למייקי

גא1612

New member
מייקילולי ../images/Emo140.gif

בהצלחה רבה שיעבור בקלות ובמהרה!!

מנדליקה

New member
../images/Emo24.gif הרבה הרבה הצלחה

שיעבור בקלות ובלי הרבה כאבים, שנשמע בשורות טובות. מחזיקה לך אצבעות וחושבת עליך.

../images/Emo51.gifבנות יקרות

ככל שהזמן הולך ומתקרב כך רמת הפחד עולה ועולה, אפילו הואבן כבר לא כל כך עוזר. קודם מצאתי את עצמי פורצת בבכי בלתי נשלט, אני יודעת שהכל יהיה בסדר הרי עברתי את זה כבר פעם אחת ולא כל כך מזמן אך לא מצליחה לשלוט בפחד. לא יודעת מה קרה לי הפעם זה ממש לא מתאים לי... רוצה כבר להתעורר ולהיות אחרי... תודה על כל החיבוקים והאצבעות אוהבת אותכן

קרנון32

New member
מייקי המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות

שיעבור מהר ומוצלח והחלמה קלה ומהירה אל תנסי להלחם בפחדים תנסי להסביר לעצמך את המציאות שזה ניתוח למטרה טובה ושאת בידיים טובות גם בניתוח וגם אחרי יש שם צוות מדהים ושזה למטרת בריאותך ועוד... באמת שולחת אליך חיבוק ומלא אור מהחג

maytalita

New member
מייקושית יקרה שלי

חושבת עלייך! מאחלת שהחוויה תהיה נסבלת ככל האפשר ושהניתוח יעבור בהצלחה! מאוד מבינה את הפחד! יהיה בסדר, יקירתי.. אוטוטו את אחרי! נשיקות וחיבוקים מחכה לעדכונים בהקדם

lee E

New member
מייקי..מחזיקה אצבעות.

שיהיה בהצלחה ותחזרי מהר מהר, בריאה ומחוזקת.

ha1231

New member
מייקי בהצלחה בניתוח ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

שיעבור קל ללא סיבוכים, והחלמה מהירה. בעזרת השם הרבה ניסים ונפלאות בשנה הזו. שולחת אליך
גדול וחזק.

galim29

New member
מייקוש אהובה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo50.gif

שיעבור בהצלחה מרובה. אתעדכן מזוזו מה איתך. מתנצלת שלא אוכל להגיע לבית החולים. עוברת דירה, ואמא שלי גם לקראת ניתוח בתל השומר ואני שומרת את האנרגיות לשהייה מרובה שם. מחזיקה לך אצבעות ומחכה לשמוע מה שלומך. את גיבורה וכל הכבוד שעשית זאת סוף סוף. אוהבת מאוד.

מייקוש../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

האמת נכנסתי במיוחד בשבילך
אם לא היית מפחדת זה היה מוזר... מאחלת לך הרבה
וכמובן המחלמה מהירה
|סביבות|

מקסימה...

חושבת עלייך ומחזיקה לך אצבעות... החלמה מהירה וניתוח קל ומהיר.. נשיקות..

g a l i 2 6

New member
המון בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

שיעבור בשלום ושתהיה התאוששות קלה ומהירה ובעיקר איכות חייים חדשה תעדכני אותנו כשתוכלי...

למעלה