אז ככה..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אז ככה..

ביום רביעי היה לנו פורימון בבצפר..(סתם חרא) היה משעמם לאללה.. לא כמו בשנים קודמות שהיה כיף לאללה עם אווירת פורים והכל..השנה זה היה סתם חרא..בטח אין להם תקציב...זונות..חיחיחי ואני התחפשתי לסק8רית...אני לא יודעת שזה לא ממש נראה כי לא היה לי הרבה זמן להכין ולהשקיע בתחפושת.. נדמה לי שהייתי הסק8רית היחידה שם (איי לוב!
) וזהו...אמממ אני יצרף כמה תמונות משם... ששיירה שלחה לי...(תודה מויתק!
ו
) ו...אמממ מקווה שלא תקיאו או משהו..חחח
אהה וביום שבת הזה יש מסיבה לחברה שלי ואנחנו כמה חברות שנעשה לה שמייח במסיבה בגלל שהיא מתלוננת שיהיה "משעמם" אז נתחפש ונעשה לה הפתעה! ולא אני לא מתחפשת לסק8רית שוב..בגלל שאני לא יכולה להביא ת'סקייט אליה הבייתה ובלי הסקייט אני לא נראית סק8רית..אני נראית כאילו סתם באתי שלי תחפושה..טוב הנה כמה תמונות...ביייי

בונא מותק../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

איזה פורים מעאפן היה לנו..
חחחח איזה חמודה יצאת בתמונותתתתתתתתתתת
ווהוו היום יהיה שמייח

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחח

גרסיאס בימבו
ו
כן..ירדנה הבימבו באה היום לישון אצלי ואולי נעשה ג'קאסס...חה חה ההורים לא בבית!!
יששששששששש

y a ® d e n a

New member
אני בימבו../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif

חחח אני בימבו או הור
חחחחחחחחחחח
כן אולי נעשה ג'אקססס.... כרמן זוכרת שעשינו את הג'אקס פעם קודמת איזה ווה יצא לנוווווווווו חחחחחחחחחחחחח

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif כןןןן!!!!!

המופקרת הזאתי!!! פרוצה אחת! כשאני ביקשתי ממך להקיא לא הקאת נכון?! מופקרת פרוצה אחת...רחב הזונה! חחחחחחחח היום לא מעניין אותי מה, את מקיאה!! חחחח אתם קולטים היינו בקניון הקיצר שתי חברות שלי קנו אוכל מגעיל כזה..ואז כאחת מהן סיימה ת'אוכל אז אנחנו כזה שמות עליו כל מיני דברים מגעילים ושיער ורטבים שונים וכאלה...הקיצר אמרתי לה להקיא והיא לא רצתה! פרוצה! חחחחחחחחחחחחחח

JACKASS 4 LIFE

New member
../images/Emo99.gif ....yyyyeeeahhhh

ואנלא מבין למה להקיא =\... ואני רוצה את כל התמונות שלך =)

bam margera1

New member
שיאללה!!!!

וואי וואי וואי איזה כוסית חבל על הזמן!! מותק תאמיני לי את כוסית! את שווה לאללה! אני רציני איתך...באמת שאת שווה.. אל תחשבי ככה.. את נראית טוב! באמת! אין מצב שמישהו יגיד פה שלא!

מ מ מיתר

New member
לאאא וממש לאאאא ועוד פעם לאאאאא

נראה לי שיש מצב שמטליקה יבואו לארץ ב2005.....

BiAAcH

New member
אמממ, לא ממש נראה לי...

אבל הלווואאאאיייייי!!!!!!!!!! אם הם יבואו זה יהיה אדיר, למרות שכל כרטיס יעלה איזה 400 שקל...

מ מ מיתר

New member
אחי רוב הסיכויים שהם באים לפה

ב2005 כנס לאתר שלהם ותראה... הלוואיייייייי שכן וכרטיס יעלה בסביבות ה150 200 כמו בפעם הקודמת ה99' כרטיס עלה 150

למעלה