ליריקס

../images/Emo57.gifליריקס../images/Emo57.gif

בת דודה שלי כתבה את זה...אז בבקשה תקראו ותגיבו! פזמון: לבד, מה עומד מאחוריי מילה? שקט שגובר והורס ת´נשמה. עצב, חונק אותי שוב מזיל דמעה והאהבה שהייתה לי מחסירה בי פעימה. רגשות שמחים נעלמים בתוך שניות. וכל חלום מתנפץ לחתיכות! מוח מתמלא במחשבות רעות איך לסיים את כל הרגשות? איך להתחיל סוף סוף לחיות? זה פשוט שאלה של להיות או לא להיות תוכן מתרוקן בלי שום כוונות מה משמעותי ומה פחות? כמו כל דבר הכל נגמר בשאלות חרטות במעשיי, דאגות בכוונותיי תקווה לרגשותיי. עכשיו זה קרוב הסוף למכאוביי התעללות בנפש רכה ואומללה שלפתע מתגלה חיוך של אהבה אך במהרה הוא נמחק כמו גיר מלוח זה עבר חלף עף ברוח גם אני רוצה לטעום מעץ התפוח אבל ללב שלי יש קו מתוח כל אחד צריך טיפה של אהבה שתבוא מהלב מבפנים. אוהב אותי??? בוא תגיד לי בפנים. ראשונה רוצה להיות לא מספר שני אני מגלה כל פעם מחדש כמה אמיצה אני. לחשוף רגשות שבתוכי מסתתרים תחת לסלע. כל סלע שמתגלה מחדש את הלב קורע והסוף ידוע לכל אדם, חיוך עצוב נשאר הדמעה מטפטפת לעבר ליבי שנשבר והבדידות שוב חוזרת להיות מרכז חיי כואב נכון??? אתם רואים זאת בעיניי כמו תמיד אני אשקע בצלילים ומנגינות שיבריחו ממני את המחשבות הרעות הנוראות! פיזמון: לבד, מה עומד מאחוריי מילה? שקט שגובר והורס ת´נשמה עצב חונק אותי שוב מזיל דמעה והאהבה שהייתה לי מחסירה בי פעימה רגשות שמחים נעלמים בתוך שניות וכל חלום מתנפץ לחתיכות. עכשיו מוצב מחסום עם שומרים חמושים מחזיקים ברשתות מסתירים בי כל כוונה להתאהב הלב שלי מלא קרבות הכוס עם היין מזכירה לי את הלילות. הנשיקות הנגיעות וכל מבט שגרם לי לקוות נזכרת במילים בחיבוק בידיים אוהבות מה ביקשתי רק איתך להיות חלום הפך סיוט דימיון למציאות. סיפור ישן קצר אבוד, ספר עם אבק מעלה געגועיי אין לי אף אחד שינגב את דמעותיי. צלילים רכים עוטפים אותי בשנתי זה רק אני ואלוהיי שומעים את תפילתי אמרתם שנמאסו עליכם כל הליריקסים על המצב בארץ, אז הנה ליריקס לא על המצב!!!

multi

New member
ממש יפה, אבל עם כל היופי

לא הבנתי על מה זה מדבר

זה מספר על..

תקופה רגשית מאוד מבולבלת..שקרו בה הרבה דברים לא מש טובים שגרמו לסערת הרגשות..

Sparkie Dee

New member
מדובר על בדדניקית אחת...

נראה לי.. סה"כ ליריקס ענק... אחלה מילים... אהבתי

חחח ../images/Emo13.gif

לא זה לא בדיוק שיר על בדדניקית אחת... זה יותר שיר על פרידה ממישהו אהוב שפגע ..מאשר על בדידות.

Latent

New member
אהבתי

ליריקס טוב בסה"כ, אבל לא ממש ברור על מה היא מדברת (לא בדיוק התעמקתי גם).

למעלה