איירון בול

stan123

New member
../images/Emo58.gif איירון בול

כרגיל, משחק ברמה של ה NFL. איזה יופי. 24-7 לאלבמה במחצית כשהם דורסים את אובורן (היה כבר 24-0). יארדים שליליים בריצה של אובורן. חד צדדי. מה קורה במחצית? שני שחקנים של הליין הגנה של אובורן חוזרים לשחק בחצי השני. התוצאה? 4000 סאקס ולחץ על משחק המסירה. אובורן משלימים 21-3. כשברבע הרביעי כמעט אין נקודות. ובסוף מקלרוי במשחק פוטבול האחרון שלו (זה אותו אחד שלא הפסיד אף משחק שהוא פתח בו מאז חטיבת הביינים עד השנה) מקבל זעזוע מוח ויוצא. כמה שהליין חשוב... מי שראה הרוויח. מי שלא - שיתחיל להתרגל שהאיירון בול הוא חד המשחקים של השנה, כולל המקצוענים.

../images/Emo58.gif בויזי בנבאדה

אני מנסה לחשוב על משו שיוכל לנחם אותי אחרי ההפסד הזה ולא מצליח זהו עכשיו במקום שהמשחק האחרון נגד יוטה סטייט על הכחול יהיה חגיגה הוא הופך לעול מיותר וכואב אני לא מצליח להירדם כל הזמן משחזר את ההחטאה של ברוצמן תחושת ריקנות כזו לא הרגשתי מזמן יתכן שהייתי חש משו דומה אם חלילה הריינג'רס היו מפסידים במשחק 7 בגמר הסטאנלי נגד ונקובר ב-94 (אם הייתי חי בכלל)אולי בויזי בפייסטה בול נגד OU עכשיו אני מצטער שלא הפסדנו במשחק פתיחת העונה ל-VT זה בהחלט היה מקהה את הכאב זהו עונה שלמה ירדה לטמיון בגלל החטאה אחת כואבת של FG שניה לסיום המועד החוקי(בעצם שתיים אם מחשיבים הארכה)לאחר מהלך מדהים של מור פשוט כלום לא נצחון באולד פירם לא נצחון של ריאל בקלסיקו אולי אולי זכיה של מכבי ביורוליג תקהה במעט את תחושת הריקנות הזו מיותר לציין שיצא לי כל החשק לראות את המשך השבת במכללות שהשמש לא תזרח יותר

DEJ

New member
../images/Emo58.gif קולג'ים הנ"ל

אוף, הימניים האלו כאלו Drama queens. :0
יאללה, קורה. זה רק ספורט. אני מקווה עבור הקיקר שלכם שהוא למד מקצועות טובים בקולג', כי ספק אם אחרי תצוגה כזו יש לו איזשהו סיכוי להתקבל לקבוצה מקצוענית, אבל אולי. בעצם, ההבדל בין המשחק של בויזי למשחק של אובורן הוא אופי. אובורן עשו דבר מדהים (למרות שכשאתה מוביל ב-24 הפרש, המשחק שלך להפסיד אותו, ולא שום דבר אחר), והצליחו לחזור בצורה מרשימה מאוד. בויזי היו בדרך הנכונה, אבל שתי בעיטות לא מוצלחות גמרו לה את העונה. זה היופי והאכזריות שבספורט, ובמיוחד בספורט לא סלחני כמו פוטבול. לפחות זה גמר את הויכוח האם לבויזי יש מקום במשחק ה-BCS.

../images/Emo58.gif

אולי בעצם הנחמה היחידה(רבע נחמה בעצם)זה שאובורן ואורגון ניצחו ונקוה שינצחו גם שבוע הבא כדי שלא נרגיש את הפספוס שבעתיים מסכן ברוצמן אם יש מישו יותר עצוב ממני זה הוא היתה לי תחושה לפני המשחק שהוא יוכרע ע"י הספשל טימס מה שמתסכל במיוחד זה שהובלנו 7-24 במחצית ובשניה לא מצאו הידיים והרגליים

../images/Emo58.gif כן אבל

ב-NFL קבוצה יכולה לסיים כראש בית במאזן 8-8 ועדיין להגיע לסופרבול אריזונה לפני שנתיים שהיתה רחוקה 35 שניות מזכיה בעוד שבקולג' הפסד אחד סוגר עניין זהו שהייתי משוכנע שלבויזי יש אופי ועכשיו שכבר קרה נס ופטיס תפס את הכדור על ה-10 ברוצמן החטיא בצורה שלומיאלית לאחר שעלה קר מה שפגע בו גם בהארכה לבויזי אולי לא מגיע לשחק ב-NCG אבל בהחלט מגיע לה קרדיט על שהיוותה משב רוח מרענן במשך שנים וחרטה על דיגלה משחק הרפתקני עם מהלכים בלתי צפויים שהותירו מיליונים פעורי פה אובורן ללא ספק גילתה אופי אדיר ואם לא תפשל נגד SC קוקס היא תשחק בביג דאנס

stan123

New member
../images/Emo58.gif בוייזי סטייט - נבאדה

שמע, לדעתי הבעייה בסיפור היא שאם איך שהוא אורגון נופלים מול אורגון סטייט או אובורן נופלים במשחק האליפות של ה SEC (עוד מבחן קשה) - אלו יהיו TCU בתור ה non-automatic qualifiers שיעלו לבול הגדול ולא בוייזי. וזה בחסד ולא בזכות כי הלו"ז של TCU קליל. לבוייזי, למרות לו"ז קל יחסית, באמת מגיע. הם באמת קבוצה טובה לאורך זמן. ואז מתקבל מצב שבו סוף סוף מועמד חיצוני מגיע למשחק האליפות אבל הוא לא מתאים. זאת מכה כפולה: אני מאוד רציתי את בוייזי במשחק האליפות, אז מצד אחד הם לא יהיו ומצד שני נקבל את TCU, שבכלל עדיף את LSU/ויסקונסין או אפילו סטאנפורד (או אובורן/אורגון עם הפסד בודד במקרה הנ"ל).

../images/Emo58.gif

מסכים רק לא TCU זה כמו מלח על הפצעים אני מאוד מאוכזב כי בויזי זו קבוצה שהמציאה מחדש את המשחק בהרבה מאוד מובנים קודם זה החל עם המשטח הכחול המדהים ביופיו( המשטח האדום של איסטרן וושינגטון המכונה אינפרנו לא יכול אפילו לדגדג את שלנו)שהרבה בזכותו עלתה לגדולה ולטריק פלייז של פיטרסן שהפכו לשם דבר עכשיו הכל ירד לטמיון אולי בעצם יש נחמה בזה שיש מי שמבין אותי במדינה מוכת הבארסהמאניה הזו שיודע על מה אני מדבר אפילו אם היא וירטואלית somewhat

mishuna

New member
../images/Emo58.gif

מאכזב לראות אנשים שתומכים בבויזי ובכלל ברעיון שקבוצת non-AQ תגיע לגמר, מגיעים למצב שבו מנסים להוריד מהקרדיט שמגיע לTCU. לפי דעתי, TCU קבוצה לא פחות טובה מבויזי, ההישגים שלה בשנים האחרונות מצויינים, ולהם אין לובי שלם שמנסה לקדם אותם. מדובר בקבוצה עם ההגנה מספר 1 במדינה כרגע, התקפה מאוזנת ומאמן מצוין. הם עשו מאמצים די גדולים בשנים האחרונות על מנת לארגן משחקים איכותיים, ב2007 שיחקו בטקסס ובסטנפורד, ב2008 שיחקו באוקלהומה ונגד סטנפורד, וצריך לזכור ש-MWC באופן כללי חזק מה-WAC, ותמיד כולל את יוטה, BYU, ואייר-פורס. וגם העונה, להגיד שהלו"ז של בויזי היה חזק יותר? על פי מה? ניצחון על וירג'יניה טק שהתגלו כבינוניים מאד? נבאדה כמשחק העונה? אני מבין שכואב להפסיד בצורה כזו, ובעונה כה טובה, אבל צריך גם לדעת לתת קרדיט לאחרים כשהוא מגיע. במיוחדים אם לאותם אחרים אין אפילו שמינית מהייפ שיש לבויזי.

../images/Emo58.gif

ולמה אתה חושב שיש הייפ לבויזי? בכל מצב אם אובורן ואורגון מנצחות שבוע הבא ה-NC סגור כפי שציינתי לבויזי יש ייחודיות מה שאין ל-TCU אגב בויזי עוברת ל-MWC ויוטה עוזבת לפאק 10 מה שהופך ל-פאק 12

stan123

New member
../images/Emo58.gif

יש פה הרבה עניין של דיעה. ל TCU לא מגיע לדעתי כ"כ הרבה קרדיט. לי לא אכפת מ automatic or non automatic, אני רוצה קבוצה אטרקטיבית בגמר. בוייזי היא אחת כזאת. היא הוכיחה את זה בבול גדול 2007. שנה אחר כך הגיע הוואי באותה פוזיציה - מה קרה? הם נאכלו חיים ע"י ג'ורג'יה. בוייזי משחקת כבר 4 שנים ברמה של קבוצה חזקה. TCU? שנתיים. קלן מור הוא הייזמנר, דלתון? לא ממש. גם לראות את בוייזי משחקים כשהם behind - יוצרים דרייבים מכריעים כמו שרק קלן מור יודע. בתחילת העונה הרבה פרשנים (בניהם קרבי שאני מאוד מעריך) דיברו על זה שהלו"ז של TCU קל מידי (גם של בוייזי, אבל לא באותה מידה). אז בצד אחד יש לך נבדאה, בצד השני יוטה (נבאדה יותר טובים, תשאל את עופרי כמה טענתי לאורך כל העונה שהם overrated). בוייזי בחרו את וירג'יניה טק ואורגון סטייט (אחרי שנצחו כבר פעמיים את אורגון) בלו"ז, TCU בחרו את אורגון סטייט. הזכרת את 2007,8 - אז הם הפסידו בענק לאוקלהומה וטקסס. הנקודה היתה ונשארה לדעתי שבוייזי פשוט נוטים לנצח כל מה שזורקים עליהם (סתם משהו - אוקלהומה היתה אז אם אדריאן פיטרסון) הרבה שנים ולכן ההייפ הרבה יותר מוצדק סביבם. והם מנצחים יפה, גם את TCU, לפני שנה.

mishuna

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שזה באמת עניין של דיעה, אם הגענו למצב בו אתה מעדיף קבוצות "אטרקטיביות" בגמר.. אני אישית אוהב פוטבול שמרני יותר, בסגנון הביג-10\SEC, בגלל זה אני מאד מעריך את הסגנון של TCU. שלא נגיע בכלל לעובדה שזה לא רלוונטי מי אטרקטיבי ומי לא.. אלא מי מגיע לו באותה העונה, על סמך תוצאות, חוזק לו"ז וכל שאר הירקות. בסופו של יום, במשחק הכל כך משמעותי הזה של בויזי, הם קרסו. ולהאשים את שתי ההחטאות זה אמנם קל, אבל בויזי פשוט קרסו במחצית השנייה התקפית והגנתית, ונתנו ליתרון שלהם לחמוק. ורק לשם המחשה, הם קרסו במשחק חוץ מול נבאדה, מול 30,000 צופים, ולא מול 100,000 צופים מטורפים באלאבמה, שאת זה אובורן איכשהו צלחו. לא רציתי להכנס לדקויות של מה שרשמת, אבל יש לי הערות לגבי הרוב. אמרת שבויזי משחקים חזק כבר 4 שנים, ברור שיש להם הצלחה גדולה בWAC וכמעט כל שנה מאזן מצוין. וכולם מנסים כל פעם לדחוף את הניצחון ההוא על אוקלהומה לדיון, אני לא מבין על מה כל ההתלהבות, היה ניצחון מדהים שיזכר לעד, אבל חוץ מזה לא חידשו שם כלום. ברור שבמשחק בודד, שבו קבוצה מגיעה כאנדרדוג עם טונה של מוטיבציה, וכמות גדולה של טריק-פלייז, הכל יכול לקרות, והכל קרה. אבל ללכת מפה ולהסיק שבויזי מעצמת על? תעשו לי טובה. להתייחס לניצחון על TCU שנה שעברה? שנה לפני כן TCU ניצחו את בויזי, גם כן במשחק בול. דלתון לא הייזמניסט? כמו שאמרתי, אם לTCU היו יחסי ציבור טיפה יותר טובים, אז המצב היה נראה שונה לגמרי. דלתון בשקט בשקט מסיים קריירה מצויינת ב-TCU. גם העונה הוא מדורג בחמישייה הראשונה במכללות ברייטינג, יש לו נתונים מעולים, וזה עוד בקבוצה שמדורגת רק במקום ה-50 במדינה במסירה, ובעשירייה הראשונה בריצה. אם כבר, אני לא יודע למה קלן מור הייזמניסט. בויזי כמעט אף פעם לא משחקים מעמדת פיגור, ובמשחק היחיד שהלחיצו אותם בו העונה, הם הפסידו. בעונות קודמות היו קוורטרבקים עם נתונים טובים בהרבה משלו (קולט ברנאן מהוואי, גראהם הארל מטקסס טק), שגם הובילו את הקבוצות להצלחות מסחררות, גם שמו מספרים הזויים במהלך העונה, והם אפילו לא התקרבו לדיון של ההייזמן. בקיצור, אני מרגיש שממש חפרתי, כשהנקודה שלי מאד פשוטה. אם לבויזי היה מגיע לשחק בגמר, לTCU היתה זכות זהה לחלוטין. ושלא תבינו אותי לא נכון, אני באופן כללי תומך יותר בקונפרנסים הגדולים ובזכות שלהם לשחק בגמר.. כך שכל מה שאמרתי פה די אובייקטיבי, וזה שלא שאני איזה אוהד TCU.

stan123

New member
../images/Emo58.gif

לא חפרת. שנינו, אני מבין, יחסית שמרנים ברצון לקבוצות שמרניות לעלות למשחקים הגדולים - שאני אומר אטרקטיבית אני מתכוון אטרקטיבית לדעתי, לא "פרועה". עכשיו, יש מצב שהמשחק ההוא עולה יותר מידי, אבל לגבי קלן מור לא היה בפיגור - חבוב, גם (גדש על גם) במשחק האחרון הם חזרו בפיגור של 17 עד לעמדה של נצחון בפילד גול. שלא לדבר על המשחק הראשון שלהם... (2 minute offense קלאסי). לפי מה שכתבת אני מניח שלא ראית הרבה משחקים שלו, אם היית רואה אותו והיכולת שלו להנהיג התקפה נראה לי שהיית חושב אחרת. אני לא מדבר לגבי זכות להגיע, אני מדבר לגבי הרצון לראות קבוצה "כזאת" ב NCG. ממה שאני עוקב אחריו, והוא לא בהכרח מדגם מייצג, ל TCU לדעתי יש עוד מה להוכיח כקבוצה-ההיא-של-non- AQ-שצריכה-להגיע-סוף-סוף-לבול-גדול ובוייזי כבר די הוכיחו את עבודה שאם הם במעמד אז מן הראוי שם היו שם. מה שלא הייתי אומר על יוטה או הוואי למשל (אם הם היו עם 11-0 וטוענות לכתר הזה). ובעוד שאני מגיב אני קולט את ארקנסו - LSU - איזה מהלך מטורף 6 שניות לסיום החצי, 80 יארד... אין על ה SEC. הכי טוב שה NCG יהיה גמר ה SEC וזהו.

../images/Emo58.gif

לא מסכים,אורגון בהחלט ראויה אם תנצח בסיביל וור בחוץ ואם נבאדה היתה מנצחת בהאוואי היא היתה מושלמת עכשיו והיה לגביה סימן שאלה גדול לגבי השתתפות בבול גדול

tragula

New member
TCU או בויזי במשחק BCS זו בדיחה רעה

שלמרבה הצער חוזרת על עצמה. המצחיק בטיעון שלי נגד קבוצות ה non-AQ הוא שקונטיקט יהיו במשחק BCS, שזו בדיחה עצובה במיוחד. לא קשה לרשום 20 קבוצות שהיה להם עונה יותר מרשימה מ- TCU בויזי ושאר הבדיחות מ- fly over states. אני לא מזלזל בתרומה של קבוצות אלו לעולם הפוטבול (לדניאן טומילסון והמגרש הכחול שצריך היה לעקור כבר מזמן). אבל קבוצות שמשחקות 2-3 משחקים סבירים בעונה זה לא רציני. משהו במחשבים של ה- BCS נותן ערך יתר לנצחונות וערך חסר ללוח משחקים. מה שעולם המכללות זקוק לו זו גמישות יותר גדולה במבנה הקונפרסים. TCU היה צריכים לקבל הזמנה ל- ביג 12, ובויזי היו צריכים להיות חלק מה- pac 12. והגיע הזמן לתקן את הטעות ההיסטורית של שישה AQ.

למה לעקור?

קרוב לוודאי שזה היה מונע ממני הרבה כאב לב אור לשבת בבוקר אבל אין ספק שלמשטח המקסים הזה מניות רבות בשידרוג המכללה מה שעזר לגיוס שחקנים ולהרבה יותר תומכים כשאנוכי מוביל את הקמפיין בארץ הקודש וכפי שציינתי קודם גם איסטרן וושינגטון הלכה בעקבותיה עם המגרש האדום אבל הם היו הראשונים כבר ב-86 ורק על המקוריות מגיע להם שאפו ענק ותמיכה בלתי מסויגת

tragula

New member
למה לעקור ? כי

המגרש הכחול לא מתאים לצפיה בטלויזיה (כהה מדי).

אין שום בעיה

צפיתי לא פעם וזו חויה(כחול על כחול זה הכי יפה שיש) במקרה הצורך אפשר להבהיר את המסך

mishuna

New member
TCU מצטרפים ל-Big East ! רשמי

אתמול בלילה הכריזו כי TCU מצטרפים ל-Big East בכל ענפי הספורט. קצת הפתיע אותי בהתחלה, אבל אחרי שקראתי קצת תגובות והסברים, דווקא יש שם קצת הגיון מאחורי הדבר. TCU מצטרפים לקונפרנס שבו המנצחת הולכת ל-BCS ישירות, כך שסוף סוף תהיה להם טיפה יותר לגיטימיות, וגם מרחב לטעויות. יהיה להם לו"ז טיפה יותר מעניין, כל המשחקים שלהם יהיו בחוף המזרחי, כך שסוף סוף אנשים יזכו לראות את התוצאות שלהם בשעות סבירות. וה-Big East מרוויחים קבוצת פוטבול די בכירה, שקצת תשפר את הסטטוס שלהם, שנראה בכי רע בעונה האחרונה. הוספת קבוצה תשיעית לקונפרנס הפוטבול שלהם גם תקל עליהם קצת, כי עכשיו הם יצטרכו לארגן רק 4 משחקים מחוץ לקונפרנס ולא 5. לגבי ההשפעה של זה בשאר ענפי הספורט, אין לי ממש ידע, רק של-TCU הולך להיות די קשה בכדורסל. לפי מה שהבנתי, קברניטי הביג-12 לא רצו את TCU, כדי שלא תנגוס להם עוד בשוק שלהם. יכול להיות שהם פשוט לא רצו להוסיף עוד קבוצה חזקה. מה שכן, נראה כי הMWC די יכול לשכוח מ-ביד אוטומאטי ל-BCS, העזיבה של יוטה, BYU ו-TCU פשוט משמעותית מדי. עוד פעם בויזי נשארים תקועים באמצע?

תתש

New member
הפאק-12 לא רוצה ולא צריך את בויזי

התקווה היחידה של בויזי היא לקוות שהביג-איסט ימשיך להיות גרוע, שמאזן ה-OOC של כל קבוצות ה-MWC נגד קבוצות AQ יהיה חיובי, ושהמשחק בין בויזי ו-TCU המדורגות 1 ו-2 יהיה בשבוע האחרון בעונה כדי שהמפסידה עדיין תדורג מספיק גבוה כדי להגיע לאחד הבולים הגדולים. אם כל זה יקרה, אולי ל-MWC יהיה סיכוי לקבל סטטוס של AQ.

למעלה