הזוי מאין כמוהו. הרי אתה מעולה בלהמציא אימהות הזויות (טוני) ואחר כך להעלים אותן, להמציא אחיות תאומות (אפריל) ואחר כך להעלים אותן, אז למה לא להמציא עוד איזה דודה לשנייה ואחר כך להעיף גם אותה, אה? מה הפעם? יא מרגיז אחד!

למעלה