שיר ליום

../images/Emo57.gifשיר ליום../images/Emo57.gif

בריז'יט ברדו זה לא פשוט מילים:ברי סחרוף לחן:ברי סחרוף, גידי רז, עודד שכטר ורע מוכיח השיר החותם את האלבום "סימנים של חולשה" אתם מוזמנים לדרג את השיר, להוסיף פרטים מעניינים ולהוסיף משפט אהוב ככל הנראה לשיר אין יותר מדי משמעות, הוא נכתב בשביל שתהיה "עוד רצועה" לסימנים של חולשה. עדיין לא הבנתי למה לא שומעים את ברי שם, אם יש איזה הסבר הגיוני אני אשמח לשמוע מצורף גם סיפור מעניין של קניידעל שמתקשר לשיר, תבינו שתקראו... מילות השיר: שדה תעופה, אין לנו כרטיסים כולם קופצים על היאכטה בשעות הדמדומים מחטטת בכיסים כמו בהמון סרטים בריזיט ברדו זה לא פשוט שיא עולמי למסכנים רק מה קרה לה לגליה, היא הופכת לציפור והיא לא תחזור מה קרה לה לגליה היא שולחת נשיקות מהארמון זה לא חלום הם רוצים להאמין: קאובוי בלי אקדחים זה לא ממש עגבת - זה לא כל כך כינים בחלון הראווה אנחנו בודדים ומה עם המולדת אתה עוד כותב שירים ?

5

שיר פשוט נפלא, אני ממש אוהב אותו. והביצוע של ההופעה עוד יותר נפלא:) "בריג'יט בורדו זה לא פשוט שיא עולמי למסכנים"

shulhi86

New member
3.5

שיר נחמד עם מוזיקה טובה אך מילים מטופשות וחסרות פשר. לא הכרתי את הסיפור של קניידעל... ענק!

israel1986

New member
4

יחסית לשירים עם טקסטים מטופשים זה דווקא אחלה שיר. המשפט שלי - "בחלון הראווה אנחנו בודדים".

4.5... בדיוק היום

בשיעור צרפתית דיברנו על בריז'יט ברדו. ואז התגאתי וסיפרתי על השיר המורה שלי שאלה אותי מה הקשר לבריז'יט ברדו והאמת שלא ידעתי את התשובה לזה. אז באמת, מה הקשר? חיב להיות איזשהו קשר, לא? אה ומשפט אהוב- "ומה עם המולדת אתה עוד כותב שירים?"

לדעתי

הוא מנסה להשוות את אותה הגליה לבריג'יט ברדו, או אולי להדביק לה תדמית של בריג'יט ברדו.

israel1986

New member
הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה

היתה בגירסה של ההופעה, שבה הקול של ברי הרבה יותר חזק כמובן. אחר כך רציתי לשמוע את גירסת האולפן. שמתי במערכת את סימנים, ואני שומע את הנגינה שוב ושוב ופתאום מגיע הפזמון ואז שוב פעם רק המנגינה. לקח לי הרבה זמן להבין לאן נעלמו הבתים...

למעלה