לליך נוצאת לי את המילים מהפה - אשמח גם...:))))))))שמות זהים חושבים זהה
L lilachh New member 7/11/02 #11 לליך נוצאת לי את המילים מהפה - אשמח גם...)))))))שמות זהים חושבים זהה
D dili New member 7/11/02 #1 ../images/Emo57.gif שעשיתי היום חמסה מדאס, שנצבעה, צוירה והודבקה על חתיכת עץ.
L lilachh New member 7/11/02 #14 ../images/Emo6.gif אגב איך את לומדת ציור כפרי לבד? זה נראה לי ממש ממש קשה....
ש שולינקה 27 New member 7/11/02 #17 ובכן,, מיד אסרוק כמה דפים נבחרים עם זרי פרחים,, והסבר פשוט לגבי צביעתם,, ואני לא לומדת לבד,, אלא בחוג,,
ובכן,, מיד אסרוק כמה דפים נבחרים עם זרי פרחים,, והסבר פשוט לגבי צביעתם,, ואני לא לומדת לבד,, אלא בחוג,,
ש שמיימית New member 7/11/02 #19 גם אני אשמח ../images/Emo13.gif ואם תוכלי לרשום באיזו מברשת השתמש (עגולה/ שטוחה)
N Noga222 New member 7/11/02 #6 מקנאה בך! אצלי ביד חופשית אי אפשר אפילו לעשות רורשך......... הכל מועתק
ש שולינקה 27 New member 7/11/02 #7 נגהההההה,,,,, מאחר ואני בחוג ציור על עץ,, יש ברשותי,, מלאי של זרי פרחים,, יש באפשרותך להעתיקו לכל עבודה שבה תחפצי להשתמש בפרחים,, פשוט להעתיק ולצבוע,,, באם תרצי,, אוכל לסרוק לך,,,,
נגהההההה,,,,, מאחר ואני בחוג ציור על עץ,, יש ברשותי,, מלאי של זרי פרחים,, יש באפשרותך להעתיקו לכל עבודה שבה תחפצי להשתמש בפרחים,, פשוט להעתיק ולצבוע,,, באם תרצי,, אוכל לסרוק לך,,,,
N Noga222 New member 7/11/02 #8 איזו מתוקה בינתיים אני מנסה להתמודד עם מה שכבר יש לי, אבל תודה תודה ועכשיו אני יודעת למי לפנות לכשאצטרך!!
איזו מתוקה בינתיים אני מנסה להתמודד עם מה שכבר יש לי, אבל תודה תודה ועכשיו אני יודעת למי לפנות לכשאצטרך!!