../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ב 7 בנוב' יש לי גיון חשוב בבית משפט לעינייני משפחה,החזיקו לי אצבעות והרבה אנרגיות חיוביות

a44

New member
מחזיקה כבר מעכשיו

ומקווה עבורך לטוב ביותר שאתה מבקש עבור בינך...

a44

New member
אפרופו דיון...

לפני פחות מחודש נערך דיון בענין סגירת המזונות של פעוטתי. בקשתי היתה, שבנוסף למזונות שאינם גבוהים (ממוצעים לחלוטין), האב ישתתף במחצית המעון הפרטי שביתנו הולכת אליו שנה שנייה כבר. שילמתי עבורו בשנה שעברה 1700 ש"ח, והשנה בשל התלבטויות, הורידו לי ל- 1300 ש"ח - כל הסכום יוצא מכיסי. עו"ד שלי, טען שהשופטת השניה בביהמ"ש לענייני משפחה פסקה מס' חודשים קודם לכן מחצית מן הסכום של המעון לאם אחרת. השופטת שלי, שהיא אדם חמור סבר, לא הסכימה בשום פנים ואופן להסדר זה, והוסיפה 200 ש"ח למזונות לתמיד (עד גיל 18 כמובן) לא עזרו טענותי שאינני מבקשת תוספת למזונות, אלא מחצית המעון לתקופת שהותה בו... מדובר בסכום גבוה מאוד! עלי לציין, שפעוטתי צעירה ב-5 ימים בלבד מכניסה לגן עירוני, ועל כן נאלצתי להשאירה במעון עוד שנה...

Bavmorda

New member
ובערב בואי לאיצטדיון בלומפילד ../images/Emo8.gif

הי, אנחנו לא מכירות.... אבל שיהיה בהצלחה
. BAV.

ajr123

New member
7 מספר עם הרבה מזל, יהיה בסדר|חיבוק

מחזיקה לך אצבעות, לא לשכוח להכנס ברגל ימין לבית המשפט ולהיות אופטימית עד כמה שאפשר.

m i c h a l i

New member
מממ מדובר בגבר ../images/Emo13.gif

אחד מהבודדים שחברים כאן בפורום או כמו שאומרים אצלנו לא הכמות היא שקובעת אלא האיכות

Bavmorda

New member
אוי ווי....... ../images/Emo9.gif אבוי לבושה.....

איך טעיתי ולוֹ הלבשתי שמלה
צר לי מאד על זו הטעות, וכמו שאמרה מיכלי: "לא הכמות היא שקובעת, אלא האיכות".
BAV. (מרגישה כמו בסליחות של יום הכיפורים
חחחחחח.....)

../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif

אני כבר בהיכון. חומד, יהיה בסדר
המלאך הקטן יקבל את אבא שלו כי כך מגיע לשניכם. ואם אתה כבר כאן, שולחת גם תפילה לסבתא

למעלה