Infin1ty

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

יצאתי לאימון קל ושחזרתי הביתה נסעתי בירידה ברח' די ראשי (יוספטל בבת-ים למי שמכיר), נסעתי מאחורי נהג מונית, בירידה יש פניה ימינה לתוך רחוב אחר, הנהג מונית היה במהירות סבירה (30 קמ"ש בערך) הוא נסע ישר ואז פתאום הביא פניה חדה ימינה (למרות שכבר היה באמצע הדרך להמשיך ישר, כאילו התבלבל) הבאתי צרחה כזאת חזקה שכל הרחוב הסתכל
ולמזלי הצלחתי לקחת איתו את הפנייה תוך כדי שהוא משפשף לי את ברך שמאל, ממש עניין של כמה ס"מ והוא היה מוריד אותי על הכביש עם המונית שלו. לאחר מכן עצרתי והתחלתי לצעוק עליו שיעצור דקה כי אני רוצה את הפרטים שלו, הנוסעת התחילה לצעוק עליו גם כן והוא ממש טס מהמקום במהירות. למזלי הספקתי לרשום את השעה, את המספר רישוי, סוג הרכב וגם כמובן ראיתי איך הוא נראה, הוא הסתכל לי בפנים היה בהלם וברח. למזלי חוץ ממכה יבשה בברך שמאל לא קרה לי כלום, טפו טפו טפו, מזל ששמתי לב והייתי מרוכז. התקשרתי כבר למשטרה, אמרו לי אחרי החג להגיע לתחנת משטרה בבת-ים ולהגיש תלונה. בתמונה רואים בדיוק מה קרה, אני לדוגמא בכחול והוא באדום.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo57.gif

תרגיש טוב ואל תשכח להגיד הגומל.... יוספטל בערב חג יכול היה להגמר לגמרי אחרת...
אל תוותר לו פגע וברח זו עבירה חמורה... והעיקר שזה נגמר ככה

ItsikH

Member
אותו דבר בדיוק לפני קרוב לשנה הרכב עקף אותי ואז חתך ימינה, ואני דווקא לא הצלחתי לקחת את הפניה../images/Emo122.gif. הקסדה מילאה את תפקידה כנדרש. אתה חייב להגיש תלונה במקרה של פגיעה ולוא הקלה ביותר, וכדאי שתיגש לחדר מיון *בכל מקרה* עוד היום על מנת לקבל רישום של התאונה ובדיקה. יש אגדות על פיצויים שאפשר להוציא מהביטוח של הנהג... אבל אני מפקפק.

Infin1ty

New member
לא אכפת לי הפיצוי

נהג כזה לא צריך להיות על הכביש. עזוב את זה שהוא יכל לקחת את הפנייה השנייה שהייתה בעוד 50 מטר ולהכנס דרך שם ל-א-ו-ת-ו רחוב בדיוק, סה"כ הוא היה מבזבז איזה 2-3 דקות אבל כנראה הוא מעדיף לבצע עבירת תנועה.

ItsikH

Member
הרישום חיוני כעדות בלעדיו תאלץ להסתפק בקיטורים בפורום - גם בלי קשר לאגדות הפיצויים. אבל האמת שעדיף לרכב במקום לבלות שעות בחדר מיון ובמשטרה.

MATANKATAN1

New member
למה לא שמרת מרחק ??

מאוד קל להאשים את מהג המונית , גם הוא באמת אשם, היית צריך לשמור מרחק. מה זאת אומרת לקחתי איתו את הסיבוב עדיך להיות חכם מצודק את זה לא אני המצאתי אבל זה נכון. מתן

JacB

New member
אתה צודק, אבל מפספס!

הנקודה המקוממת כאן היא פגע וברח , בלי קשר לנסיבות התאונה. זאת אשמה מספיק חמורה כדי לא לעבור עליה בשתיקה!

ItsikH

Member
ברכיבה עירונית זה לא פשוט איך תשמור מרחק מרכב שנצמד לצידך או חותך אותך? הפתרון (קל לומר) הוא - תמיד להשתדל ולצפות את מה שהנהג *עלול* לעשות. לפני כמה חודשים רכבתי בקרבת נהג שהאט ללא סיבה נראית לעין (לא ממש מאחוריו אלא מימינו)... מיד האטתי גם אני וראה זה פלא, מבלי לאותת הוא סטה בפתאומיות לעבר המדרכה. שאלתי רק מתוך סקרנות - הוא בהחלט "לא ראה אותי", כלומר לא הסתכל. אין מה לעשות, זה כמו בבית משוגעים, צריך להבין את הראש של הפציינטים וללכת איתו.

Infin1ty

New member
איך אתה יכול לשמור מרחק שיש לך

מאחוריך עוד 3 מכוניות ואתה לא יכול לעקוף אותו משמאל כי כל הנתיב השמאלי מפוצץ. יש רק דרך אחת, או להיות מאחוריו או להיות מהצד שלו, אז אני הייתי מאחוריו ומהצד שלו כך שהוא יכול בבירור!! לראות אותי במראה הימנית שלו. בנוסף, עמדנו שתינו באותו רמזור תוך כדי שאני רואה שהוא מסתכל עליי (תמיד אני שם לב שנהג רואה אותי ומסתכל עליי ברמזור).

Infin1ty

New member
וכמובן גם שכחתי להגיד

שהוא לקח את הפנייה הוא עלה קצת עם הרכב על המדרכה...(זה לא בדיוק מדרכה, זה מרצפות בגובה הכביש). הוא פשוט תיכנן כנראה להמשיך ישר ואז בטח הנוסעת שהייתה איתו אמרה לו לפנות ימינה, למה שהוא יבזבז 2-3 דקות לקחת את הפנייה הבאה? הכי קל לעשות עבירת תנועה, במילא אין שוטר באיזור.

זהרון

New member
ילד, הכי חשוב שאתה בריא

ושלא נפגעו לך מיתרי הקול. אתה הלוא צריך לשאול את הקושיות היום בערב. חמסה חמסה חמסה. חג שמח ואל תשכח לבקש משהו מקרבון כשאתה מוצא את האפיקומן. תזכור... קרבון זה הבלונד החדש.

למעלה