פרק 34

cRitiCaL KitTy

New member
חמוווווווווווווו-../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד כלכך חמודים!!!
אני נמסתי... אקירה בדק טוב טוב איך הולך להיקארו הא?XD ואיזה חמוד... הוא הצליח יפה! ושוב שמו את הפוקוס על העיניים שלו מהפרק שעבר...*__* עזבו.. נמסתי זמנית... בינתיים אני אתכרבל במיטה אחרפן חתול ואקווה שזה יעבור מהר... רק דבר אחד.. קאוואי סאן?XDDDDDDDDDDDD (פשוט שכחתי להגיב על זה אתמול...X_X)

Noriko Chan

New member
היקארו או סאי תעשו לי ילד ../images/Emo142.gif

לא התרכזתי ברבע פרק כי ילדה מהכיתה שלי החליטה להטריד אותי בטלפון ושאלה למה אני צרודה ואיך היה האנימה קון וכאלה -.-;

the hammerfall

New member
היקאור קטין וסאי הוא כבר גימלאי

תיזהרי במה שאת מבקשת, זה עלול להתגשם +-+

the hammerfall

New member
את רוצה שחנון בן 14

וגימלאי בן 1000 יעשו לך ילד?!?!(הייתי משתמש במילה קצת יותר בוטה כדי להמחיש את הדרמטיות אבל זה פורום ציבורי....) את רוצה שילד וחצי גופה ישאילו לך את הנחש שתום-העין?!?!?! חולה. פשוט חולה

PENELO

New member
אהבתי את הפרק *_*

אהבתי איך שהראו את היקארו משחק נגד הרבה יריבים ושהוא צריך להשיג שיוויון ומשיג *_* ואיך שאקירה שיחק נגד הרבה יריבים והשיג שיוויון *_* זה מראה כמה היקארו משתפר .... *______* שירים מאגניבים ויפים *_*

Sheiz

New member
היקארו תעשה לי ילד ]; ../images/Emo108.gif

[לפני שאתה עושה לנוש!!!!111] *אהמ* אקירה/היקארו !!!!!!!~ *אהמ* *הולכת לשרוק בתמימות*

star_female

New member
הפרקים האלה כל כך חמודים ^_^

פרק 34 - אסור לך לנצח היקארו: "Ohayou gozaimasu!" סאי: "Gozaimasu!" XDD החבר מועצת העיר הזה מעצבן
אקירה, "ילדון זב חוטם" XDDD "אתה חייב ללמוד להיות חברותי" ...... הוא *היה*, עד שהוא פגש את היקארו ^^;; היקארו כל כך חמוד עם שיער מבולגן XD היקארו הצליח לעשות תיקו ^_^ סאי חמוד~~ מתלהב מהרעיון של לעשות תיקו בכוונה ^_^ גם טויה מצליח להשיק תיקו~ ומכניס את כולם להלם. מסכנים. XD והוא מתנצל אחר כך XD כל כך חמוד~ אשיווארה
טויה: "חשבתי שהם ישמחו" XDDD מה נתן לו את הרעיון הזה? "אף אחד לא רודף אותך" "... אבל הוא עבר את המוקדמות לבחינת המקצוענים" "הו?" "לא חשוב" D: כל הזמן חושב על היקארו~ היה פריוויו!! הון סו-יון D: זה פרק טוב~
(מצד שני... אני חושבת את זה על 99% מהפרקים. ^^; )

Baka 1

New member
אוי אקירה כזה בישי

איך הוא הסיג תיקו אין בישי מוכשר שלי ייאייי חחח אין לי מה לומר כבר אמרתם הכל סאי ממש קוואי והם שמו את מה יהיה בפרק הבא זה מוזר... אבל מעולה

CibiHeart92

New member
מה כישרון קשור לבישיות? 3:

וכן אני חייבת להתווכח על השטויות האלה עדי ><

../images/Emo45.gif כ"כ XD

בקטע שאומרים לאקירא שאף אחד לא רודף אותו התחלתי להתפקע מצחוק מהאירוניה שבדבר והחיוך הזה שעלה לו על הפנים כשזה כ"כ ברור שהוא חושב על היקארו XDDDDD

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif יופי שניזכרתי להגיב..

הפרח המוזר של אקירה חוזר לפעולה!!! (הפעולה להיות מחובר לחולצה שלו) איזה לא מתאים לו הקטע שהוא עשה לאלה ששיחקו נגדוOo ואיך עף לו השיער הירוק שלו בסוףXD

למעלה