עידכונים

יעל י

New member
../images/Emo57.gif עידכונים ../images/Emo57.gif

בנות מה קורה איתכן? איפה אתן עומדות? תוכניות? מזמן לא התעדכנו אחת בשנייה.

לא יודעת איפה אני, שבוע שעבר לא הלכתי

לשקילה ונראה לי שאני באמת אלך פעם בשבועיים...... תכניות לחוד ומציאות לחוד, רציתי להוריד כמה ק"ג עד סוף החופש הגדול- אני בספק גדול אם אצליח..... בכל מקרה, בינתיים משתדלת לשמור ולפעמים מצליחה יותר ולפעמים פחות.

יעל י

New member
עשבוע קשה עבר עלי ...

מבחינת אוכל. היום השקילה.תחזיקו אצבעות.

לילית462

New member
מעדכנת...

עבר הרבה זמן מאז כתבתי פה (קוראת מידי פעם) המון המון זמן... בינתיים ילדתי עוד ילד
וגם הוא כבר כמעט בן שנה... לפני כשלושה חודשים יצאתי לדרך חדשה בנושא התזונה - הרזיה שפויה. מדובר על תהליך שלא כל כך מתעסק במה אוכלים אלא יותר בלמה. אחרי שבהתחלה המשכתי לעלות יפה במשקל בקצב אחיד של כחצי קילו בשבוע. נעצרתי ואני כבר כחודש באותו המשקל. הישג לכל הדיעות - אבל עדיין אין ירידה
בינתים בזמן הזה גם חזרתי לפעילות גופנית מלאה- חמש פעמים בשבוע (לא שזה עוזר בכלל) קשה לי מאוד ואני מתוסכלת... אבל אני ממשיכה. החלטתי שלגבי הפעילות הגופנית אני לא מוותרת בלי שום קשר לתזונה, אני מקווה שאצליח לעשות שינוי בתזונה ושתהיה ירידה במשקל - עייפתי מכל החרא הזה
פשוט נמאס לי להיות בדיאטה - ואני לא בדיאטה כבר כמה שנים - מצד שני אני בעודף משקל גדול שפחות ופחות נוח לי איתו, למרות שבעקבות התהליך שאני עוברת יותר ויותר קל לי ונוח לי עם עצמי למרות המשקל הגבוה - לא יודעת אם אתן מבינות למה אני מתכוונת. בקיצור, החלטתי שאולי אני צריכה עוד קצת תמיכה ושיכול להיות רעיון טוב לחזור לכתוב פה - אז הנה אני פה! אני שמחה לראות הרבה ניקים מוכרים וגם ניקים חדשים - אני מקווה שהשינוי המיוחל בוא יבוא.

מזל טוב (גם אם עברה שנה...) ../images/Emo95.gif

וברוכה השבה. שיהיה בהצלחה בדרך החדשה. פעילות גופנית זה נפלא, ויופי שאת מקפידה עליה, ללא כל קשר לירידה. כפי שכתבת, זה שעצרת והפסקת לעלות, כבר מעיד על שינוי. מקווה שהדרך תהיה לך טובה ותביא בקצב שלה, את התוצאות המיוחלות.

עדכון

חזרתי ביום ראשון מחופשה עם הבנות. נזק - 400 גרם. אתמול רשמתי את הגדולה לחדר כושר איתי בתקווה שהיא תגרור אותי לשם כל יום או לפחות שלוש פעמים בשבוע. עוד שבועיים יש שקילה (זאת אומרת דיאטנית שהציבה לי יעד של קילו וחצי). בבית אני נשקלת כל יום. אני חושבת שאני אצליח לרדת אם אני אתמיד יפה באכילה ובחדר כושר. עכשיו שחזרתי לתלם (קרי עבודה) יהיה יותר קל. בהצלחה לכולן, ואל תתיאשו.

אורית685

New member
גם אני מעדכנת

המצב לא משהו... כנראה שלא הייתי צריכה לדבר על התקופה הטובה.. כי היא ממש נגמרה. כבר יותר מחודש שלא הלכתי לפגישות (חלי ממן) איכשהו יצא שכל ארועי סוף השנה של הילדים יצאו ביום השקילה. לפי המשקל בבית נשארתי אותו דבר. היינו גם בחו"ל שבוע והצלחתי להישאר באותו משקל. אכלנו המון אבל גם הלכנו ה-מ-ו-ן אז כנראה שהתקזז. אבל אני מרגישה רע עם עצמי. מרגישה שמנה. נרשמתי לקבוצה בהתחלת חודש מרץ ,ובמשך השלושה חודשים שהייתי שם ירדתי שני קילו... כמו שכבר כתבו,וגם אני,ממש נמאס מהעיסוק הבלתי נגמר הזה באוכל. נכון שאין ברירה,ואם אני לא רוצה להעלות בחזרה את ה-30 שהורדתי אז חייבים להמשיך, אבל... ממש קשה. יש לי עוד 10 להוריד (כדי להגיע לגבול העליון של ה-BMI התקין בשבילי) ולא יודעת איך לעשות את זה. מצד אחד כולם מסביבי אומרים שאני נראית ממש טוב,ולא צריכה להוריד עוד,אבל מצד שני אני חושבת שכן,וכמו שכבר כתבתי- מרגישה שמנה. מצד שלישי-זה לא הולך,אז אולי אני צריכה להישאר ככה? אולי הגוף החליט בשבילי? לא יודעת. יהיה טוב... אני מהאופטימיים..

jesie12

New member
הפסקתי להאמין לBMI

כשכולם הפצירו בי להפסיק, הוא הראה שאני צריכה עוד 14 קילו. תקשיבי לעצמך, תאמיני לאיך שאת מרגישה

לילית462

New member
רק לגבי ה BMI

את מודעת לעובדה שעל כל 5 שנים מעל גיל 20 מוסיפים 0.5 ק"ג ועל כל הריון ולידה עוד 1 ק"ג. לדוגמה - אני בת 37 - כלומר עוד 1.5 ק"ג בגלל גיל. יש לי שלושה ילדים - עוד שלושה ק"ג סה"כ תוספת של 4.5 לBMI חוצמזה שאפילו עם התוספת יש עוד הרבה מדדים שצריך לקחת בחשבון והעיקרי בהם הוא איך נראים ואיך מרגישים. אני נראית ומרגישה מצויין במשקל שנחשב לפי הBMI ללא תקין... אז מה! מקווה שעבר לך ושאת מרגישה קצת יותר טוב לגבי עצמך היום.

למעלה