אוזימול508

../images/Emo58.gifאוזימול508

קודם כל לפרק 7: היידי
, דווקא בפרק שבו החשדות שלי כלפייך כמעט הסתיימו, עפת. היית גם הפייבוריטית הראשית שלי. עכשיו לפרק 8: פרק קשה ומתסכל, אך עם זאת, מעולה והכי טוב העונה. אני שמח שיש שתי קבוצות שאחת מהן אתה אוהב ואחת אתה שונא. אני מתעב את כריסטי וליאן, שתי כלבות. אך לעומת זאת, אני מת על ליז וג'ון. כריסטי אפילו לא טרחה להפרד מהם. המתמודדים מרוויחים בעונה סכום פשוט עלוב. בהתחלה הרעיון שהמול לוקח את הכסף לעצמו היה טוב, אבל עכשיו ניתן לראות שעבור המתמודדים וההפקה זה גרוע - החפרפרת לוקחת את כל הקופה. וליאן, כמה קללות זרקתי עליה כשהיא לקחה מהקופה שגם ככה דלילה, 25K. היא כנראה הבינה שעשתה טעות ושכולם ישנאו אותה, אז החזירה את החסינות והכסף הוחזר לקופה. בצד נואש ההפקה הוסיפה לקופה עוד 25K כבונוס(אני בטוח שזה לא תוכנן לפני העונה). בטח גם מעכשיו המשימות יהיו כאלה שיהיה ניתן פשוט יותר להרוויח בהן כסף, מה שלא אמור להיות בסוף עונה. לגבי החשודים, עפה הזאת שחשבתי שבטוח לא המול. ככה שעכשיו אני נשאר עם 4 מתמודדים פוטנציאליים, אך אני מכוון רק בכיוון של שניים. ג'ון - 55% שהוא המול. כל הפאקים הקטנים והכישלונות במשימות. וגם, תחושת בטן. קרייג - 45% שהוא המול. בזמן ששני המחנות רבים בינהם, הוא נע בין שניהם. בדיוק מה שעושה החפרפרת. הוא גם נוטה לריב פחות מכולם. מה שמעניין אותי זה איך כריסטי ידעה שהיא בחוץ. היא בטח שינתה את ההצבעה שלה עבור מישהו אחר ואז הבינה שעשתה טעות או שפשוט טעתה בלחיצה על הכפתור הנכון במחשב. מעניינים אותי עכשיו שני דברים: 1. שליאן תעוף בפרק הבא. 2. שליז תנצח במידה והיא לא המול. אם ג'ון המול, הוא יגיד לה, לא? בכל זאת הם בברית

De fire

New member
../images/Emo58.gif

החשוד העיקרי שלי היה ג'ון, למרות שהוא מפציץ בתחרויות. מה גרם לו לומר שליאן לקחה 25 אלף "מהכסף שלהם" ולא "הכסף שלנו"? מצד שני ברית ה-3 שהראו בפרק הזה כמעט בוודאות אומרת (על סמך נסיון מול קודמים) שהמול הוא אחד מהם. ונראה שכולם יודעים מי זה, כי כריסטי טעתה במקרה באחת השאלות, היא ידעה שהיא טעתה ולכן ידעה שהיא עפה. מכאן שההתלבטות שלי בין ג'ון, לליאן וקרייג. אני הייתי הולך על קרייג, בסופו של דבר. ומי יתן וג'ון יקח את הכסף.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif + ספוילר לעונה 4

לדעתי אתם מגזימים עם זה שקריסטי ידעה שהיא עפה.. כמעט כל אלימיניישן יש את האלה שאומרים "אני בטוח עף".. אז היא קצת הגזימה וקמה מהכיסא, אבל זה לא אומר שהיא ידעה מי החפרפרת ולחצה על כפתור לא נכון O_O באמצע הפרק ליאן וקריסטי ישבו בצד וליאן אמרה "אחד מהקבוצה הזאת הוא החפרפרת. אם זה ג'ון או ליז, זאת שאלת ה-200 אלף". קריסטי כנראה הקשיבה לה והצביעה לאחד מהם, ובגלל זה עפה. מה שמעלה עוד את החשדות שלי כלפי ליאן. היא כל כך המול
למה החזירו 50K? כי עונה שעברה החפרפרת עפה ואז חזרה למשחק בתמורה ל-50K, במילים אחרות המפיקים החליטו שהקופה גדולה מדי והם רוצים 50 בחזרה. אז העונה הזאת הם קצת יותר פיירים.. נתנו לחפרפרת הזדמנות לבזבז כסף על חסינות, והחפרפרת ניצלה את זה, ואז המפיקים שלא רצו להראות רע בעונה השניה ברצף, החזירו 50. אני מת לדעת כבר מי החפרפרת. אם זאת ליאן מגיע לי כיף.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif לעונה 4

מה זאת אומרת החפרפרת עפה? חשבתי שהיא לא יכולה לעוף...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

זה היה קטע מטומטם. היא עפה כמו שכל אחד אמור לעוף ובפרק אחרי זה המנחה בא אליה ושאל אם היא מוכנה לחזור בתמורה ל-50 אלף מהקופה. כמובן שהיא הסכימה כי הכל היה מתוכנן מההתחלה.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה לא אמור להיות שמי שעף ענה על הכי מעט שאלות לגבי החפרפרת? איך החפרפרת עצמה יכולה לטעות ברוב השאלות?

מטר9

New member
../images/Emo58.gifהבנתי...

קצת עלוב, לא? הרי אם מישהו היה פתאום חוזר בלי סיבה ישר היו עולים על זה שהוא החפרפרת, לא?

De fire

New member
לא יודע.. לא ראיתי מול 4. אגב, היום

סיימתי לראות את אוזי מול 1. אלוהי ההלם. מי שבחרתי למול מהפרק הראשון והייתי בטוח לגמרי בזהותו כמול בסוף ניצח. זה היה ממש שווה, למרות שיצאתי קצת טמבל.

מסכים ב-100%../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifלפרק האחרון

כל העונה הייתי בטוח שזו אבי, אפילו היה רמז לכך בפרק 5(הראו שאבי סימנה את התשובה 18-25 לשאלה "בן כמה המול?", בזמן שהיא היחידה שהייתה שם בטווח הגילאים הזה). עונה מעולה ומפתיעה. למרות שהמלכה של העונה הייתה לינדה(אני בחיים לא אשכח איך היא ניצחה במשחק של הכדור וכמה צרחתי אחרי זה "מלכה!!"), מישהי ראויה והפייבוריטית השנייה שלי זכתה. ואפילו לא היה אכפת לי שהמשימות מועתקות לגמרי מהעונה האמריקאית ה-1.

De fire

New member
../images/Emo58.gif אז זהו שאני דווקא

חשבתי כל העונה שזו ג'ן (להזכירך ג'ן זכתה, לא אבי)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהבנת. החפרפרת לא עושה את הקוויז. בעונה הזאת הקוויז הוא לייב אז אי אפשר שהחפרפרת לא תעשה אותו אבל בעונות קודמות סתם הכניסו את החפרפרת לתוך חדר עם מחשב בזמן שהיא הסתכלה על הנוף לכמה דקות ואז "סיימה". אני לא יודע בדיוק איך הולכת מערכת המחשבים שם אבל לא נראה לי שהמחשב בודק וקובע מי עף.. אנשים מההפקה בטח יושבים אחרי שכולם מסיימים ובודקים את התשובות של כולם ואת הזמן שלקח לכל אחד. כך שלא צריך שהחפרפרת תשב ותסמן תשובות לא נכונות כדי שהיא תעוף.. היא יכולה לעוף גם בלי הקוויז. ובקשר לשאלה השניה שלך, זה לא מפתיע שמישהו חזר סתם ככה למשחק, כי אמרו לשחקנים האחרים שהיא עשתה את זה בשביל 50 אלף מהקופה.. יש הרבה שהיו מסכימים לחזור למשחק בעד כסף שממילא לא שלהם.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo31.gif

לא מסכים איתך בכלל. ההצעה של ליאן על הכסף היה הדבר הראשון שגרם לי לכבד אותה. התאכזבתי, לעומת זאת, מג'ון וליז (בעיקר מליז) שלא נתנו הצעה בכלל. הרי זה ברור שהשאר יתנו הצעה אז למה לא לתת גם? אני דווקא הופתעתי שכריסטי עפה. חשבתי שכל השאר יתחילו לחשוד בליאן שהיא המול ויפלו על זה. לשמחתי זה לא קרה. אני מקווה שג'ון יעוף בפרק הבא. הוא סתם משעמם אותי. בנוסף אני מקווה שליז תנצח (אם היא המול, אז אני מקווה שקרייג). אגב, אבי, נראה לי שזה הפעם הראשונה שלשנינו יש את אותה פייבוריטית!

../images/Emo58.gif

באמת נראה לי שזה הפעם הראשונה! ליז לשלטון. הסיבה ששנאתי את ליאן על ההחלטה שלה זה כי גם ככה יש בקושי כסף בקופה, והיא לקחה עוד. אם הייתה קופה גדולה יותר לא הייתי מתלונן כ"כ.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif אוזימול 508

העונה הזו קצת השתפרה - אוהב את האתגרים והדינמיקה למרות שהחסרונות שלה שצויינו בהתחלה עדיין קיימים. הקוויז פשוט שערורייתי עם כל הקונספט לייב שלו. מבחינתי אחד מהשניים הבאים הוא המול - ליאן או ג'ון. ג'ון בסבירות גבוהה יותר אבל אני מסכים עם ההערה של עמית שציין את אותה סיטואציה שכריסטי וליאן דיברו על זהות החפרפרת כמי שנמצאת בין ג'ון וליז. אני משוכנע ב-100 אחוז שליז לא החפרפרת. עכשיו גם שקרייג וליאן דיברו במשחק הבוב-קאט על זה שהחפרפרת יכולה לחבל במשחק הזה בקלות לקח לליאן כמה שניות עד שבכלל הגיבה ונראתה מבולבלת בהתחלה. ג'ון השוטר זה ליהוק קלאסי לחפרפרת אבל גם ליאן עקרת הבית עם קניית החסינות וההחזרה ההירואית שלה תמורת כסף היא אחלה חפרפרת. אני מקווה שליז תיעלם בפרק הבא, איך אפשר לחבב אותה |פרצוףחמוץ|.

De fire

New member
../images/Emo58.gif508

כשהן הלכו לישון בתוך הקראוון, ליז שאלה את ליאן "איך תחזיקי ככה עוד שבועיים"? אפשר אמנם לפרש את זה כ"בהנחה שתגיעי לגמר", אבל אפשר גם לפרש את זה כ"שתינו יודעות שאת החפרפרת, וקשה לך לפגוע באנשים אחרים, איך תחזיקי ככה עוד שבועיים" או משהו בסגנון.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מי שהלכו לישון יחד בקראוון היו כריסטי וליאן, לא ליז. דווקא בגלל ההעפה של כריסטי אני עוד יותר בטוח שליאן החפרפרת. להיות בברית עם החפרפרת זה הדבר הכי גרוע במשחק הזה. מצד שני אני די בטוח שג'ון יודע בוודאות את זהות החפרפרת ולכן הוא (וגם ליז שפחות או יותר איתו בברית) בטוח כל כך בעצמו. שאלה טובה האם קרייג יודע - יכול להיות שאחרי ההעפה של כריסטי וה"בגידה" של ליאן כאשר בחרה ללכת לקראוואן העלו את החשדות בה אצלו. אם לא הוא הבא בתור ללכת הביתה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם קרייג הבא לעוף, וליז וג'ון מתחרים על הכסף כשליאן החפרפרת, אני אהיה מרוצה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

כן, כריסטי. התבלבלתי בשם. וככל הנראה באמת ליאן היא החפרפרת. גו ביג ג'ון!

למעלה