השורד שבאמת מגיע לו
New member
../images/Emo58.gifאוזימול508
קודם כל לפרק 7: היידי
, דווקא בפרק שבו החשדות שלי כלפייך כמעט הסתיימו, עפת. היית גם הפייבוריטית הראשית שלי. עכשיו לפרק 8: פרק קשה ומתסכל, אך עם זאת, מעולה והכי טוב העונה. אני שמח שיש שתי קבוצות שאחת מהן אתה אוהב ואחת אתה שונא. אני מתעב את כריסטי וליאן, שתי כלבות. אך לעומת זאת, אני מת על ליז וג'ון. כריסטי אפילו לא טרחה להפרד מהם. המתמודדים מרוויחים בעונה סכום פשוט עלוב. בהתחלה הרעיון שהמול לוקח את הכסף לעצמו היה טוב, אבל עכשיו ניתן לראות שעבור המתמודדים וההפקה זה גרוע - החפרפרת לוקחת את כל הקופה. וליאן, כמה קללות זרקתי עליה כשהיא לקחה מהקופה שגם ככה דלילה, 25K. היא כנראה הבינה שעשתה טעות ושכולם ישנאו אותה, אז החזירה את החסינות והכסף הוחזר לקופה. בצד נואש ההפקה הוסיפה לקופה עוד 25K כבונוס(אני בטוח שזה לא תוכנן לפני העונה). בטח גם מעכשיו המשימות יהיו כאלה שיהיה ניתן פשוט יותר להרוויח בהן כסף, מה שלא אמור להיות בסוף עונה. לגבי החשודים, עפה הזאת שחשבתי שבטוח לא המול. ככה שעכשיו אני נשאר עם 4 מתמודדים פוטנציאליים, אך אני מכוון רק בכיוון של שניים. ג'ון - 55% שהוא המול. כל הפאקים הקטנים והכישלונות במשימות. וגם, תחושת בטן. קרייג - 45% שהוא המול. בזמן ששני המחנות רבים בינהם, הוא נע בין שניהם. בדיוק מה שעושה החפרפרת. הוא גם נוטה לריב פחות מכולם. מה שמעניין אותי זה איך כריסטי ידעה שהיא בחוץ. היא בטח שינתה את ההצבעה שלה עבור מישהו אחר ואז הבינה שעשתה טעות או שפשוט טעתה בלחיצה על הכפתור הנכון במחשב. מעניינים אותי עכשיו שני דברים: 1. שליאן תעוף בפרק הבא. 2. שליז תנצח במידה והיא לא המול. אם ג'ון המול, הוא יגיד לה, לא? בכל זאת הם בברית
קודם כל לפרק 7: היידי