אול סטאר....

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gif אול סטאר....

זה לא ממש ספוילר אבל ככה מי שלא רואה את אול סטאר אולי לא יודע מי שם ומי לא אז.... מי הכי הייתם רוצים לראות באול סטאר והוא לא נמצא ? התשובה שלי : בריאן מהשרדות תאילנד!!!!!!!!!!!!מי שראה את השרדות תאילנד מבין שאין צורך לפרט....הוא פשוט גדול... שבט "החלומות " שלי : ריצארד ( עונה 1) איתן ( עונה 3 ) בריאן ( עונה 5 ) רוב ( עונה 6 ) דינה ( עונה 6 ) בוא נראה את ריצארד ובריאן מסתדרים
וגם רוב..

Boran

New member
כמובן ש... ../images/Emo58.gif

קודם כל, אל תכתבו בכותרת את מי הייתם רוצים שיהיה. זה ספוילר. יש אנשים שלא רוצים לדעת מי נמצא שם ומי לא. כמובן שקלי מעונה 3 חייבת להיות שם, הרי היו לה בריתות והכל, והיא עפה רק כי לקס חשד בה על משהו שהיא לא עשתה. גם קלרנס מעונה 3 כלי. מייקל מעונה 2 חייב היה להיות. וגם ג'ף מאותה עונה. שבט חלומות- דינה, קאת'י ורוב צ. וריצ'ארד באותו שבט. לדעתי גם מאט מעונה 6 היה צריך להיות שם. וגם ג'ון מעונה 4. וההפסד בין הגדולים ביותר הוא אנדרו מעונה 7.

p112

New member
../images/Emo58.gif אני הייתי רוצה לראות את...

קודם כל מהעונה החמישית מספיקה לי שי-אן לא צריך עוד אף אחד מהמשעממים ששם ואם כבר אז הלן, אבל עדיין עדיף להכחיש את העונה הזאת. הייתי רוצה לראות את קלי מהעונה השלישית. כמו כן גם את ג'ון מהעונה השביעית. אם היו משיגים את קלי מהעונה הראשונה זה גם היה משובך [במקום ג'נה פאולו טיגה] קריסטי היא סטרית - אבל אני לא יודע אם עד כדי כך היא נחוצה לסדר, בכל מקרה הייתה מחליף אותה בג'נה מורסקה] אני אישית מאושר מרשימת השורדים שהורכבה - ואני מאוד נהנה מהעונה הזאת

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif להישרדות 7 ו8 ../images/Emo110.gif

יש כאן ספויילר למנצח/ת בעונה 7, למי שלא ראה. עכשיו, חזרה לעונה 8: אני גם מאוד נהנה מהעונה, יש אמנם כמה כאלה שהייתי מחליף באחרים אבל העונה הזאת פשוט מצויינת בסך הכל. אני הייתי מחליף את שי אן בהלן (למרות ששי אן דיי חמודה באולסטארס, שנאתי אותה בתאילנד). עוד שינוי שלדעתי היו צריכים לעשות אם היו משיגים עוד מנצח או שניים (והיו יכולים להשיג עוד מנצח אם רק שני שורדים סרבו) זה לתת למנצחים קבוצה משלהם וככה לא יהיה את הקטע של "להעיף מישהו רק כי הוא ניצח", לפחות לא עד האיחוד. חוץ מזה שקבוצת מנצחים של טינה, ריצ'ארד, ג'נה, אית'ן ונגיד בריאן וסנדרה, הייתה יכולה להיות מצויינת. וגם אם לא קבוצה שכולה מנצחים, לפחות קבוצה שיש בה רוב למנצחים (מנצחים הרי לא יעיפו מישהו רק כי הוא "לא ניצח"), זה פשוט כדי לתת למנצחים סיכוי שווה (הייתי מאוד מאוכזב שטינה הייתה המועפת הראשונה). וכן, קלי (מאפריקה) הייתה צריכה להיות במשחק, זה פשוט חובה. כנ"ל לגבי דינה מעונה 6, אני לא מבין למה וויתרו עליה. מה שכן, העובדה שיש עוד המון שורדים שלא הגיעו וכן הסכימו להגיע נותנת אפשרות לעוד עונת אולסטארס (אולי העונה האחרונה של הסדרה?) ואז יוכלו להביא את הלן, קלי, בריאן, סנדרה, דינה, ג'נה מורסקה וכל מי שלא שיחק בהישרדות 8 או שכן שיחק ויסכים לחזור פעם נוספת.

p112

New member
אנשים לא תהיה עוד עונת אול-סטרס

תרדו מזה , אין מצב שתהיה עו עונה , לפחות לא בזמן הקרוב - הם הביאו את כל השורדים הטובים תחשבו איזה לפחות 16 אנשים שלא פה הייתם רומים לראות - וגם אם תהיה עונה נוספת לג'נה מורסקה לא מגיעה להשתתף בא

מטר9

New member
../images/Emo58.gifוואו יש מלא...

הישרדות 1- גרג!!! הוא היה ענק וממש חבל שהוא לא נמצא באול סטארס... הישרדות 2- אני חושב שלקחו את כל הטובים משם אבל אם כבר אז... ג'ף נראה לי הישרדות 3- ק-ל-י היא ענקית והיא הלכה רק בגלל לקס האידיוט!! גם קים .פ. (הצעירה) הייתי מאוד שמח לראות כי למרות שהיא הייתה בקטגוריה של הסוויטהארטס (לא שיש בזה משהו רע) היא לא הייתה מפגרת כזאת והיא עשתה מלא דברים על דעת עצמה ושיחקה מאוד יפה לדעתי, גם טרזה היה מאוד נחמד לראות באול סטארס הישרדות 4- היה מאוד נחמד אם תמי הייתה בפנים אבל לא קריטי... הישרדות 5- א-ף א-ח-ד העונה הכי גרועה לדעתי... אבל אם חייבים אז ג'ד כי הוא היה מגניב והעיפו אותו סתם ואת רובב כי למרות שהוא היה אידיוט, הוא היה מצחיק והוא מכניס הרבה עניין לעונה. הישרדות 6- אמממ... דייב! הוא היה מקסים וממש ממש חבל שהעיפו אותו כל כך מוקדם. הישרדות 7- כריסטה הייתה ממש מגניבה, מצחיקה וגם קצת מטומטמת אז היה יכול להיות מגניב לראות אותה שם. בסך הכל אני די מרוצה מהאנשים ומעונה עצמה, אני מאוד שמח ששמו את אמבר (כי אני מאוד אהבתי אותה), חשבתי שלא ישימו אותה כי יש אנשים יותר מעניינים ממנה אבל אני מאוד שמח שהיא כן.

למעלה