../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif
יצאתי לאימון קל ושחזרתי הביתה נסעתי בירידה ברח' די ראשי (יוספטל בבת-ים למי שמכיר), נסעתי מאחורי נהג מונית, בירידה יש פניה ימינה לתוך רחוב אחר, הנהג מונית היה במהירות סבירה (30 קמ"ש בערך) הוא נסע ישר ואז פתאום הביא פניה חדה ימינה (למרות שכבר היה באמצע הדרך להמשיך ישר, כאילו התבלבל) הבאתי צרחה כזאת חזקה שכל הרחוב הסתכל
ולמזלי הצלחתי לקחת איתו את הפנייה תוך כדי שהוא משפשף לי את ברך שמאל, ממש עניין של כמה ס"מ והוא היה מוריד אותי על הכביש עם המונית שלו. לאחר מכן עצרתי והתחלתי לצעוק עליו שיעצור דקה כי אני רוצה את הפרטים שלו, הנוסעת התחילה לצעוק עליו גם כן והוא ממש טס מהמקום במהירות. למזלי הספקתי לרשום את השעה, את המספר רישוי, סוג הרכב וגם כמובן ראיתי איך הוא נראה, הוא הסתכל לי בפנים היה בהלם וברח. למזלי חוץ ממכה יבשה בברך שמאל לא קרה לי כלום, טפו טפו טפו, מזל ששמתי לב והייתי מרוכז. התקשרתי כבר למשטרה, אמרו לי אחרי החג להגיע לתחנת משטרה בבת-ים ולהגיש תלונה. בתמונה רואים בדיוק מה קרה, אני לדוגמא בכחול והוא באדום.
יצאתי לאימון קל ושחזרתי הביתה נסעתי בירידה ברח' די ראשי (יוספטל בבת-ים למי שמכיר), נסעתי מאחורי נהג מונית, בירידה יש פניה ימינה לתוך רחוב אחר, הנהג מונית היה במהירות סבירה (30 קמ"ש בערך) הוא נסע ישר ואז פתאום הביא פניה חדה ימינה (למרות שכבר היה באמצע הדרך להמשיך ישר, כאילו התבלבל) הבאתי צרחה כזאת חזקה שכל הרחוב הסתכל