מומלצי השבוע

../images/Emo57.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מסר לאומה- שבוע טוב ל-כו-לם.

עונה:) ../images/Emo185.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)?"בחלומות" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)?FIRST DAY OF MY LIFE-MELANI C עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ראית אתמול סרט ממש יפה-אבל אין מצב שהוא יגיע לארץ כי הוא סרט גרמני..וגם הייתי בהצגה ממש טובה-אבל גם היא תוצרת גרמניה חחח משהו שהרס לכם את השבוע-שום דבר לא יכול להרוס לי. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-יום שלישי-טסה חזרה לארץ... מסר לאומה-נצלו כל רגע בחיים-כל דקה חשובה...(בעקבות הבלוג של איריס חח)

dsol

New member
BASS

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? רק לגעת מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? המכשפות - כל שיר שלהן לא משנה !!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המכשפות
משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים ! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- טיול שנתי ומופע חורף של עברי לידר מסר לאומה- בסיסטיות עושות לי את זה !

A N I g M A

New member
:]

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אין. מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? lifehouse - you and me, וזה יהיה ככה עוד הרבה זמן. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ.. לא:] משהו שהרס לכם את השבוע- העבודה;[ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שומדבר. מסר לאומה-שיהיה אחלה שבוע

../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אין.
מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? זה טוב - עברי לידר. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא. משהו שהרס לכם את השבוע- אני מניחה שהיה משהו כזה, אבל כנראה שהדחקתי אותו. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של עברי לידר. מסר לאומה- אני לא רוצה להתגייס!;[

מומלצי השבוע..

קצת באיחור אבל שיהיה מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אמממ מה שלומך מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס?) follow you home הדיסק החדש של ניקאלבק!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של איריס!!!:):):) משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-לא מצפה ככל שמצפים ליותר מתאכזבים יותר..

eladi88

New member
טוב נו גמני

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? בחלומות מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? Green Day - American Idio עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של רד הוט צ'ילי פפרסססססססס משהו שהרס לכם את השבוע- לאמשנה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של בית הבובות
מסר לאומה- קיץ חורף חורף קיץ

למעלה