../images/Emo57.gif שבת שלום!
חשבתי שאולי יהיה נחמד להחזיר את פינת ה"שבת שלום" של הפורום - סיכום השבוע בפורום - ובכלל. אז הנה: ברוכים הבאים לא חושב שהיה לנו אי פעם שבוע כל כך עמוס בחברים חדשים. אם עוד לא אמרתם ברוכים הבאים למצטרפים החדשים - זה הזמן: taylor18, שרית האמיצה, KaRiN88, miri, 12ShakirA12: ברוכות הבאות! דברים שעשו רעש פרומו חדש מארה"ב שהביא Mikel20 עשה רעש. ת'ורן נגד רידג'? מי היה מאמין?
הויכוח הישן - ברוק נגד טיילור - ממשיך וממשיך. בסקר שלנו טיילור עדיין אהובה יותר מברוק. רונית הציעה רעיון לגיבוש הפורום - מפגשי צ'ט. נראה לי שהסיכום הכללי היה לערוך אותם באמצע השבוע דווקא, אז שימו לב להודעה של רונית בקרוב לגבי מפגש הצ'ט הראשון. ודיוני נבחרת הזהב הקבועים: למה הם מביאים פרקים כל כך משעממים? מי צריך את נבחרת הזהב הזו בכלל? חדשות מהעולם הרחב לורנזו לאמאס וג'ק וואגנר ייצגו את היפים בפסטיבל הטלויזיה במונקו. ג'ק ווגנר גם השוויץ שם באשתו - השניים חזרו אחד לשניה לא מזמן וזה היה האירוע הראשון שהם הופיעו בו ביחד. מזל טוב להם. ג'וזף מסקולו חתם על חוזה עם הסדרה - אז אל תצפו לראות את מאסימו הולך לשום מקום בעתיד הקרוב. עוד חדשות - בעמוד הראשי של הפורום. וכמה דברים מסעירים במיוחד האתר שלי בישראבלוג נסגר באופן סופי - לצערי אין לי זמן ויכולת לבנות ולפתעל אתר שלם. אם מישהו ממכם מוכן לבנות אתר, או לחלופין לשלם לי כדי שאוותר על העבודה שלי ואוכל להתפנות רק לזה
- יש על מה לדבר...! והרבה יותר חשוב - מזל טוב לשירן! סקר הפורום הסקר הקודם נסגר, ננעל ונחתם: אצלנו, לפחות, טיילור יותר פופולרית. 14 הצביעו בעד ברוק. 16 הצביעו בעד טיילור. היה צמוד, ועכשיו אפשר לעבור הלאה..
הסקר החדש - מי מגברי הסדרה הוא השידוך הטוב ביותר? רוצו להצביע! בשבוע הבא? ימי הולדת לבובי איקס, וקת'רין קלי לאנג. אנחנו נערוך כאן לכבודן תחרות טריוויה - חכו לפרטים שיופיעו ביום שבת. התחרות עצמה תתחיל ביום ראשון. ובשבוע הבא בערוץ 2 - לחצו כאן...! שבת שלום שתהיה לנו!
חשבתי שאולי יהיה נחמד להחזיר את פינת ה"שבת שלום" של הפורום - סיכום השבוע בפורום - ובכלל. אז הנה: ברוכים הבאים לא חושב שהיה לנו אי פעם שבוע כל כך עמוס בחברים חדשים. אם עוד לא אמרתם ברוכים הבאים למצטרפים החדשים - זה הזמן: taylor18, שרית האמיצה, KaRiN88, miri, 12ShakirA12: ברוכות הבאות! דברים שעשו רעש פרומו חדש מארה"ב שהביא Mikel20 עשה רעש. ת'ורן נגד רידג'? מי היה מאמין?