איינג´ל 4x07

The Flash

New member
../images/Emo58.gifאיינג´ל 4x07../images/Emo58.gif

פרק עעעעעענננננננננננננננקקקקקקקקקקקק הפרק הטוב ביותר של הוענה הזאת!!1(אני יודע שכבר אמרו אבל אני ארגיד שוב- מה זה עם הפרקים 7 האלה?) פרק ענק(הייתי חייב להגיד שוב) האפוקליפה מגיעה קצת מוקדם וזאת הפתעה לכולם, כולל לוולפמן והארט בכוחות משותפים איינג´ל, לורן, גאן ווסלי יוצאים להביס את השד(ללא הצלחה! איינג´ל קורע אותו בערפדיות ואז הוא דוקר את איינג´ל בצוואר ומשליך אותו מהגג(דקירה וזריקה ממקום גבוה-ספייק מישהו?)) כמובן קונור לא עוזר כי הוא עסוק מידי ב-לשכב עם קורדיליה!!!! פרק ענק שהתמונה הסופית שבה איינג´ל מסתכל על גשם האש שיורד ועל קונור וקורדי שוכבים ענק!!!

Angelus

New member
רק היום בבוקר ראיתי אין השגת מהר ..

כל כך? ופרק ענק אכן. אני אסכם אותו מאוחר יותר..

The Flash

New member
אני מפיץ

אני הקמתי סרבר הפצה במירק וככה אני מקבל פרקים מהר

וואלה?

יפה..מה הכינוי שלך שם? איזה חיבור יש לך? אני מוריד עכשיו את הפרק החדש של באפי שנקרא Sleeper (דרך קשרים עם מישהו נחמד שנתן לי את הצופן בעזרתו נכנסים לחדר הוי.איי.פי של הסדרות במירק). למי שלא יכול לחכות, אפשר לראות קליפ קצר של כמה קטעים מהפרק בקישור שצירפתי -- יש להוריד את הסרטון העליון, איפה שכתוב בסוגריים Clips. אל דאגה, הפורמט הוא בדיוק כמו MPG.

Angelus

New member
טוב לא הבנתי כמה דברים.. ../images/Emo58.gif

משהו כמו הכללללללללללל! מע? איך? פתאום אפוקליפסה באמצע לוס אנג´לס?! איך באפי לא יודעה? הלוואי ופרק הבא יקרה משהו היא חייבת לדעת הרי הם באותו העולם אהבתי ת´קטע שזה בא מתחת לאדמה כמו בבאפי שאמור לבוא אבל מההההההה שיהיה משהו שותף ומי זה היצור הזה? וזה לא עד כדי כך משהו כי היצור הזה לא יחיה עד סוף העונה הוא ימות בעוד פרק שנים..

והפרק הבא ישודר

רק מתישהו בינואר או מינימום בסוף דצמבר. כן, הם כבר יצאו לתנומת החורף ב-WB.

למעלה