יום ראשון

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo57.gifיום ראשון../images/Emo57.gif

ביום שלישי הבא - חנוכה. שבוע טוב לכולם

hadarinke

New member
אני עייפה כמו החיים :|

ידיד שלי בא לכיתה היום עם 7 היקים! והייתי צריכה לקשור לו איזה צעיף, והמורה שאלה אותו אם הוא סובל מאלימות במשפחה XD הלכתי ללמוד לשון [
] ולישון או משהו כי נרדמתי 5 פעמים היום ...

הבטן שלי מתה;;

התחלנו שעה שניה והיו שעתיים הסטוריה, לא ממש למדנו בשעה הראשונה של הסטוריה כי המורה התווכחה עם איזה תלמיד על מורה אחרת שהחרימה לו את המפתחות(
) ואח"כ כזה היא התחילה לדבר על ערב כיתה עם גיטרות או משו XD" שיהיה.. שעה רביעית היה מבחן בתנ"ך, הלך פסדר. לא יודעת מה לחשוב.. שעה חמישית היה פיזיקה, שומדבר מענין. שעה שישיתשביעית מתמטיקה והביתה. המורה למתמטיקה מתנהגת כאילו היא בחיים לא שמעה על הקטע שמורים נותנים חומר ועמודים למבחן OO" עוד מעט אני בקניון גבעתים ויהיה חבוב! אין עוד משו על היום. ביי.

לא כיף יום ראשון

כימיה- הייתי כלכך עייפה שלא היה לי כוח לנסות להבין מה היא הסבירה מת'- היה מבחן ועניתי על שאלה אחת מתוך 4. ג'יזס. בקצב הזה ילך לי כל המגן במת' ביו- בלהבלה אנגלית- בלהבלה לשון- שיגענו תמורה

PerfectSP

New member
חזרתי לפני חצי שעה>> ../images/Emo190.gif

שעה 3 (ראשונה במערכת^_^) - תנ"ך. משעמםםםםםםםםם שעה 4 - תנ"ך
הזמן פשוט לא עבר!@#XD אפילו שהשלמתי בערבית ושזה חופר!@סיימתי להעתיר ולא נגמר השיעורXD שעה 5 - היסטוריה
אה,ובכלל אין לי מקום קבוע,אני היחידה בערך בכיתהXD שעה 6 - שעה חופשית^_^ שעה 7 - ספורטOO" שעה 8 - פיכסטוריה
שהע 9-11 - דוברי אנגלית,שעשיתי את המבחן כי לא הייתי שבוע שעבר>< וכולם קיבלו 95+ וזה מלחיץ
היה מבחן יחסית סביר^^ אעעע אני עייפההההה

pRimaVeriTaVIV

New member
אני עייייף ../images/Emo12.gif

שעתיים ראשונות: ערבית. קצת פחות אוהב את החומר של השנה הזאת, זה פחות שפה ויותר תרבות ואיסלאם וכו'. אבל יש גם שפה, ועם המורה הזאת אני מרגיש התקדמות שלפחות מתקרבת לקצב שלי
אני נשמע מה זה מתנסנוב
(מתנשא+סנוב) שעה שלישית-רביעית: אנגלית. איף, איף, איף! המורה הזאת פשוט מעיקה. כבר כמה שבועות שכל שיעור מתחיל בזה שהיא נכנסת לכיתה ומתחילה לארגן לנו את השולחנות (ושלא תחשבו שהכיתה כזאת מבולגנת שבאמת צריך את זה) ולצרוח על כולם, ממשיך בזה שהיא מתמרמרת כל השיעור ושאין לה שום סבלנות לאלה שלא מבינים או איטיים. נכון שאין לי בעיות באנגלית, אבל זה פשוט מעצבן אותי לראות את זה
תוסיפו את זה שהיא לא הכי יודעת את החומר ולא מוכנה להודות בטעויות של עצמה, תחברו את המבטא שלה שהוא דיי מעצבן כשהיא מדברת אנגלית ויוצא כאב ראש אחד גדול
שעה חמישית: לשון. אשכרה חומר שאני זוכר מאמצע שנה שעברה
הזוי ביותר. אנחנו בפיגור עצום
אני עייף! משלישי הבא - חנוכה

../images/Emo60.gif

גיאומטריה. 71 בבוחן במתמטיקה. איף. >< אחרי זה 4 שעות קורס מד"א מסריח; התנשקנו עם בובות גומי שנראות כמו הגופה של קורט קוביין. אררר, סקסי. (NOT) ביולוגיה. שעתיים כימיה, אחת מהן בוחן. הלך טוב. 96 במבחן החופר בלשון, הציון הכי גבוה בכיתה. היה שיעור גיטרה. מבחן בפיסיקה ביום חמישי, הצילו הצילו הצילו קיבינמט.

למעלה