אז רגע

orrrr

New member
../images/Emo58.gif אז רגע

באפי לא מתה בסוף?? אני חושבת שזה היה בעונה החמישית.. פאק! היא לא מתה??

bewiched

New member
ספויילר תחילת עונה שישית להסביר:|ספ

באפי כן מתה בסוף העונה החמישית(הפרק האחרון שהיה קטרזיס מרגש)אבל בתחילת העונה השישית כולם בטוחים שהיא בגהנום ווילו מחליטה לעשות כישוף מסוכן בו היא החזירה את באפי לחיים. מקווה שעזרתי "גם אני רוצה ציתות משלי אבל יש פה יותר מידיי קטינים"

Adrienne

New member
אבל אז בפרק 607 ../images/Emo58.gif

באפי שרה שיר על זה שהיא הייתה בגן עדן ולא בגיהנום ורק ספייק ידע על זה לפני שהיא שרה. ורואים את ווילו המומה ולא זזה וזה כזה חמוד. בטח ווילו עכשיו תגיד לה: "רוצה שאני אהרוג אותך?" ראיתי את הפרק היום ואני לא יודע מה יקרה בפרקים הבאים, מעניין איך ווילו תגיב

HuGo Hell

New member
אז זהו שבפרק 608../images/Emo58.gif

אחרי שווילו מגלה.. זוכר את הכישוף שווילו עשתה לטארה למחיקת זיכרון? טארה אומרת לה בפרק שהיא תעזוב אותה אם היא לא תפסיק.. והיא לא הפסיקה והיא לקחה חבילה של הפרחים ועשתה כישוף שבאפי תישכח מגן עדן וטארה תשכח את הריב ושהיא מחקה לה את הזיכרון.. לבסוף כל החבילה נשרפה אחרי שכולם יצא מהבית.. ואז לכולם נמחק הזיכון.. ואת היתר תיראה בפרק.. אבל זה כזה יפה..
אני כל כך אוהב באפי!! ואלעד וכולם... סליחה על הבלגן שעשיתי מווילו לסבית.. טארה ווילו כאלה זוג יפה.. אני כל כך אוהב אותן!!

HuGo Hell

New member
משהו לא הגיוני בבאפי../images/Emo58.gif6X18

בפרק 6X18 שספייק שוכבת עם אניה. רואים אותו במצלמה. איך קוראים את ספייק? הרי הוא ערפד.. לערפדים אין השתקפות ולא רואים אותם במצלמות.. אז מישהו יכול להסביר לי איך הם ראו את ספייק? הוא ערפד!! איך?!

HuGo Hell

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

ספייק לא יכול להיכנס לבית של באפי אם לא הזמינו אותו נכון? באפי מזמינה אותו אחרי הרבה זמן.. (בעונה השישית אם אני לא טועה) אבל אם לא הזמינו אותו.. איך הוא ניכנס לבית שלה בפעמיים הקודמות? כלומר לבית כשג´ייס הייתה. או כשאף אחד לא היה בבית וספייק הגיעה לבית ומתחיל לחטט לבאפי בבגדים וריילי הגיעה..

The Wicca

New member
לא נכון

באפי מזמינה אותו בפרק האחרון של העונה החמישית

talrv

New member
באפי הזמינה את ספייק לבית שלה

בהתהוות חלק 2. הפרק האחרון של העונה השנייה. הם שיתפו פעולה נגד אנג´ל, אז היא הזמינה את ספייק לבית שלה..

HuGo Hell

New member
אז זה מה שלא הגיוני../images/Emo58.gifבערך..

כי באיזשהו פרק הוא רצה להיכנס (לפני ההזמנה של 522) והוא לא יכל.. אז היא הזמינה אותו לבית שלה בעונה שנייה, ובעונה אחרת הוא לא יכול להיכנס? איזה היגיון יפה יש לתסריטים..

resputin

New member
כי היא...

גירשה אותו.! אם היית טורח, היית רואה שכשדואן נעלמה (זה היה בפרק הזה, לא?) ובאפי הלכה לחפש אותה, ווילו שאלה אם היא יכולה לעזור במשהו, ואז באפי אמרה לה שלא.. חיכתה שנייה ואז אמרה רגע, בעצם אולי את כן יכולה לעזור לי במשהו- אז הן עשו את הכישוף של הגירוש. וזה לא פעם ראשונה שעושים את זה..

Adrienne

New member
ספוילרים לא מעניינים אתכם? הייתם

חייבים לרשום את זה בכותרת?

Adrienne

New member
ספוילרים לא מעניינים אתכם? הייתם

חייבים לרשום את זה בכותרת?

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif הסבר ../images/Emo58.gif

טוב תשובות לשאלות שלך.. זאנדר עוזב את אניה רגע לפני החתונה. אניה חוזרת להיות שדה. והיא הביא את ספייק כדי שהוא יגיד משאלה רעה על זאנדר.. ולבסוף אחרי שאניה וספייק שתו הרבה יין.. הם שכבו. והייתה מצלמה בחנות ווילו העלתה את המצלמה סתם ושם רואים את ספייק ואניה שוכבים.. באפי המומה. זאנדר הולך להרוג את ספייק.. ואז ספייק מגלה לזאנדר שבאפי שוכבת איתו.. זאנדר המום והולך.. וכולם עצובים. סוף.

talrv

New member
צופים בבקשה תמחקו את ההודעה למעלה..

יש אנשים שלא אוהבים לדעת מה קורה, אז בשביל האנשים האלה אל תרשמו ספוילרים בנושאים, כולם רואים את זה...... אבל זה קורה, פרק 18 עונה שישית.... ספוילר ענק על עונה שישית : ס פ ו י ל ר אחרי שזאנדר עוזב את אניה בחתונה, היא רוצה לנקום והופכת שוב לשדת נקמה, היא מדברת עם ספייק ומשכרת אותו כדי שיביע משאלה על זאנדר והם שוכבים, וכולם רואים אותם במצלמה ששלושת החנונים שמו בחנות הקסמים.

itayhi

New member
תודה לך, ממש תודה

תודה ששמת ספוילר בכותרת, כדי שמי שלא קרא את ההודעה עם הספוילרים ידע על מה מדבור גרררר.... איתי, עצבני, בע"מ

blackwolf

New member
לא נכון...

ההגיון שלך צודק, אבל הבאפיוורס מתעלם מזה. אפשר לראות את ההערפדים בתמונות. אני לא יודעת אם אתה רואה אנג´ל, אבל גם שם רואים אותו בתמונות. ובקשר לעובדה שספייק נכנס לבית של באפי: סוף עונה שניה באפי מזמינה אותו לבית שלה ולא מבטלת את ההזמנה. כשהיא מגלה שלספייק יש אובססיה כלפיה היא מבטלת את ההזמנה ( כמו שעשתה לאנג´ל בזמנו ), בסופו של דבר היא מזמינה אותו שוב פנימה.

למעלה