עין רעה

../images/Emo57.gif../images/Emo221.gifעין רעה

היי אני חייבת לספר לכם על דבר מוזר שקורה לי מאז תחילת לימודיי (חודשיים)- ככה, לומדת איתי מישהי שקלטתי שמשום מה היא נורא מקנאה לי (תסלחו לי אם זה נשמע שחצן,זה ממש לא כך, אז אני ממש מרגישה את זה מההתנהגות שלה,מהמבטים והעוקצנות,טון הדיבור, וקשה לפספס דברים שכאלו), בכל אופן היא לידי כל הזמן, אני לא כ"כ מצליחה להיפטר מהנוכחות שלה, מה שכן, יצא לי לספר לה על חבר שלי וכל מיני דברים..ובחיי, מאז שאני איתה פוקדים אותי דברים ממש רעים, ב3 שבועות האחרונים אני כל שבוע חולה בדבר אחר, בחודשיים האחרונים יש לציין, אין שבוע שאין לי מריבה חריפה עם בן הזוג שלי, וממש לא הולך לי בלימודים, אני לא מוצאת עבודה, למרות חיפושים קדחתניים והמון ראיונות. אתם יכולים להסביר את כל זה בדרכים שונות כמובן, אבל אני אומרת לכם שדברים כ"כ רעים כמו שקרו לי בחודשיים האחרונים לא קרו לי בחיים, לי ולחבר בכלל לא היו מריבות, בלימודים (אני עושה כיום תואר נוסף-כבר עשיתי אחד בעבר) הקודמים הייתי מצטיינת המחזור שלי, ועבודה- תמיד עבדתי מהרגע שהשתחררתי מהצבא, לא היה חסר לי. אני נורא מאמינה בעין הרע ואף התייעצתי עם מישהי שמבינה בתחום והיא אמרה לי להתרחק מאנשים קנאים כמו אותה בחורה שתיארתי פה. אני שוקלת ללכת לרב ולהתייעץ עימו. זה ממש מטריד אותי. והבעיה שאותה בחורה גם לא יורדת ממני, ניסיתי להתרחק ממנה, אבל היא לא מרפה, אני משתדלת לא לדבר על דברים שקורים לי לידה כי היא ממש קנאית, וזה ידוע שלאנשים קנאים עושים עין הרע. אני לא יודעת להסביר את כל המחלות שפוקדות אותי (לא מדברת על שפעת עונתית חולפת ודברים כאלה, אלא על דברים שאף פעם לא היו לי). מי שיכול לתת לי עצות בעניין אני אשמח.

לכי תבדקי אצל רב או קבליסט

אם נעשה עלייך כישוף, או יש עלייך עין הרע, למרות שיש אפשרות שהכל זה רק צירופי מקרים, ואני אישית לא חושבת שיש קשר לבחורה מהלימודים לפעמים אנשים שאנו לא מכירים אפילו יכולים לעשות עלינו עין הרע ולפעמים אפילו בלי להתכוון

straycat

New member
הסרה והגנה מפני עין רעה

עין רעה היא סוג של אנרגיה שלילית שפוגעת בנו. קינאה היא אחת הדרכים הנפוצות ביותר ליצירת עין רעה. לעתים, עין רעה פוגעת מבלי שהאדם שיצר אותה התכוון לכך. היות שאין לנו שליטה על אנשים אחרים, מומלץ ביותר להשקיע בהגנות. ראשית, חשוב לטפל בבעיה שנוצרה. הרעיון של התייעצות עם רב/נית הוא רעיון טוב. חשוב לבחור רב/נית בעל/ת ידע בתורת הקבלה. כמו-כן (בנוסף או במקום), ניקוי וריפוי ההילה בעזרת טיפולי הילינג עשויים מאוד לעזור. שנית, עליך להגן על עצמך. בכל פעם שאת יוצאת מהבית, דמייני בועה של אור לבן-שקוף עוטפת אותך ומגינה עליך (מומלץ לחדש הגנה זו לאחר מקלחת, כיוון שמים מטהרים ושוטפים לא רק דברים שליליים). נוסף לזה, מומלץ לענוד או לשאת איתך (כמה שיותר קרוב לגוף) אבן שנקראת טורמלין שחורה. אבנים שחורות הן העוצמתיות ביותר להגנה מפני אנרגיות שליליות, וטורמלין שחורה היא העוצמתית ביותר למטרה זו.

Dark faith

New member
אממ...

מומלץ להפנות את השאלה הזאתי לפורום "מאגיה וכישוף"....אבל בכל זאת פעולה נגד עין רעה. קחי נר לבן, ולכי איתו מהקצה הקיצוני של הבית בכל החדרים עד לדלת הראשית- במידה והשעווה מסביב לפתיל שחורה, בצעי את הפעולה שוב- עד שהשעווה תהיה ללא צבע. בנוסף- מומלץ בכל זויות הבית לפזר מלח. יש עוד פעולה- שהיא דורשת קצת יותר והיא לשטוף את הבית במי ים. ולסיום- תמיד מומלת ללכת עם חוט אדום

straycat

New member
תוספת קטנה:

חשוב לציין, שחוט אדום עונדים על יד שמאל, כיוון שיד שמאל מסמלת קבלה, בעוד שיד ימין מסמלת נתינה.

למעלה