אני בדיוק רואה את זה (וקצת על ברוק)
זה לא נראה כמו התקף לב. אמנם אני לא מומחה גדול בענייני רפואה אבל עד כמה שאני יודע התקף לב מלווה בכאבים בחזה וביד שמאל. אצל מאסימו היה סימפטום אחר - הוא פשוט התחיל למלמל ולהתעלף. לדעתי היה לו אירוע במערכת העצבים - אולי פקע לו וריד במוח? בכל מקרה זו לא היתה סצינה מרשימה במיוחד. נקווה שהעלילה שתגיע כתוצאה מההתמוטטות של מאסימו תהיה שווה, ולא כמו עלילות התמוטטות קודמות (ג'קי צמח במשך יום וחצי, רידג' מת במשך יום, וכו'). ושמישהו יקח את האישה המגעילה שמתחזה לברוק, יזרוק אותה לאנשהו ויחזיר את ברוק שאני מכיר! אלוהים ישמור, האישה הפכה למפלצת בלי ששמתי לב. איך זה קרה? כבר היו סימנים שברוק הופכת לאישה מעצבנת כשהיא התנהגה לדיקן בצורה גועלית וכוחנית, לא מרשה לו לראות את הופ וכו'. אחר כך היו עוד סימנים שהחיים שלה הפכו להיות די פאטתיים כשהיא חזרה לרידג' בפעם המליון אחרי שהיא כבר מצאה אושר עם ניק ולרגע נראתה כמו ברוק החיננית והמקסימה שהיא תמיד היתה. אבל מאז שהיא חזרה לרידג', אני פשוט לא מסוגל להאמין שאהבתי אותה פעם. במיוחד אחרי הפגישה של עם אמבר. ברוק הלכה לאיים על אמבר, ולהכריח אותה לעזוב את העיר. אמבר אמרה לה, ואני הסכמתי, שברוק הפכה לסטפני! היא מתייחסת אליה בצורה מגעילה רק מפני שאמבר מגיעה מרקע של עוני. היא הזכירה לברוק שהיא היתה פעם "הזנזונת מהעמק" והודיעה לה שהיא הפכה באופן רשמי לסטפני. ברוק אפילו לא טרחה למצמץ. אני פשוט לא מאמין שברוק, אותה בחורה מלאת חיים, מצחיקה ורומנטית שהיא היתה פעם, הפכה לדבר הזה. היא פשוט ניגשה לאמבר, מלווה בשוטר, הודיעה לה שאם היא תתקרב למי מהפורסטרים היא תגיע לכלא, ותלשה לה את השרשרת שתומאס הביא לה מהצוואר. ממש כמו שסטפני הרשתה לעצמה להתייחס לברוק במשך כל השנים. בצורה גועלית, אגואיסטית, ואכזרית. ברוק לוגן, הרומן בינינו נגמר. וכמה עצוב שזה נגמר ככה.